Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 85 of 116 FirstFirst ... 3560758083848586879095110 ... LastLast
Results 841 to 850 of 1156

Thread: 6._ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΚΤΕΣ 01

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

Re: Διάφοροι Αλοι Δορυφορικοι Δεκτες.

Quote Originally Posted by stergiost3 View Post
    DIGIQUEST 6630i paizei kai tita?pio firmware vazis?
    Δε ξέρω για τίτα, γιατί δεν έχω
    Firmware που έχω δοκιμάσει κάνουν 3 από αυτά, αλλά το 16/4/09 υποστηρίζει και ελληνικό OSD

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Σημερα κατεβηκα να ψαξω να παρω ενα δεκτακι να βολευτω με την gammacard και επεσα πανω στον digiquest 6630 usb.
    Τον πηρα 85 ευρω ακριβα θα μου πειτε αλλα δεν ειχα αλλες επιλογες μιας και ειμαι επαρχια και δεν εβρισκα ποικιλια.
    Και εαν δεν υπαρχει ποικιλια αιντε να βρεις και δεκτη με τις προδιαγραφες που θες να παιζει original nova gammacard κτλ.
    Τεσπα.
    Τελικα επαθα ψιλοπλακα με το δεκτακη που πηρα για να βολευτω προσωρινα.
    Ανοιγει με την gammacard στο πιτσ φιτιλι τα καναλια γρηγορα χωρις καθυστεριση και με την original εννοειτε.
    Αλλα αυτο που μου εκανε την μεγαλη εντυπωση ειναι οτι κανει εγγραφες σε εξωτερικο usb σκληρο που του συνδεσα πανω.
    Και μαλιστα απο τα κωδικοποιημενα.
    Παιζει και mp3 εαν θελει καποιος απο τον σκληρο και δειχνη και τις εικονες.
    Και φυσικα οπως προαναφερθηκε με ελληνικο μενου.
    Τα κατα του τωρα.
    Μην περιμενετε κανενα τερας στην ποιοτητα εικονας.
    Διαθετει ενα σλοτ για καρτες και δεν εχει σλοτ να περνει μοντουλα οποτε εαν καποια στιγμη ω μη γεννητο γινει καμια στραβη με τις καρτες και δεν τις διαβαζει ειναι αχρηστος.
    Περασα ενα νεοτερο firmware και μου τα εκανε μπαχαλο.
    Δεν ειχε ελληνικα καθολου και στην ανιχνευση του hotbird δεν μου εβγαζε το πακετο με τα καναλια της νοβα.
    Τελικα βρηκα το προηγουμενο firmware και το ξαναπερασα.
    Αλλο ενα που πρεπει να σημειωσω ειναι οτι βρηκα ενα channel editor που κανει για τον δεκτη αλλα ειναι demo και μιλαω για τον setedittrojan και θελει τρελος παπας τον βαφτισε 24 ευρω για να σου δωσει κωδικο να τρεχει το προγραμμα κανονικα.
    Αν εχει κωδικο καποιος ας ριξει ενα πμ η εαν υπαρχει καποιος αλλος editor free.
    Γενικα για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.
    Ο πατερας μου εχει στο σαλονι ενα topfied 4000 pvr και σας πληροφορω οτι εαν του ελεγα με την μια θα τον ανταλλαζε με αυτον και θα μου εδινε και την freecam μοντουλα που εχει στον δεκτη.
    Αυτο που δεν εχω ψαξει ακομα ειναι εαν κανει προγραμματισμενες εγγραφες και πιθανοτατα κανει .
    Και εαν καποια στιγμη βαριεστε εχει και τετρις λολ
    Αυτα απο μενα.

Junior Member
    Uploads
    0

Να συμπληρωσω στα παραπανω τωρα που το εψαξα λιγο παραπανω οτι κανει προγραμματισμενη εγγραφη μια χαρα που το δοκιμασα.
    Εχει ειτε επιλογη να παει στο συγκεκριμενο καναλι την προσδιορισμενη ωρα να δουμε την ταινια εαν ειμαστε ξεχασιαρηδες ειτε να την γραψει.
    Παρατηρησα ομως οτι την περιγραφη των εργων στο epg την εχει στην αγγλικη γλωσα μαλιστα γραφει το ENG ( ENGLISH ) αλλα δεν γνωριζω αν υπαρχει δυνατοτητα να αλλαζει αυτο να δειχνη την περιγραφη στα ελληνικα.
    Καποιος που ξερει καλυτερα ας κανει την πληροφορηση ειτε εαν δεν γινεται στο υπαρχον firmware εαν γινεται σε καποιο αλλο.
    Ευχαριστω.

