Μπορεί να είναι έτσι όπως τα λες φίλε DeathKernel και να έχει βοηθήσει όπως λες .Τον τελευταίο όμως μήνα που έτυχε να παρακολουθώ τα λεγόμενα του δεν βοήθησε κανέναν , άλλα παιδιά το έκαναν και τους ευχαριστώ όλους αυτούς που το κάνουν. Αν οι γνώσεις του είναι τόσο μεγάλες του ζητώ συγνώμη γιατί οι δικές μου είναι περιορισμένες και δεν μπορώ να βοηθήσω αφού υπάρχουν άλλοι πιο ειδικοί με γνώσεις που τα καταφέρνουν . Όμως το πως στέλνουν string τύπου 824038C3hsn00001030................. για να ζωντανέψουν ένα φιλέτο σε tita, μπορούσε να το μοιραστεί με αυτούς που τον ρωτάνε, αφού δεν θα του στοίχιζε τίποτα και βοηθάει όπως λες. Ούτε φιλέτο του ζήτησαν , ούτε hsn για να το κάψει. Νομίζω ότι αυτή είναι η έννοια του forum η ανταλλαγή των γνώσεων αν δεν σου στοιχίζει. Όπως και να έχει όμως ζητώ συγνώμη αν τον έθιξα, αυτόν και οποιονδήποτε, αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει τουλάχιστον να είναι ειρωνικός και ας κρατήσει τις γνώσεις για τον εαυτό του. Φιλικά
Ζητώ επίσης συγνώμη και από το forum για την φλυαρία μου και αποχωρώ στα ενδότερα.
otan erthi i stigmi tha to mathete ine poli noris kai den hriazete na to kserete apo tora
Tha trelatho!!!!
Exo dokimasei oti filetaki iparxei kai den vlepo fos me tipota.Exo anoiksei 3 kartes filon kai oi dikia mou tipota.
Eimai poly gademis fenete.
Kserei kaneis sas an tha erthi kana new file mpas kai doume ligo fos?
Pantos etsi ki allios o filos gammata genikos se dyskoles ores edose ena sxetika pio ey8imo tono edo mesa! Pera ap ola afta omos kai gia na ysixasoume ligo re paidia kanenas 1.6aris blepei tipota?
Ρε παιδιά ο therapia σε κάποιο ποστ το είχε γράψει ότι μετατρέπουμε το 824038C3 σε 824040CB και προσθέτουμε κάτι το οποίο δεν ξέρω στο τέλος του string. Αυτό είναι αν δεν κάνω λάθος αλλά το ποστ έχει σβηστεί πιθανόν από την αναβάθμιση 824040CB
@ filo xaniara
Dose mia provlepsi.
Gia na kseroume, na pame cs, na epimenoume sta gforce i na pame titanes, panta iparxi kai i sindromi xaxa.
Mou arese to avator pou eixes palia!!!!
op re paidia, meta apo 30 wres mporesa na mpw pali sto forum kalos sas vrika!!!!
Τελικα η γατα ψοφαει λογω αλλαγης κωδικοποιησης η λογω "εμπορικων παιχνιδιων"?