Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 103 of 278 FirstFirst ... 353789398101102103104105108113128153203 ... LastLast
Results 1,021 to 1,030 of 2776

Thread: 1-Mbyllur-Dreambox - image, firm, soft, etj.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Re: Dreambox - image, firm, soft, etj.

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    jo per nabilo nuk ben e thote vet fjala, normalisht perdor google, pastaj cccamin mund ta istalosh dhe version me te fundit sepse ti per client e do jo per server, megjithate po postoj nje image qe gjeta ketu se jam ne pune tashi, provoje dhe na thuaj.

hiqi prapashetesen .zip se ja vura une meqe nuk e fusja dot me .gz se nuk e pranon forumi.
    stabel jane dhe 1.93e dhe 1.9.3d por per guston time un shikoj qe kam gjetur rehat me 1.9.3c
    e instalova 1.9.3c si fillim nuk ka ndonje ndryshim var me shkoj prap 54% me settings dhe cccam 2.1.3. Ai cccam qe kishe postuar nuk me eci u instalua por nuk me dilte si cccam, edhe pas restartit, po meqenese nuk ka problem versioni per client une hodha 2.1.3. dicka ishte jo e kendeshme skin qe si default kishte nje devil sifteam ne ngjyre kafe. po e le per disa dite per test. dhe dicka tjeter s*y it me pare kishte freez tani spo ndodh se di nese eshte prej imazhit apo u regullua vet -P. Te pershendes dhe shyqyr qe te ka forumi.

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by missoervin View Post
    e instalova 1.9.3c si fillim nuk ka ndonje ndryshim var me shkoj prap 54% me settings dhe cccam 2.1.3. Ai cccam qe kishe postuar nuk me eci u instalua por nuk me dilte si cccam, edhe pas restartit, po meqenese nuk ka problem versioni per client une hodha 2.1.3. dicka ishte jo e kendeshme skin qe si default kishte nje devil sifteam ne ngjyre kafe. po e le per disa dite per test. dhe dicka tjeter s*y it me pare kishte freez tani spo ndodh se di nese eshte prej imazhit apo u regullua vet -P. Te pershendes dhe shyqyr qe te ka forumi.
    ka nje ngjyre si te kuqe te erret, por siç te thashe eshte pune preference, mund te perdoresh edhe te tjerat 1.9.3e ose 1.9.3d nese te pelqen ngjyra blu. kurse cccam zgjidh ate qe preferon sepse nuk ka ndryshim.

ndersa 1.9.4 nuk po me pelqen jo se nuk eshte e mire por her pas here ka shkeputje dmth duhet ti besh restart. besoj se pune kohe do tja riparojne difektin dhe do te nxjerrin ndonje 1.9.4e ose d e kshu me radhe.

Uploads
    226

Nje link ose skript per ta vendosur ne butonin jeshil online2 per imazh sifteam dhe ka te gjitha cccam ku mund ti shkarkoni direkt nga dm juaj. E kam testuar ne dm500s clon dhe punon 100%
    Instalimi: bejini extrakt files qe eshte brenda direktorise zip dhe me nje program ftp vendoseni ne direktorine /var/etc/SifTeam/tmp/
    dhe shtypni dy here butonin jeshil. Suksese.

shtova adresen e re.
    Attached Files Attached Files

Member
    Uploads
    0

Ju lutem nese mundet dikush te me ndihmoj,kam blere nje kartele abonimi te TRING por e njeta edhe pse eshte aktivizuar dhe punon ne risiverat tjere (Tring,Opticum etj)nuk me punon ne risiverat Dreambox.Image ne risiverin tim eshte Nabilo Bluestar II me CCcam 2.1.1.
    A duhet te perdore ndonje image tjeter apo nuk ben apsolutisht,
    faleminderit per mirekuptimin