Member
    Uploads
    0

Με την βοήθεια του Douros ανκάληψα και αυτους τους 2 δέκτες:MANHATTAN PLAZA XT CM , BIGSAT 7800.Θα παίξουν γάτα και Diablo μαζί?
    Ευχαριστώ αν έχεται να μου προτείνεται κάποιον πάνω σε αυτά που θέλω ευχαρίστως να ακούσω την γνώμη σας.

Junior Member
    Uploads
    0

δεν θελω να παραπληροφορω απλα θα πω αυτο που συνεβη ... ψαχνοντας για δεκτη συναντησα αυτον τον manhatan τον συγκεκριμενο στο καταστημα καποιου ηλεκτρονικου και δοκιμασα την γατα και δεν την επαιζε.
    ισως να μην ειχε και το καταλληλο firmware για να την παιξει.
    Ειχε και αλλο ενα δεκτη ιδιας κατηγοριας και μου λεει μεταξυ των 2 τον μανχαταν δεν θα στον προτεινα γιατι μου παρουσιασε αυτο το μοντελο προβλημα καιγοντας καποιες συγκεκριμενες μοντουλες.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by krisak View Post
    δεν θελω να παραπληροφορω απλα θα πω αυτο που συνεβη ... ψαχνοντας για δεκτη συναντησα αυτον τον manhatan τον συγκεκριμενο στο καταστημα καποιου ηλεκτρονικου και δοκιμασα την γατα και δεν την επαιζε.
    ισως να μην ειχε και το καταλληλο firmware για να την παιξει.
    Ειχε και αλλο ενα δεκτη ιδιας κατηγοριας και μου λεει μεταξυ των 2 τον μανχαταν δεν θα στον προτεινα γιατι μου παρουσιασε αυτο το μοντελο προβλημα καιγοντας καποιες συγκεκριμενες μοντουλες.
    Ενδιαφέρον πληροφορία,τώρα έχασα την μπάλα πάλι γιατί είχα αρχίσει να καταλήγω στον μανχάταν μια και είχε αρκετά πάνω του.a με πληροφόρησαν από μαγαζί με δορυφορικά που πήρα για δεκτη ότι σε λίγο καιρό η γάτα σταματάει,ισχύει?Όχι τίποτα άλλο μην ψάχνω τσάμπα για δεκτη που να παίζει την γάτα και μόλις τον πάρω ,σταματήσει.

Senior Member
    Uploads
    3

Quote Originally Posted by Gr13 View Post
    Ενδιαφέρον πληροφορία,τώρα έχασα την μπάλα πάλι γιατί είχα αρχίσει να καταλήγω στον μανχάταν μια και είχε αρκετά πάνω του.a με πληροφόρησαν από μαγαζί με δορυφορικά που πήρα για δεκτη ότι σε λίγο καιρό η γάτα σταματάει,ισχύει?Όχι τίποτα άλλο μην ψάχνω τσάμπα για δεκτη που να παίζει την γάτα και μόλις τον πάρω ,σταματήσει.
    pare kana edision pou paizei kai tis duo na eisai sigouros.... to pote tha stamatisei kanis den kseri akoma

Junior Member
    Uploads
    0

Πολλα λενε παντα λεγανε ... αλλοι θα σταματησει αλλοι οχι εγω πηρα ενα μικρο να βολευτω προς το παρον και οταν ξεκαθαρισει το τοπιο βλεποντας και κανοντας.
    Τωρα για σενα για να εισαι περισοτερο καλυμενος παρε ενα που να εχει και υποδοχη για μοντουλα.
    Για ψαξε λιγο για edision hypnos kai edision trojan του οποιου κλωνος νομιζω ειναι και αυτος που πηρα.

Senior Member kapazita's Avatar
    Uploads
    0

File elcosti,

Fisika o dektis prepei na einai sindedemenos sto lan.
    To id o emporos fisika xerei ti einai kai i antiprosopia sigoura tou ehei dosei ids. Tora an autos den thelei na sou to dosei auto einai allo thema.
    Isos na thelei na sou to poulisei. Esu na epimeineis na to pareis tsamba.

Senior Member
    Uploads
    0

Σε ένα άλλο δορυφορικό σάιτ πουλάνε τον παρακάτω δέκτη.
    SPIDERBOX-9000 HD
    και με ένα patch που σου δίνουν ανοίγει σχεδόν όλα τα πακέτα(για 1 χρόνο).
    Το έχει ψάξει κανείς?

Advertise Here