auto pou les den isxuei giati ston idio dekti dokimasa alles 2 tou aderfou mou kai tou patera mou.
auto pou les den isxuei giati ston idio dekti dokimasa alles 2 tou aderfou mou kai tou patera mou.
το παραπάνω λink den doyleuei...αν καποιος μπορει να δώσει διορθωμένο..
με ενδιαφέρει κ μένα το θέμα του 500 να διαβαζει ο εσωτερικός γατα...
ευχαριστώ
http://www.satsupreme.com/showthread.php?t=74542&page=4
post 34: Εκεί γίνεται η αναφορά ότι υπάρχει το πλακετάκι και ότι μερική πήρανε τα σχέδια
tora pou to les....auti i gata den eixe xanampei pote ston diko mou dekti...proti fora mpainei!!!Isos na xeis dikio!!!Euxaristo pantos!!!
Το επιβεβαιώνω κι εγώ αυτό και είναι ακριβώς όπως τα γράφει ο tallsman παραπάνω. Ισχύει 100% η προσφορά και όταν πήρε τηλέφωνο ένας φίλος μου να ρωτήσει αν αληθεύει και αν μπορεί να τη χρησιμοποιήσει κι αυτός, του είπαν ότι πράγματι είναι υπαρκτή η προσφορά, αλλά αφού κοίταξαν στα computers τους είδαν ότι δεν έχει επιλεγεί ο ίδιος για την προσφορά και άρα δεν μπορεί να κάνει χρήση της. Δηλαδή είναι για πολύ συγκεκριμένο target group και δεν ξέρω με ποια κριτήρια έχει γίνει η επιλογή, διότι ο φίλος μου ήταν χρόνια συνδρομητής τους (ανενεργός εδώ και λίγους μήνες) και παρόλα αυτά δεν τον επέλεξαν.
Άρα, μόνο αν σε πάρουν οι ίδιοι μπορείς και να κάνεις χρήση του συγκεκριμένου πακέτου (19.90 € για 6 μήνες, χωρίς δωδεκάμηνη δέσμευση). Κάπου μάλιστα διάβασα ότι αν έχεις παράλληλα και forthnet double play, η τιμή κατεβαίνει στα 16.90 €, αλλά αυτό δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω αν ισχύει, καθ' όσον δεν το ρώτησε το φιλαράκι μου.
Συνεπώς, όλοι οι υπόλοιποι (οι μη επιλεγμένοι) Έλληνες πολίτες (συνδρομητές ή μη) προφανώς "κατούρησαν σε κάποιο πηγάδι", όπως λέει και η λαϊκή ρήση!
Το συζήταγα λοιπόν με το φίλο μου μετά και αυτό που μας έκανε περισσότερο αρνητική εντύπωση είναι ότι πέρα από τη μη επιλογή με τα μη διακριτά κριτήρια (που σαφώς χωρίζει τους συνδρομητές ή υποψήφιους συνδρομητές σε προνομιούχους και μη) ενώ είχε πάρει ο ίδιος ως πρώην πελάτης και ψαχνόνταν μήπως και ξαναενεργοποιήσει τη συνδρομή του, έστω και με αφορμή τη συγκεκριμένη προσφορά, ο υπάλληλος πέρα από το ξερό ότι δεν γίνεται τίποτα (ελλείψει επιλογής από τα γραφόμενα μπροστά στο minotor του Η/Υ του) δεν έκανε τίποτα άλλο για να τον ψήσει (να τον ενημερώσει έστω και τυπικά για το ποιες άλλες προσφορές είναι σε ισχύ αυτή την περίοδο ώστε να τον δελεάσει). Και μετά απορούν γιατί πάνε από το κακό στο χειρότερο και χάνουν συνεχώς πελάτες ή εν δυνάμει μελλοντικούς συνδρομητές με τις υπηρεσίες που παρέχουν και τις υψηλές τιμές των υφιστάμενων πακέτων τους, εν μέσω μάλιστα οικονομικής ύφεσης της παγκόσμιας αγοράς!
--------------------
Σε λάθος thread το έκανα post. Παρακαλώ κάποιος mod να σβήσει το παρόν...