Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 613 of 935 FirstFirst ... 113363513563588603608611612613614615618623638663713863 ... LastLast
Results 6,121 to 6,130 of 9348

Thread: 3._ ΓΑΜΜΑ - ΤΙΤΑΝ: Συζητήσεις - Ερωτήσεις

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Quote Originally Posted by cger View Post
    Ante na kanw 2 ta post mou...

xaniara,
    fainetai na ksereis polla kai bravo sou giati den "mporoume" na katalavoume oti prepei na diavasoume arketes wres gia na apokthsoume kapoies - elaxistes gnwseis. H grinia paei kai erxetai. Empaina ki egw epairna to filetaki mou - me to aparaithto to tonizw Thanks. Otan skourainan ta pragmata diavasa oti mporousa ki mporesa na anoiksw mexri to teleytaio black out (xtes) tin karta mou kai auto to tonizw "mia karta". Den kserw kata poso einai moufa o kwdikas tou OS tis gamma, giati sumfwna me auto oi CB grammes kanoun akrivws oti kai oi C3, update sta diafora kaloudia tis kartas me vash to HSN tous. Afou loipon estw kai liges grammes pairnan akoma yparxoun energa HSN. Theoritika kai mia grammi na pernaei mporoume na vlepoume oloi arkei na ksereis na ftiakseis to fileto. Osoi kseroun na to ftiaksoun tha vlepoun mexri na kapsoun kai tin teleutaia karta tou teleutaiou sundromhth. Kapoioi pou hkseran ta parathsan ki alloi den miloun gia ton autonohto logo na "vlepoun". Makari na eftana sto epipedo auto gia na vohthousa ton kosmo pou zhtaei giati kapote to "kaname" ki emeis.

Sugnwmi pou sas kourasa...

sthn gata DEN mporeis Na VALIs oti HSN ...gustaris eSY ...telia kai payla
    ta hsn pou yposthrizei sxedon eine eksadlimena...se kalipsa?
    eksou kai h tita3a ...alla hsn ..aftos eine o skopos.
    ektos av vris ton DEXTER kai sou grapsi allo os gia gamma..pou na ton vris omos ...

2. Advertise Here
    Senior Member Scientist1's Avatar
    Uploads
    0

Re: I Gata Mou Pinase Ti Na Kano,Ti Na Taiso,Iparxi Fos Sto Tounel Ti Ginete Me Tin T

Thelo na po to eksis, to forum iparxi edo kai xronia alla distixos polli to thimounte otan iparxi skotadi. Einai krima pou nea meli xoris sinidisi i "sinidita" ginontai fortotiki, kai den mpori kan na gini doulia.
    Sinfono me to filo xaniara oti orismena exoun grafti isos 1 me 2 ekatomiria fores. Giati lipon eimai iporxeos na ta ksanadiavazo. Den mou meni xronos pleon na kano sizitisi me kapio melos gia kapia idea pano sto thema fagitou.
    An dokimaso na kano kapia erotisi kai "isos" paro apantisi (logou fortou tou server) tote tha petaxtoun se xrono dt newbies me asxetes erotisis kai to thema pai tou kolou. Prepi agapiti fili na mathete na diavazete kai orismenes fores na afinete kapia meli na diamorfonoun ti sizitisi metaksi tous gia na vgi akri se olous.
    To thema me tis grammes itan analimeno apo ton avgousto, alla opos fenete poli den kseroun na diavazoun.

@ xaniara.
    Apo oti fenete akoma iparxoun nivees 4, ara kapia posotita hasan kai provaton einai akoma diathesima. Mipos dierotame kseris poso tha kratisoun aftes? Thelo na kano mia dokimi alla tha mou pari xrono isos 5-7 mers kai dierotame an aksizi to kopo.

