Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 79 of 116 FirstFirst ... 2954697477787980818489104 ... LastLast
Results 781 to 790 of 1156

Thread: 6._ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ 01

New Member
    Uploads
    0

Re: Δορυφορικοι Δεκτες - Ολοι εκτος Dreambox

παιδια καταρχειν καλησπερα διαβασα αρκετα πραγματα κι μερικα τα καταβα κι καποια αλλα οχι γιαυτο θελο ενα μικρο σπρωξιμα κι απο εσας στην πολικατικοια που μενω ειχε καποιος ενα δορυφορικο πιατο 1.20 με 2 lnb για να να μην κανω τον κοπο να βαλω κι αλλο του ζητησα να παρω σημα απο το δικο του φυσικα κι δεχτηκε γιατι αυτος σταματησε να ασχολητε οποτε το μονο ποθ εκανα υταν να αγορασο ενα disect κι καλωδιο για να μπω μεσα στο στιτι αφου τα εκανα αυτα κι αφου μου δανησε για λιγο τον δεκτη του για να δω οτι τα εκανα ολα σωστα τωρα πρεπει να βρω ενα δεκτη κι μιας ειμαι λιγο περιεργος κι την ψαχνω πολοι θελω να μου πειτε την γνωμη σας μου στελνουν δωρο απο γερμανια ενα kathrein 910 διαβασα οτι ειναι δυσκολος δεκτης θα τον καταφερω να τον αξιοποιησω στο επακρω ? σαν δεκτης ειναι καλος παιζει την γατα αμεσως η θα πρεπει να μαθω να κανω παπαδες για να δουλεψει ? να μην τον παρω κι να κοιταξο να αγορασω κατι αλλο? ειμαι απο θεσσαλονικη κι οποιος ειναι κι απο δω κι μπορει να με βοηθησει σε αυτο το δυσκολο ξεκινημα να ερθει κι σπιτι μου να μου μαθει καποια κολπα κερναω κι καφε θα το εκτιμουσα αυτα γι αρχη περιμενο οσο το δυνατον περισοτερες αποψεις

2. Advertise Here
    Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Quote Originally Posted by desteni View Post
    παιδια καταρχειν καλησπερα διαβασα αρκετα πραγματα κι μερικα τα καταβα κι καποια αλλα οχι γιαυτο θελο ενα μικρο σπρωξιμα κι απο εσας στην πολικατικοια που μενω ειχε καποιος ενα δορυφορικο πιατο 1.20 με 2 lnb για να να μην κανω τον κοπο να βαλω κι αλλο του ζητησα να παρω σημα απο το δικο του φυσικα κι δεχτηκε γιατι αυτος σταματησε να ασχολητε οποτε το μονο ποθ εκανα υταν να αγορασο ενα disect κι καλωδιο για να μπω μεσα στο στιτι αφου τα εκανα αυτα κι αφου μου δανησε για λιγο τον δεκτη του για να δω οτι τα εκανα ολα σωστα τωρα πρεπει να βρω ενα δεκτη κι μιας ειμαι λιγο περιεργος κι την ψαχνω πολοι θελω να μου πειτε την γνωμη σας μου στελνουν δωρο απο γερμανια ενα kathrein 910 διαβασα οτι ειναι δυσκολος δεκτης θα τον καταφερω να τον αξιοποιησω στο επακρω ? σαν δεκτης ειναι καλος παιζει την γατα αμεσως η θα πρεπει να μαθω να κανω παπαδες για να δουλεψει ? να μην τον παρω κι να κοιταξο να αγορασω κατι αλλο? ειμαι απο θεσσαλονικη κι οποιος ειναι κι απο δω κι μπορει να με βοηθησει σε αυτο το δυσκολο ξεκινημα να ερθει κι σπιτι μου να μου μαθει καποια κολπα κερναω κι καφε θα το εκτιμουσα αυτα γι αρχη περιμενο οσο το δυνατον περισοτερες αποψεις

..Den ksero ton dekti,alla apo oti diavazo einai "LINUX" an ta kataferneis
    kalos tha einai.
    ..Exei mono ypodoxi gia modul kai oxi gia kartes.
    ..Eksartate ti theleis na vlepeis(pou vlepoun ta 2 lnb.?)

