Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 332 of 935 FirstFirst ... 82232282307322327330331332333334337342357382432582832 ... LastLast
Results 3,311 to 3,320 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

Senior Member
    Uploads
    0

Re: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

@xaxniaras

Apantiseis (se sygkekrimenes erotiseis) peri ton 0201000000...... dineis ?

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by blend1 View Post
    Σαφως και δεν εχω υπολογησει τα πραγματα και ουτε προκειται μιας καιι τα ραντεβου μου με το φορουμ τα καθοριζω εγω κι οχι αυτο.
    Ειναι αδυνατον να φτασουν ολοι σε συγκεκριμενο επιπεδο τεχνικων η οποιων αλλων γνωσεων οσο κι αν επαναλαμβανεσαι οσο κι αν ακομα βαρας τον κολο σου χαμο.
    Αν δεν οργανωσεις ιστο με begginers και λιγους φακελους στην εναρξη θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα.
    Κατα τ αλλα δε μου λες κατι καινουργιο. Μπαινοντας στο γνωστο πλεον καφενειο θα δεις καθε καρυδιας καρυδι.
    koita...ego se piano ...den les kati to opoio eine la8os...to forum omos den eine diko mas kai den
    mporoume na kanume polla pramata ...an parakolou8ouses pio poly eixe ginei megali sizitisi
    gia to 8ema organosi tou fora ....eimaste forum mesa se allo forum kai mono me sticky ginodan douleia.
    opote 8eorise ton isto me degginers kai fakelous ktlp outopia .
    pados kapoios pou den eine tempelakos kai prospa8ish ligo 8a ma8i polla pramata esto kai apo
    afto to koukouroukou forum aderfe....

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by blend1 View Post
    Σαφως και δεν εχω υπολογησει τα πραγματα και ουτε προκειται μιας καιι τα ραντεβου μου με το φορουμ τα καθοριζω εγω κι οχι αυτο.
    Ειναι αδυνατον να φτασουν ολοι σε συγκεκριμενο επιπεδο τεχνικων η οποιων αλλων γνωσεων οσο κι αν επαναλαμβανεσαι οσο κι αν ακομα βαρας τον κολο σου χαμο.
    Αν δεν οργανωσεις ιστο με begginers και λιγους φακελους στην εναρξη θα εχεις τα ιδια αποτελεσματα.
    Κατα τ αλλα δε μου λες κατι καινουργιο. Μπαινοντας στο γνωστο πλεον καφενειο θα δεις καθε καρυδιας καρυδι.
    koita...ego se piano ...den les kati to opoio eine la8os...to forum omos den eine diko mas kai den
    mporoume na kanume polla pramata ...an parakolou8ouses pio poly eixe ginei megali sizitisi
    gia to 8ema organosi tou fora ....eimaste forum mesa se allo forum kai mono me sticky ginodan douleia.
    pados kapoios pou den eine tempelakos kai prospa8ish ligo 8a ma8i polla pramata esto kai apo

Senior Member joykanibal's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    diakrino ena ixnos eironias?? eimaste gnostoi kai den to ksero ?? den xa8ika ka8olou ...to msn doulevi kanonika.
    Στάθη,
    ήπιες τίποτα??
    τι ειρωνείες και παπαριές λες...
    ρε συ στις γιορτές, έχασα το δίσκο και δεν είχα κάνει back up ο μακακας.
    τα έχω χάσει όλα, μόνο το msn του satgeo έχω μέσα από την κοινότητα πλέον.

Γιώργος (Βασιλικά κλπ..... γκε γκε)

ΥΓ αμα θες στείλε το msn στο pm. ή κάτσε... σου στέλνω εγώ τώρα

Senior Member
    Uploads
    0

@xaxniaras

Apantiseis (se sygkekrimenes erotiseis) peri ton 0201000000...... dineis ?

Member blend1's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    Καλυφτηκα... τα ξαναλεμε στην αδεια μου τοτε!
    Καλο ξημερωμα και...Keep walking

Senior Member moredread's Avatar
    Uploads
    0

re seis mhn bgainete Off topic... pate dw ...einai pou'nai TEZa to thread gia gates TITES mhn to 3exeilwsoume...

