simera peira to phoenix programmer k exo mia aporia epidi eida oti exei 8ura COM...k usb me to usb mporo na taiso tin gata mou ? i xreiazete na paro k allo kalodio ?
simera peira to phoenix programmer k exo mia aporia epidi eida oti exei 8ura COM...k usb me to usb mporo na taiso tin gata mou ? i xreiazete na paro k allo kalodio ?
fantazome ,an kai den ton exo,oti to siriako einai gia fortoma kaiepikoinonia kai to usb gia revma tou progr.sou.etsi einai sinithos afta.den thes tipote allo
Mono me usb ap' oti ksero douleuei to Cas3, exo akousei oti ginetai me usb mono alla ego den ta exo kataferei, den exo epiminei polu alla 8a sou protina na pareis oposdipote serial kai idikotera an to PC sou exei 8ura rs232, an oxi kai prepei na kaneis convert apo usb se serial exeis mpleksei, oxi oti den ginete alla einai mperdema.
Xaireto
Ontos den ginete na grapseis tita apo usb se seirial. to ksero poli kala auto giati den exo pc me rs232 kai dokimasa 2 antaptores apo usb se seirial!
epidi i gamma grafeta kai sta 6mhz, tote mporoume na ti grapxoume me antaptora. etsi ekana mexri tora, alla epeidi i tita grafete MONO sta 3.57 tote na kserete oti an den iparxei rs232 den iparxei periptosi na grafei pote, oso kai na prospathite tha kolaei sto erase panta!
Protino na kseskonisete kamia palia monada me 366mhz epeksergastes kai k tetoia gia na kanete douleia, allios oles i kainourgies motherboard pano exoun pinakia on board gia na vgaleis seiriaki piso. se laptop xoris seiriaki den iparxei periptosi na grafei i tita! ola auta gia to klasiko phoenix, gia cas den ksero ti paizei!
Καλησπέρα παιδιά.
Η tita γράφεται με phoenix programmer(3.57MHz) ή θέλει αναγκαστικά CAS3 Studio?
Auto leo parapano, oti me phoenix grafete alla thelei rs232 kai oxi usb antaptora. Mono me palio pc tha kaneis ti douleia sou.
kalhspera paides.vrikame kanena site gia agora titas?opoios xerei kati as mou steilei kai se pm..thanks kalh sunexeia se olous
allios oles i kainourgies motherboard pano exoun pinakia on board gia na vgaleis seiriaki pisoΜε μπέρδεψες λίγο με τα παραπάνω.Auto leo parapano, oti me phoenix grafete alla thelei rs232 kai oxi usb antaptora. Mono me palio pc tha kaneis ti douleia sou.![]()
Δηλαδή αν η μητρική έχει onboard serial connection ή connection σαν αυτό που λες με τα pins που βγάζει πίσω, δε δουλεύει;;
Αναφέρομαι σε μητρική 4-5 χρόνια πίσω.
Σου λέει ότι:
Αν η μητρική έχει σειριακή απ τη μάνα της τότε θα δουλέψει ο programmer στην τιτα.
Αν η μητρική έχει pins για να βάλεις πάνω module σειριακής πάλι θα δουλέψει.
Αν χρησιμοποιήσεις USBtoSerial adapter δε θα παίξει.
Για το τελευταίο θα κρατήσω μερικές επιφυλάξεις πάντως! Αν υπάρχει κι άλλος με adaptor ας μας πει αν σ αυτόν παίζει ή όχι!