Originally Posted by
Roulitsas
Ειπώθηκε μέσα στο thread και το ξαναθυμίζω οτι φίλου με v2, η κάρτα του έπαθε (πιθανών προσωρινά) κοκομπλόκο. Τηλεφωνόντας στην nova του απάντησαν να πάει για αντικατάσταση κάρτας ( :D ). Εγώ προσωπικά, έχω v4 με σειριακό 40ΧΧ. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα chids και ενώ θα έπρεπε να είναι ανοιχτά όλα τα κανάλια του υποπακέτου που πληρώνω, χάνω 3-4 κανάλια όπως "Cartoon Network", MAD Greeks και Chesse and Peche" αν θυμάμαι καλά. Σε επικοινωνία μαζί τους και μετά απο μισή ώρα με "κλείστε τον δέκτη, καντε ολική επαναφορα ρυθμίσεων, κάντε ολική σάρωση" και άλλες τέτοιες αηδίες, έβαλα την κάρτα σε έναν Panasat και παρ' όλα αυτά, ΔΕΝ. Τελευταία κουβέντα τους? "Πηγαίντε στο πλησιέστερο κατάστημα και ζητήστε να σας την αντικαταστήσουν με μια καινούργια". Έπρεπε εκείνη την ώρα να της πω, "Στείλε το γαμημένο το σήμα κοπέλα μου να ανοίξουν και τα άλλα"... αλλά με πλάγιους τρόπους πάνε να φάνε και τις 2άρες και τις 4άρες? Χθες λοιπόν αυτό που έγινε ήταν ένα floodαρισμα αρκετά σπάνιο. Ευτυχώς, τα περισσότερα "σκυλιά" κράτησαν.