Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 33 of 46 FirstFirst ... 8232831323334353843 ... LastLast
Results 321 to 330 of 451

Thread: Skyshare - Oτιδήποτε σχετικό

Senior Member
    Uploads
    1

Re: Skyshare kai Dehtes pou to ypostirizoun.

Quote Originally Posted by moredread View Post
    den exw casper...apla skeftomoun na parw...k gia'yto rwthsa.
    ta ellhnika ta anoigei kanonika?
    Κανονικά όλα τα ιδιωτικά. Μπορεί καμιά μέρα να φάει φρίκη και να μην ανοίγουν, αλλά σπάνια συμβαίνει και για λίγο. Είναι καλή επιλογή κατ' εμέ, αλλά όπως και να 'χει είναι δύσκολοι καιροί για αγορές.

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    1

Re: Skyshare - Oτιδήποτε σχετικό

Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά το προηγούμενο post δεν μου έβγαζε την επιλογή "Edit" για να μην κάνω καινούργιο. Τελοσπάντων. Έχει κλείσει εδώ και αρκετές μέρες στον casper το foxlife; Δουλεύουν όλα κανονικά, και τα κυπριακά, αλλά είναι κλειστά μόνο το foxlife, cnn (αυτό δεν μου άνοιξε ποτέ,) και το Disney Channel. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; Και αν ναι περίεργο δεν είναι; Να κλείνουν συχνότητες το καταλαβαίνω. Αλλά μεμονωμένα κανάλια μου φαίνεται κουφό.

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by dj_takis View Post
    Δεν ξέρω για ποιο λόγο, αλλά το προηγούμενο post δεν μου έβγαζε την επιλογή "Edit" για να μην κάνω καινούργιο. Τελοσπάντων. Έχει κλείσει εδώ και αρκετές μέρες στον casper το foxlife; Δουλεύουν όλα κανονικά, και τα κυπριακά, αλλά είναι κλειστά μόνο το foxlife, cnn (αυτό δεν μου άνοιξε ποτέ,) και το Disney Channel. Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει; Και αν ναι περίεργο δεν είναι; Να κλείνουν συχνότητες το καταλαβαίνω. Αλλά μεμονωμένα κανάλια μου φαίνεται κουφό.
    kane ena search mipos allaksan pali sixnotites!!
    to kanoun sixna!

Contributing Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dj_takis View Post
    Fox Life και Disney Channel βρίσκονται στη συχνότητα 12130, H.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by polteris View Post
    kane ena search mipos allaksan pali sixnotites!!
    to kanoun sixna!
    Το ξέρω, Κάνω συχνά search, αλλά τίποτα. Άσε που όταν βάζω κάρτα ανοίγουν κανονικά.

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by Serafeim View Post
    Fox Life και Disney Channel βρίσκονται στη συχνότητα 12130, H.
    Η πλάκα είναι φίλε μου ότι τα άλλα κανάλια σ' αυτή τη συχνότητα ανοίγουν κανονικά.

Member
    Uploads
    0

Εδω και 4 μερες στο γνωστό μπουκέτο δεν ανοίγουν τα nov@#$!@ma1 και nov!@#$%sport1 καθώς επίσης και τα Ελληνικά. Το τελευταίο firm είναι 11.2009. Παρατήρησε κανείς κάτι αναλογο ?

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by librarian1969 View Post
    Εδω και 4 μερες στο γνωστό μπουκέτο δεν ανοίγουν τα nov@#$!@ma1 και nov!@#$%sport1 καθώς επίσης και τα Ελληνικά. Το τελευταίο firm είναι 11.2009. Παρατήρησε κανείς κάτι αναλογο ?
    Όπως τα λες είναι φίλε μου. Εμένα δεν μου ανοίγει και discovery. Για casper μιλάω. Με τη μόνη διαφορά ότι σε μένα συμβαίνει εδώ και καμμιά δεκαριά μέρες περίπου.

Member
    Uploads
    0

Εντελώς κουλό ειναι αυτό...Discovery, animal, history etc ανοίγουν κανονικά...

Senior Member
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by librarian1969 View Post
    Εντελώς κουλό ειναι αυτό...Discovery, animal, history etc ανοίγουν κανονικά...
    Βασικά έχω καταλάβει ότι οι μάγκες παίζουν με τίτα. Γι' αυτό έχουμε και κυπριακά. Το πως γίνεται πάντως να κλείνουν μεμονομένες συχνότητες δεν το ΄χω καταλάβει. Animal και History παίζουν κι εμένα. Discovery no.

Advertise Here