Καλησπέρα και χαιρετώ ολα τα μέλη του forum.
Βασικά θα ήθελα τη βοήθειά σας σχετικά με το σετάρισμα της περίπτωσής μου (dm500s,cccam,phoenix/smartmouse programmer,γάτα).
Έχω διαβάσει όλα τα μηνύματα σχετικά με αυτό το θέμα και έχω απηυδήσει εδώ και μερικές μέρες αλλά αδυνατεί να δείξει εικόνα!
Λοιπόν,έχω στη κατοχή μου ενα κλώνο dm500s,ενα phoenix/smartmouse programmer 3.58/6MHz με διακόπτη Υ1-Υ2,μια γάτα ταϊσμένη,έναν commander 5000 IR και τα προγράμματα DCC 2.9.5,Dreamup 1.3.2.1.
1)Η κάρτα είναι φορτωμένη σωστά με τικαρισμένο το 6Hz στο gammaloader 1.1 απο την αρχή και παίζει κανονικά στο εσωτερικό slot του commander.
2)Έχω φλασάρει και περάσει όλα τα images που υπάρχουν για τον δέκτη όπως (gemini μεχρι 4.20,PLI,Sifteam,EDG nemesis,Nabilosat τις τελευταίες versions).
3)Έχω δοκιμάσει όλους τους συνδυασμούς κάνοντας edit στο cccam.cfg σχεδόν όλων των εκδόσεων cccam (απο 1.0.4 εως 2.1.2 ακόμα και με newcs phoenix συνδυασμό).
4)ο programmer δέχεται 2 συχνότητες 3.58/6MHz με διακόπτη Υ1-Υ2 και v1.3 .Tο έχω δοκιμάσει και στις 2 περιπτώσεις με τα ίδια (μαύρα) αποτελέσματα.
5)Σε μερικές ρυθμίσεις του cccam.cfg βλέποντας είτε απο την ip του DM στο pc μου είτε απο το cccaminfo στο μενού του DM δεν αναφέρεται σε no or unknown card inserted μονο gia to sci0 και σε μερικούς συνδυασμούς γράφει unknown or no card για sci0 και tts.
6)Το "Do not open serial port" το έχω δοκιμάσει με τικαρισμένο και χωρίς.
Μπορείτε να μου πείτε τι κάνω λάθος ή αν έχω παραλείψει κάτι σε κάποια περίπτωση;Το μόνο πλέον που μπορώ να σκεφτώ,είναι το serial port να μη δουλεύει;Αν και σ'αυτη τη περίπτωση να αναφέρω οτι το λαμπάκι του προγραμματιστή ανάβει όποτε bootαρει ο δέκτης και για πολύ λίγο.Όταν δεν το έχω συνδέσει το rs232 καλώδιο τότε δεν ανάβει καθόλου.
Να αναφέρω επίσης οτι δεν ανάβει με όσα έκανα στις παραπάνω ρυθμίσεις ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ αναβόσβηνε το λαμπάκι ανα 2 δευτερόλεπτα όταν έβαζα cccam newcs phoenix (σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις χωρίς βέβαια να βλέπω φως...
Περιμένω τα φώτα σας...