εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να μαλώνετε εδώ μέσα για το ποιος έχει τις καλύτερες γνώσεις ......![]()
Ρε τι λετε και οι δυό σας??? Πάτε καλα??? Πια αποκρυπτογραφηση??? Ποιο spy com??? Λοιπόν... άλλη φορά δεν θα πίνω καφέ, θα έρχομαι εδω μέσα για να μου κάνετε τα νευρα τσατάλια και να ξυπνάω... Πάλι θα χασω τον ύπνο μου εδω μέσα???
Λοιπόν, @joy... Το aspy com κάνει snif γραμμές προς την σειριακή. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΈΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ENCRYPTED EMMS ΚΑΙ ΤΑ HSN??? TIIIIIIIIIII???? Την βούρτσα έχεις μπερδέψει...
@Therapia, τι να πω αποκρυπτογραφησω αγόρι μου?? Τότε που έφτιαχνες το project (οχι εσύ...ξέρεις ποιος) τον Ιούλιο και σου έλεγα άδικος κόπος??? Sniffαρονται οι εντολές γιατί ο ίδιος ο loader σου τις κανει decrypt και τις στέλνει όπως είναι και απο gam (γιατί ΕΤΣΙ τις καταλαβαινει το OS της gamma), άρα μπορεί ο οποιοσδήποτε να τις κρατησει σε αρχειο??? Εγώ σε προειδοποιούσα να μην ασχοληθείς γιατί είναι άδικος κόπος... Άκου να αποκρυπτογραφήσω...
Ρε πατε καλά??? Όλη η CIA η NSA και η ΚΥΠ εδώ μέσα είναι???
τώρα, να με συγχωρείς... και εγώ το έκανα (για να το στείλω σε φίλο νέοπα που μόνο τον 1.1 ξέρει να δουλεύει) αλλά δεν το ανέβασα!
@γεια σου ρε Τζαναμπετ που χάθηκες
@Satgeo χαχα ναι 6146.... ρε συ δε σε πρόλαβα τον Σεπτέμβρη έφυγες, αν κατέβεις γιορτές στείλε pm να ανέβω να τα πούμε
Γιώργος από Μου...........