Originally Posted by
eandas
Παιδια καλημερα, ηθελα να ρωτησω τον φιλο μας το χανιαραα, αυτο το κολπακι των 2 λεπτων θα συνεχιστει για πολυ ακομα? Ειναι πλακα που δεν την "πιανω" για να γελασω? Ξερω οτι βοηθας αρκετους αλλα και το να κανεις πλακα σε αλλους τοσους δεν λεει. Τον τελευταιο καιρο η κατασταση εδω μεσα παει απο το κακο στο χειροτερο και ανεφερομαι εξισου σε ορισμενα μελη αλλα και εξισου σε ορισμενους επικεφαλης. Οι μεν πρωτοι τα γνωστα posts συνεχεια (εγω λεω να καρφιτσωσουμε και απαντησεις στην πρωτη σελιδα), δεν εχω φως, χαθηκε το φως κτλπ...οι μεν δευτεροι τον τελευταιο καιρο βλεπουν μια εξυπναδα και απαντουν με χειροτερη. Το επιπεδο εχει πεσει κατακορυφα εδω και εθελοτυφλειτε οσοι δεν το βλεπετε (mods) και δεν θελω να ακουσω την καραμελα "να φυγετε να πατε αλλου". Εκτος οτι μου θυμιζει την γνωστη διαφημιση σε λιγες μερες που δεν θα ασχολειται ο κοσμος με τις γατες θα πεσει βομβα εδω μεσα. Το κακο ειναι για να μην ακουσω καμια εξυπναδα, παντα μαζι με τα ξερα καιγοντε και τα χλωρα, θα φυγουν (αν δεν εχουν φυγει ηδη) και πολλα ατομα που πραγματικα προσφερουν