Senior Member christar's Avatar
    Uploads
    0

xaniara, tha simfoniso me ton filo pio pano. To eixes yposxethei ena mathimataki. Etsi gia tin istoria. Esto sto telos tis gatas na mathoume tin leitourgia tis.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    iordani ...doron adoron aderfe...edo o kosmos diavazei oti ton symferi...oi perisoteri edo einai gia na tsipmisoun to
    filetaki tous kai na pane sto kanape tous na doun thleorasoula parea me to ouiska ki tous...
    x8es egrapsa ti na kanun thn cb line..shmeara o allos rotouse pali prin apo 2, 3 selides
    estanome malakas ego pou mpeno ka8imerina kai diavazo ola ta post olon ...merikoi exoun
    mperdepsi to den mporo me to den ksero...to ti kani o allos sto smart mouse tou to 8eori panakia
    kai dedomeno ..kai to kyriotero to metadidi la8os kai stous allous...exoume grapsi edo kai kairo
    oti ta hsn telionoun ...den logarode arxeia pleon kai se ligo den 8a yparxei ver4 emms oute gia digma.
    vgeni kai leei o allos...8eloun na poulisoun tita giayto den syntiroun thn gata...anegefale den mporis na syntirisis
    kati an den yparxei trofi ...apo ton provaider(nivea)enoo .... o niveas tis klinei oxi oi empori parte to eidisi
    ego ta grafo ego ta diavazo telika...vgenei kai o allos kai leei ...ti forum einai afto ??aftoi pou kseroun
    giati den voi8oun...na sou po ego giati..an fkiaxtei ena file me energo hsn kai anevi sto net tora pleon KAIGETE se xrono
    dete..an yphrxe dinatotita na fortonoyn oi gates px meso net on line ..xoris na pernei o xrhsths to arxeio
    sta xeria tou ego prosopika 8a voi8ousa amesa....to na vgali kapios ena file pou pezi sto net
    fatsa karta einai san na to skotoni tora pleon..AYTO mporite na to katalavete merikoi ?? mallon ou..synexiste tote
    ti mamakies sas opou kanete san liguria..les kai zhtate kati nomino..paranomia 8elete na kanete katalave te to..
    gia merikous paei afto pou eite eine epetes h apetitikoi se afadasto va8mo...min po ekneyristiko
    h lysh einai 1...tin exo pi 30 fores...fortoste files tou 08 ....vreste to hsn...psaxte ta log tou ianuariou
    feurouariou...an den exete se kapion pou exei me pm....vrite c3 an exei ..kai steilteto me to emk..afth eine h lush
    pou kanun oloi ..an den logarete valte allo fai .
    otan ksekinisan ta gatia sthn arxh eixan sosto hsn kai eperna prov mona tous ..(to sosto)
    telous tou 09 arxisame na ta kanoume emvolia me c3...tora 8eloun kai 02..den
    vlepete oti erxete to telos??? a ksexasa eseis erxeste mono gia fileto sas fenode kinezika afta..

Με όλο το σεβασμό η γνώμη μου είναι ότι αξίζει να συνεχιστεί η προσπάθεια για όσους θέλουν και μπορούν να ακολουθήσουν ...
    Ίσως σε κάποιο άλλο thread με θέμα "inside" g@mm@ για να μην μας ενοχλούν όποιοι δεν θέλουν να παρακολουθήσουν και να μην ενοχλούμαστε και μεις ...
    Δεν είναι απαραίτητο να φτάσουν όλοι στο επίπεδο που θεωρείς φυσικό ... άλλος δεν έχει την υποδομή, άλλος την όρεξη, άλλος τον χρόνο ... δεν πρέπει να κατηγορούμε κανέναν ..
    Για σκέψου το σε αυτήν την βάση ...
    Πάντα φιλικά

Junior Member
    Uploads
    0

Me kalupses apoluta, thanks. Otan teleiwsei to thema me tis gamma, tha hmastan pisteuw arketoi eugnwmones an afines na diareusoun perissotera pragmata gia logous texnognwsias. Thanks kai pali.