Member
    Uploads
    0

pershendetje gjitheve kam nji pytje per ju kam db 500 klone jam i lidhur ne nji server po du ta di se tek un ne kodimin nds tek sky anglia dhe sky italia ka ngrirje te fotografis qdo10 apo 15 sekonda ashtu qendron e ngrir 1 deri 2 sekonda e keshtu gjithe nji me ndrprerje ju lutem me tregoni nese ju keni probleme te tilla apo asht problemi te un apo te rrjeti i internetit shpejtsia asht diku 430 kb per sek.apo te serverii atij qe jam i lidhur un.kam te instaluar cccam 2.1.3 gemini 4.3o.nese mundeni te me pergjigjet ndokush ju falenderohem ......kaloni mir..

Uploads
    40

Quote Originally Posted by beti66 View Post
    pershendetje gjitheve kam nji pytje per ju kam db 500 klone jam i lidhur ne nji server po du ta di se tek un ne kodimin nds tek sky anglia dhe sky italia ka ngrirje te fotografis qdo10 apo 15 sekonda ashtu qendron e ngrir 1 deri 2 sekonda e keshtu gjithe nji me ndrprerje ju lutem me tregoni nese ju keni probleme te tilla apo asht problemi te un apo te rrjeti i internetit shpejtsia asht diku 430 kb per sek.apo te serverii atij qe jam i lidhur un.kam te instaluar cccam 2.1.3 gemini 4.3o.nese mundeni te me pergjigjet ndokush ju falenderohem ......kaloni mir..
    problemin e ke kryesisht tek largesia jote nga ky server, por prova me e mire qe mund te besh per ta hequr merakun eshte kjo;

duhet te gjesh nje linje borxh ose nje linje test sa per prove dhe stakoje linjen fikse qe e ke nga ky server dhe lidhu me linjen e proves, pastaj shiko a ke apo jo akoma ngecje te figures.

te tjerat vetkuptohen, qe nese ske probleme atehere fajin ta ka serveri ku je lidhur aktualisht.

Uploads
    40

Nje link ose skript per ta vendosur ne butonin jeshil online2 per imazh sifteam dhe ka te gjitha cccam ku mund ti shkarkoni direkt nga dm juaj. E kam testuar ne dm500s clon dhe punon 100%
    Instalimi: bejini extrakt files qe eshte brenda direktorise zip dhe me nje program ftp vendoseni ne direktorine /var/etc/SifTeam/tmp/
    dhe shtypni dy here butonin jeshil. Suksese.

flm Missoervin, do ta vendos ne temen e manualeve sepse eshte shume e dobishme kjo menyre per ata qe duan te istalojne emulator dhe sdine ta bejne manualisht.

Uploads
    226

Quote Originally Posted by beti66 View Post
    Te njejtin problem kam dhe une me s*y it, dhe ashtu si thote fiku75 mendoj se e ka fajin serveri, duhet te kete shume abonent sepse ka orare te ndryshme qe nuk ka ngecje.

Uploads
    226

Pershendetje djema kam vene re dicka ne dm500 tim qe eshte clon. E flashova perseri me nje image te SifTeam 1.9.3E me CCcam2.1.2 mod Borsalino dhe keto te gjitha zune memorje 22% bashk me listen e kanaleve trial te vhanibal. Besoj se eshte gje e mire kjo per ata qe kane nje dm500 pasi shquhet per memorje te vogel.

Uploads
    40

Pershendetje djema kam vene re dicka ne dm500 tim qe eshte clon. E flashova perseri me nje image te SifTeam 1.9.3E me CCcam2.1.2 mod Borsalino dhe keto te gjitha zune memorje 22% bashk me listen e kanaleve trial te vhanibal. Besoj se eshte gje e mire kjo per ata qe kane nje dm500 pasi shquhet per memorje te vogel.

faktikisht nga sa kam lexu neper forum dhe ne vende te tjera, kete thojne qe dm500 ecen mire me sifteam ne pergjithesi kam lexu vetem komente pozitive. provoje disa kohe dhe na thuj pershtypjet.

Advertise Here