Φιλε Harrys τελικα τα καταφερα.Οντως με τηλεοραση και το δεκτη πανω ολα κομπλε σε 10 λεπτα.
Η πατατα που ειχα κανει απιστευτη!!!Ο ιστος ηταν πολυ ψηλος ,εβρισκε το πιατο πανω και για 0,5 μοιρες (ενδειξη στο πιατο) δεν επιανε τιποτα...Εκοψα τον ιστο εδωσα λιγη κλιση και τωρα...
snr: 93%
agc:94%
ber :0%
![]()
kalimera se olous ta itela na rotiso an ginete me mia selfsat antenna na piaso hellas sat stin perioxei dseldorf.
Το diseqc 2x1 έναι για να συνδέσεις 2 lnb και να κατεβάσεις ένα καλώδιο για το δέκτη.
Αν κατάλαβες καλά στη φώτο του @Kostas1, θέλεις 2 twin lnb και 2 diseqc 2x1 για να κατεβάσεις δύο καλώδια(ένα για κάθε δέκτη) για ταυτόχρονη παρακολούθηση στους δέκτες.
Αν δεν είναι και οι 2 δέκτες ανοιχτοί ταυτοχρόνος, μπορείς με μονό lnb και 1 diseqc 2x1 και ένα καλώδιο να συνδέσεις τον ένα δέκτη στο lbn in και από το lnb out να συνδέσεις με καλώδιο τον άλλο δέκτη στο lbn in
ειστε αλανια...ευχαριστω για τις απαντησεις...λογικα αφου εχω τωρα 2 lnb και ενα δεκτη κατω..προφανως εχω ενα μεικτη στα 2 lnb...αρα χρειαζεται να αγορασω εναν ακομα απο τον οποιο θα φευγει το δευτερο καλωδιο για το δευτερο δεκτη μου αφου συνδεθει με τα lnb και αυτος ...ευχαριστω και παλι
ωπα..ξεχασα...η διαδρομη που θα κανει το 2ο καλωδιο για να παει στο 2ο δεκτη ειναι λιγο μεγαλουτσικη...καμμια 20ρια μετρα + υπολογιζω..θα εχω απωλειες??χρειαζομαι καποιον ενισχυτη??