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    h epoxi pou les eine epi cold card an 8umase ...programatismos pic kai epprom..ego exo
    kai kati se plaketa akoma me ta tsipakia xaxaxa ekso apo to cam...meta h epoxi tou mesa ekso
    me to firecard..klonos se gnisia...meta poulousan kai ta periptera....kai hr8e to ird2
    ti pio fusiko
    file exo akomi goldwafer pou fenete akriwos pou kolithike to tsipaki
    meta apo poli kairo arxise (o dirk meta onomastike visoduck kai tora dreammultimedia) na paragi kartes se morfi opos ine simera weweos den to sizitao apo anergos oti egine pamploutos .... aftous tous keros den tha tous ksexaso itan oti kalitero ala kaname kai emis malakies pou dosame totes gia na wlepoune oli kai simera pali ta idia ginonte distxos den wazoume mialo

Junior Member
    Uploads
    0

Πιστευω θα βρεθει ακρη παιδια. Σιγουρα εχουν σφιξει τα πραγματα αλλα τα γατο shops θα βρουν σιγουρα τροφη και καποια ηδη θα εχουν και θα ταίζουν αυτες τις μερες. Εχουν γινει κανονικες επιχειρησεις με χιλιαδες πελατες, σιγα μην κλεισουν.

Τωρα οσον αφορα εμας που το κανουμε για την παρτη μας γιατι δεν μας περισσευουν 60αρες θα πρηστουν λιγο τα ματια μας, θα πιαστει λιγο η μεση μας αυτες τις μερες, θα βλεπουμε C3, CB, 02 στον υπνο μας αλλα θελω να πιστευω οτι θα νιουρισει και η δικια μας. Δεν ειμαι ειδικος στο θεμα κι ουτε θα το παιξω ειδημων. Εχω ομως καποια σχεση με το αντικειμενο, διαβαζω μερες τα post εδω κι υπαρχουν παρα πολυ καλες πληροφοριες ( κι ευχαριστω τον @xaniara κι ολους τους υπολοιπους για τα tips στα posts ) τις οποιες εχω συγκεντρωσει και δοκιμαζω. Εχω μαζεψει οτι log εχω κι οσα αλλα βρηκα, επισης μια καλη συλλογη απο gamma files, ολα τα απαραιτητα προγραμματακια, εχω φτιαξει μια λιστα με χρησιμες και ουσιαστικες πληροφοριες κι ετοιμαζομαι για την μαχη. Εφοδιαστηκα με καφεδες, ουσκακια, τσιγαρακια, εχω την γυναικα να μου κανει παρεα ( μεχρι να βαρεθει να με βλεπει να βαζω και να βγαζω την καρτα στον reader) κι ειμαι ετοιμος να παιξω τον σκυλο με την γατα. Η τρελιαρα γατα μου εναντιον του σκυλιου της nivea. Για να δουμε αν θα καταφερει το κατοικιδιο μου να κερδισει....

Uploads
    0

@ xaniara,
    Simera logo aproseksias, otan taiza tin gata mou to notebook esvise logo mpatarias kai emine "vounari" . Ota to proseksa kai ta ksekinisa ola i gata eipe miaou no ATR!
    Meta apo ena abrakatambra to ATR epanilthe kai to astio einai eno me to taisma idiou fagitou efgaze standart hasan anamenomeno, tora fgazi allo!!!
    Poso sigouros eisai gia to xasan? Pantos akoma den vrika kapia eksigisi alla tha to pekso na do ti petixeno.

Member
    Uploads
    0

re paidia apo exthes to proi poy skotiniase o topos exo faei ola ta arxeia alla tipota. Ti allo menei na kano poia, den ksero , exo apogoiteytei. Eftasa na koitao sto site tiw akatonomastis gia na kano syndromi sta podosfairika, tora exei bayern fiorentina alla ego ekei na thelo na tin ksekleidoso ti g@@@meni gia na do to allo. Eleos pia!!!!! En to metaksy den ksero kai apolla apo log, enan commander 6000 exo kai vazo oti fileta eixa apothikeysei apo palia :(:(

Uploads
    0

Quote Originally Posted by christar View Post
    xaniara, tha simfoniso me ton filo pio pano. To eixes yposxethei ena mathimataki. Etsi gia tin istoria. Esto sto telos tis gatas na mathoume tin leitourgia tis.
    Avto exi idi analithi prin kero kai malista apo to xaniara se tria apospasmata!
    Diavasma ipame diavasma.

Advertise Here

Tags for this Thread