Keep up

Member
    Uploads
    0

xaniaras εμεις που δεν εχουμε ονειροκούτι μπορουμε να loggαρουμε; Με PC-NewCS-DVDviewer κλπ;

Senior Member thomasd's Avatar
    Uploads
    0

ισως να μην εγινα εγω πριν αρκετα σαφης και για να μην παρεξηγηθω
    ειπα πως καποιοι πηραν καρτες πληρωνοντας πολλες φορες αδρα (σε αυτους που τις αγορασαν) χωρις να εχουν καμια απαιτηση aftersales
    Κανεις δεν προσεφερε ποτε αδρα "φιλετα" τα φιλετα αρχισαν να βγαινουν χυμα απο τοτε που διαδωθηκε παρα πολυ η καρτα και μαλιστα αρχικα υπο μορφην διαρροης...
    οι ιδιοι οι δημιουργοι της αποσυρθηκαν εδω και αρκετο καιρο και απο εκει ανελαβαν παιδια να βγαλουν τα καστανα απο την φωτια και ρωτωντας μαθαινοντας διαβαζοντας μιλοντας εφτασαν κουτσα στραβα να επεκτεινουν τον χρονο ζωης της περιπου εναμισι χρονο παραπανω παρα τα αντιθετα σχεδια των δημιουργων των ιδιων των καρτων που ηθελαν να τις σπρωξουν εκτος αγορας για να ξανακονομησουν
    Καποια απο αυτα τα παιδια την πληρωσαν και μαλιστα πολυ ακριβα ( σε σημειο νομικων επιπτωσεων) και ΔΕΝ εξεταζω το τι λεγεται πως το ειχαν κανει "επαγγελμα" και ετσι την πατησαν γιατι εγω ξερω πως ακομα και εαν συνεβαινε κατι τετοιο εμας μας υποστηριζαν αφιλοκερδος (πραγμα που δεν το εκανα οι προμηθετες της καρτας) πολλες φορες κοντρα στο συμφερον τους αρα ποσος με νοιαζει,
    Εγινε πριν 3 μηνες μια προσπαθεια ξεκαθαρισματος του ελληνικου section με μαζεμα των αρθρων και δημιουργια sticky για να μην ειναι η γνωση PUZZLE..αποτελεσμα στην πρωτη κριση του αυγουστου και μετα του νοεμβρη οι ιδιοι χρηστες που λεγαμε πριν γεμιαν τα γενικα sections με μυνηματα του στηλ καμια τροφουλα και σε μας και παει λεγοντας γιατι μονο αυτο τους ενδιεφερε...κοιτα τα και τωρα..
    Ανοιξα ενα αρθρο για συγκεκριμενες καρτες με συγκεκριμενες οδηγιες και ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ διατυπωμενο το που απευθηνεται και στα 140 reply τα 110 ειναι και σε μενα στειλε ΕΝΩ γραφει ΜΕ PM τα εμαιλ σας!!!!
    ε δεν ειμαστε και ντανταδες στην τελικη ουτε προμηθετες εμπορακων που τους πιεζουν οι πελατες.
    αν θεωρεις υγιες ακομα και για καφενειο να εισαι μελος απο το 2006 και να εχεις ποσταρει μια φορα εγω δεν το βλεπω γιατι μου λες καταμουτρα εμενα δεν με νοιαζει πως φτασατε να εχετε ενεργο αρχειο με νοιαζει να το αρπαξω και να φυγω ... ε οχι ρε αδερφε αμα εισαι αρπακτικο βρες δικα σου θυραματα μην τρως το φαι των αλλων

Senior Member moredread's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tsimplas007 View Post
    xaniaras εμεις που δεν εχουμε ονειροκούτι μπορουμε να loggαρουμε; Με PC-NewCS-DVDviewer κλπ;
    dbox2 (Nokia / Philips / Sagem)
    ABCOM IPBox 250s
    Dgstation mutant 200s
    Inetbox 300s --> clonos tou DM500
    OPTIBOX 550s --> clonos tou DM500

κανουν...den ta exw doulepsei alla exw diabasei oti kanoun logging..

Advertise Here

Tags for this Thread