http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=88790 ki auto ti einai? imarton vre file!
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=88790 ki auto ti einai? imarton vre file!
ευχαριστώ πάρα πολύ. μάλλον έψαχνα λάθος. Δηλώνω άσχετος.![]()
Paidia mou eipe enas gnostos oti tou esteilan kainouria karta . .. .
ti ginete mipos tha tis allaksoun poio grigora apo oti perimename ?. .
enoeite giwrika mou oti den peirazei...enhmerwtik itan to post kathws episis enhmerwnw pws to site ananewthike kai ksana paizei kanonika apo xthes stis 3/11/2009 15:57:12 GMT
**giorgi den se egrapsa,eixa trexamata,ekana kai taksidi astrapi stin toyrkia gia douleia.hmoun poli stin tsita kai tis teleftees meres xalarwsa!!!
Gia sas paidia. Promitheutika prosfata ena kainourgio Humax IR-Free receiver. I gata den paizi. Se starsat receiver 3200 paizi. O sigkekrimenos receiver exei slot apoklistika gia irdeto. Kseri kanis ti ftaiei?
Γειά σε όλους και καλώς σας βρήκα!
Πήρα πρόσφατα τον εξοπλισμό της Νοβα και αποφάσισα να κάνω μόνος μου την εγκατάσταση.
Μέχρι το σημείο της εγκατάσταης πήγαν όλα καλά. Το πιάτο τοποθετήθηκε στα κεραμίδια, έβαλα και ένα συζευκτη ψηφιακού/αναλογικού σήματος για να μην τραβάω δύο καλώδια (δορυφορική, αναλογική κεραία).
Εν συνεχεία αγόρασα ένα satfinder με 10 Ευρώ και προσπάθησα να βρώ τον Hotbird (13E και περίπου 44μοίρες ανύψωση).
Ότι και να έκανα τζίφος.
Η τεχνική που χρησιμοποίηση είναι η εξής:
Βρήκα όσο καλύτερα μπορούσα την θέση με το satfinder και με την σύζηγο στην τηλεόραση απο κάτω και τηλεφωνική επικοινωνία (όχι με φωνές στο μπαλκόνι, μην γίνουμε και ρόμπα... "-ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ???? -ΤΙΠΟΤΑΑΑΑ!!!!") προσπαθούσα με μικρές κινήσεις να πάρω κάποια αντίδραση απο την αρχική εικόνα του αποκωδικοποιητή.
Η υπόθεση μου (αυθαίρετη) είναι οτι μόλις "πιάσω σήμα" θα αρχίσει να μετράει "μπουκέτα" ή τελως πάντων κάποια παράμετρος απο αυτές που είναι μηδενισμένες θα αρχίσουν να μετράνε.
Είναι σωστή υπόθεση αυτή?
Επίσης διάβασα οτι το καλύτερο είναι να συντονίσω σε μία συχνότητα ελεύθερου καναλιού και να περιμένω να δώ εικόνα. Γνωρίζει κανείς πως εισαγάγεις συχνότητες στον αποκωδικοποιητή της Nova?
Οποιαδήποτε πληροφορία θα εκτιμηθεί πολύ γιατί απο οτι καταλαβαίνεται είμαι τελείως αρχάριος στο θέμα, αλλά θέλω πολύ να μάθω
Ευχαριστώ πολύ,
Βαγγέλης
thelei an katalava kala "piragma "-giati mallon den egine-to ensomatomeno tou ird...