(Kathrein HDTV receiver, the Kathrein UFS 910 is the first Linux HDTV receiver. The unit comes with 3 USB 2.0 ports, so a network port and an HDMI connection and 2 CI slots. It is supported the Mpeg2 and Mpeg4 technology sowieo the DVB-S and DVB-S2 transmission. Particular highlights are his easy-use EPG and software updates via satellite or USB stick.)

Banned
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by akistriantas View Post
    καλησπέρα παίδες.. ήθελα μια βοήθεια.. μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία ή να μου δώσει ένα guide για το πως βάζω τα settings από Newcamd (ip,port,username,password) στον Octagon SF 908 reciever? μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

ευχαριστώ..
    gia des edw

New Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Den ksero ton dekti,alla apo oti diavazo einai "LINUX" an ta kataferneis
    kalos tha einai.
    ..Exei mono ypodoxi gia modul kai oxi gia kartes.
    ..Eksartate ti theleis na vlepeis(pou vlepoun ta 2 lnb.?)

(Kathrein HDTV receiver, the Kathrein UFS 910 is the first Linux HDTV receiver. The unit comes with 3 USB 2.0 ports, so a network port and an HDMI connection and 2 CI slots. It is supported the Mpeg2 and Mpeg4 technology sowieo the DVB-S and DVB-S2 transmission. Particular highlights are his easy-use EPG and software updates via satellite or USB stick.)
    ta lnb vlepoun hotbird ki astra thelo na paro ki gata gia na vlepo thn ...... alios pao gia card sharing alla nomizo oti exei modul ki 2 ypodoxes gia karta toylaxiston apo tis foto pou eida

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Quote Originally Posted by desteni View Post
    ta lnb vlepoun hotbird ki astra thelo na paro ki gata gia na vlepo thn ...... alios pao gia card sharing alla nomizo oti exei modul ki 2 ypodoxes gia karta toylaxiston apo tis foto pou eida

..Opos eipa,an ta kataferneis me to LINUX tote entaksei.
    ..Ego pantos den ta pao kala me afto to systima.
    ..Einai diki sou apofasi na kaneis oti theleis,oso gia C/S diavasa oti
    ginete me ton dekti.An pragmati ton pareis,kalo tha itan na vreis kapio
    forum gia kathrein gia kali pliroforisi.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kourkouras View Post
    που το βρηκες φιλε μου? βρηκες και καποιο tool πχ setings editor ?
    Eχει γραφτει και εδω σε καποιες σελιδες πριν (διαβασε το ποστ 677 ).Διαβασε και καποια ποστ αργοτερα και θα σου λυθουν οι αποριες σου.Εκεινο που δεν εχει απαντηθει ακομα ειναι αν εχεις εικονα στα καινουργια καναλια(συχνοτητα 12130 )Disney,Foxlife.Γιατι εγω στο Venex 3602 δεν εχω.

VIP Member harrys13's Avatar
    Uploads
    3

Question Re: Δορυφορικοι Δεκτες - Ολοι εκτος Dreambox

kserei kaneis an o dekths venex 3329E grafei se usb?

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by harrys13 View Post
    kserei kaneis an o dekths venex 3329E grafei se usb?
    Γράφει μια χαρούλα στο δευτερο usb το πρώτο είναι μόνο για αναβαθμίσεις και το γράφει κίολας (DATA).

VIP Member harrys13's Avatar
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by miomeimar View Post
    Γράφει μια χαρούλα στο δευτερο usb το πρώτο είναι μόνο για αναβαθμίσεις και το γράφει κίολας (DATA).
    thanks file na se kala to eida prin ligo....egrapsa enan agwna

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tallsman View Post
    .Εκεινο που δεν εχει απαντηθει ακομα ειναι αν εχεις εικονα στα καινουργια καναλια(συχνοτητα 12130 )Disney,Foxlife.Γιατι εγω στο Venex 3602 δεν εχω.
    Nai file exo pou ton exo kai exo balei kai to teleutaio firmware paizoun kanonikotata...

Advertise Here