me tregoni se si mundem te ngjizoj me dreambox qfare programi me duhet dhe menyren se si ... faliminderit
me tregoni se si mundem te ngjizoj me dreambox qfare programi me duhet dhe menyren se si ... faliminderit
pershendetje gjithve
kam nevoj per ndihem e juaj kam interes te baj nje cs vet deri tash kam pregadit dreambox 500s kam installu geminin 4.6 dhe cccam, kam hap nje accont te ri ne dyndny por tash si te vazhdoj, per te kam nje kart ne lokal te SRG si mundem ti dergoj shokve nje f-linie sa lexova pak ne forumme duhet edhe Router te konfigoroj un kam nje siemens gigaset se 361 router si mundem ta konfigurij, e te baj cs te flot
nese dikush gjen kohen te me tregoj pik per pika si te veproj ishte kan mir
prap se prap ju falemderoj te gjithve kaloni mir
Te nderuar, une e kam nje DM500.
Pyetja ime eshte: si quhet apo ku mund ta blej nje aparat qe e mundeson shikimin e kanaleve ne tv tjera (ne dhoma tjera). Dmth: kabllo hyn nga resiveri ne "aparatin qe nuk pe di si quhet" dhe ai i ka disa dalje per ti shperndar neper tv neper dhoma tjera. Pastaj TV-ja ne dhomen tjeter behet e pamvarne nga resiveri, keshtu qe mund ta shiqosh cilin program qe deshiron.
Pres ndonje info nga ju.
Me sa di une nje receiver mund ta lidhesh me shume TV(ka menyra te ndryshme) por te gjithe TV do te shikojne ate kanal qe ti ke zgjedhur ne receiver,qofte ky satelitor apo tokesor, sepse receiver nxjerr vetem nje sinjal ( Kanal ) per Tv.Nese egziston donje mundesi per ate c`ka ti kerkon dhe dikush ketu ne formum e di patjeter qe do te ndihmoje.
Gjithe te mirat.
rotnemh,ju lutem prezantohuni ketu;http://www.satsupreme.com/showthread...=67009&page=43![]()
a ka ndonje keshill per pyetjen qe e bera me lart.
sic e tha dhe djali me lart nuk mund te shikosh kanale ne menyre te pamvarur me nje receiver.ne hotele ose perdoret teknologjia e kablloreve (por qe eshte shume e shtrenjt) dhe menyra tjeter en hotele eshte te lidhen ne seri x satelita (por jo me shume se 18-19 se fillojne e nderhyjne tek njera-tjetra) dhe me fishe koaksiale te vendosesh neper tv te ndryshme, en banden UHF,vetem kshu mund te behet (e testuar)
Kam lexuar ne nje artikull per nje gje te tille. aparati qe te intereson quhet Modulator Radio Frekuence i cili merr signalin nga dalja e dekoderit satelitor dhe e kalon ate ne impiantin e shtepise. Televizorin ku do te shikosh duhet ta sintonizosh ne frekuencen e transmetimit te modulatorit dhe cdo gje eshte ne rregull. Me kete sistem shikon kanalit e sintonizuar te sateliti dhe nuk e di nese ishe i interesuar per kete.
DJEMA pershendetje me ra ne dore nje dream 500 ne gjendje pune kisha vite pa pare gjera kaq te mira, por gabimisht i bera nje reset dhe tani nuk shikoj asgje vetem kanale fta, cfare mund te kete ndodhur dhe cfare zgjidhje mund te kete.FLM