Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 39 of 100 FirstFirst ... 142934373839404144496489 ... LastLast
Results 381 to 390 of 1000

Thread: Εγκατάσταση Δορυφορικής kεραίας+Δορυφορικα νεα

Contributing Member kostas1's Avatar
    Uploads
    15

Re: Εγκατάσταση & Εξοπλισμός Δορυφορικής kεραίας.

Quote Originally Posted by delpieros View Post
    παιδες ερωτηση..μπορει και ηλιθια...εχω στο πιατο 2 lnb....ενωνονται σε 1 καλωδιο το οποιο και ερχεται κατω στο ονειροκουτι...η ερωτηση ειναι αν μπορω να βαλω καποιου ειδους "ταυ" στο καλωδιο ,μολις φευγει απο το πιατο για να ερθει κατω, και να ριξω δευτερο καλωδιο για την αλλη τηλεοραση (στην οποια εννοειται θα υπαρχει δευτερο ονειροκουτι..αν ναι χρειαζεται ενα απλο "ταυ" ?
    μηπως χρειαζομαι και καποιον ενισχυτη γιατι η διαδρομη ειναι καμμια 20ρια+ μετρα?

..Ean theleis na exeis 2 doryforous kai na vlepeis se 2 dektes,me ksexorista kanalia ston kathe dekti,tote tha kaneis oti deixnei to foto
    kai eisai entaksei,me peiramata(=ellinikes patantes)den ginete douleia.
    Attached Images Attached Images

2. Advertise Here
    Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by harrys13 View Post
    file mou ti ergalei xrhsimopoieis?ksereis pros ta pou prepei na stoxepseis?kalo einai na exeis mazi sou mia thleorasoula ton dekth sou kai tha eisai koble kai quality kai ola.....

filika Harrys
    Φιλε Harrys τελικα τα καταφερα.Οντως με τηλεοραση και το δεκτη πανω ολα κομπλε σε 10 λεπτα.
    Η πατατα που ειχα κανει απιστευτη!!!Ο ιστος ηταν πολυ ψηλος ,εβρισκε το πιατο πανω και για 0,5 μοιρες (ενδειξη στο πιατο) δεν επιανε τιποτα...Εκοψα τον ιστο εδωσα λιγη κλιση και τωρα...

snr: 93%
    agc:94%
    ber :0%

Junior Member
    Uploads
    0

kalimera se olous ta itela na rotiso an ginete me mia selfsat antenna na piaso hellas sat stin perioxei dseldorf.

VIP Member satgeo's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by voukefalas1 View Post
    kalimera se olous ta itela na rotiso an ginete me mia selfsat antenna na piaso hellas sat stin perioxei dseldorf.
    ginete arki ns skopeusis me akriwia!

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by kostas1 View Post
    ..Ean theleis na exeis 2 doryforous kai na vlepeis se 2 dektes,me ksexorista kanalia ston kathe dekti,tote tha kaneis oti deixnei to foto
    kai eisai entaksei,me peiramata(=ellinikes patantes)den ginete douleia.
    ευχαριστω για την απαντηση ...το DiSEqC 2/1 τι ακριβως είναι? λογικα ηδη πρπει να εχω ενα τετοιο πανω

και μαλλον χρειαζομαι αλλο ενα

Peace Love Unity douros's Avatar
    Uploads
    21

ευχαριστω για την απαντηση ...το DiSEqC 2/1 τι ακριβως είναι? λογικα ηδη πρπει να εχω ενα τετοιο πανω

Το diseqc 2x1 έναι για να συνδέσεις 2 lnb και να κατεβάσεις ένα καλώδιο για το δέκτη.
    Αν κατάλαβες καλά στη φώτο του @Kostas1, θέλεις 2 twin lnb και 2 diseqc 2x1 για να κατεβάσεις δύο καλώδια(ένα για κάθε δέκτη) για ταυτόχρονη παρακολούθηση στους δέκτες.
    Αν δεν είναι και οι 2 δέκτες ανοιχτοί ταυτοχρόνος, μπορείς με μονό lnb και 1 diseqc 2x1 και ένα καλώδιο να συνδέσεις τον ένα δέκτη στο lbn in και από το lnb out να συνδέσεις με καλώδιο τον άλλο δέκτη στο lbn in

Uploads
    15

..Einai enas diakoptis pou alazei me entoli disecq apo ton dekti
    apo lnb-1 se lnb-2(exei kai pio ftinous apo afto sto foto).
    Attached Images Attached Images

Senior Member
    Uploads
    0

ειστε αλανια...ευχαριστω για τις απαντησεις...λογικα αφου εχω τωρα 2 lnb και ενα δεκτη κατω..προφανως εχω ενα μεικτη στα 2 lnb...αρα χρειαζεται να αγορασω εναν ακομα απο τον οποιο θα φευγει το δευτερο καλωδιο για το δευτερο δεκτη μου αφου συνδεθει με τα lnb και αυτος ...ευχαριστω και παλι

ωπα..ξεχασα...η διαδρομη που θα κανει το 2ο καλωδιο για να παει στο 2ο δεκτη ειναι λιγο μεγαλουτσικη...καμμια 20ρια μετρα + υπολογιζω..θα εχω απωλειες??χρειαζομαι καποιον ενισχυτη??

Uploads
    15

ειστε αλανια...ευχαριστω για τις απαντησεις...λογικα αφου εχω τωρα 2 lnb και ενα δεκτη κατω..προφανως εχω ενα μεικτη στα 2 lnb...αρα χρειαζεται να αγορασω εναν ακομα απο τον οποιο θα φευγει το δευτερο καλωδιο για το δευτερο δεκτη μου αφου συνδεθει με τα lnb και αυτος ...ευχαριστω και παλι

ωπα..ξεχασα...η διαδρομη που θα κανει το 2ο καλωδιο για να παει στο 2ο δεκτη ειναι λιγο μεγαλουτσικη...καμμια 20ρια μετρα + υπολογιζω..θα εχω απωλειες??χρειαζομαι καποιον ενισχυτη??

..Ta LNB pou exeis einai twin-lnb,an den einai xreiazese kai dyo lnb
    aloios den ginete na vlepeis xorista se kathe dekti oti kanali theleis.
    ..Den xreiazese enisxiti an einai mexri 25-30 metra apostasi(me kalo kalodio enoeite).

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by satgeo View Post
    ginete arki ns skopeusis me akriwia!
    efxaristo satgeo gia tin apantisi diladi ti enoeis me akrivia eine pio diskola apo tis kanonikes antenna ? an eine na min tin agoraso ke pedevome mia mera na kendraro .eine ke akrivei i anatematismeni

Advertise Here