Signwmi exw mia aporia!Giati niwthw oti arketoi edw mesa theloun me to pou pethanoun h gama na pethanoun kai h tita?Diladi eleos den theloun na vlepoun?Kai an den theloun na min tin agorasoun!Oi ypoloipoi na vlepoume omws!Mou thimizei to anekdoto me to geitwna kai tin katsika!Na psofisi h tita tou gitona kai oxi na mou dwsei kai mena mia tita!ELEOS pia...![]()
asxeti erotisi sory bebea an gnorizei kaneis as mou apantisi pm i public no problem. i m2plus smart card gia digitalb kseri kaneis an pezei? mporo na bro arxeia poy na pezoun ? an kai poy?thenks
opa opa den eipa oti den exw kai egw tita!! eipa na perimenete na deite (an pezei) meta twn psofo ths gatas... oi gates sas etsi k allios pezoyn mia xara ektos kai an eisai esy aytos poy thes na psofisei h gata!!!
edw mesa yparxoyn 3 katigories atomon > 1h - thn exete gia na blepete 2h - gia peiramata kai 3 - gia poylima!!! opoios katalabe katalabe.
Egw file mou to mono pou me niazei einai na vlepw mpalitsa apla kai wraia!Den me noiazei an vlepw me gata me tita kai pitsa h opws na tin lene!Oute poulaw oute me endiaferei arkei kati na sinexizei na doulevei gia emas pou den exoume aneta 60 eura to mina!
Sto 1o skelos tis apantisis sou simfwnw apolyta kai to exw pei 10ades fores!!
Kai signwmi gia to offtopic alla ithela na ta pw apo meres ayta..