File mou efoson me to idio fagaki sou dinei allo hsn einai sigoura diaforetikis ratsas (F) . Epidi, opos les i mia niaourizei de tha sou sinistousa na tin grapseis me to .. 2008_5 gia n deis ti (F) einai.
Telos tha se rotisoun sigoura meriki me pio fagaki exeis fws tha se parakalousa na min to doseis dimosia to 2008_5 einai kameno auto omos den isxiei gia ola ta file.
καλημέρα!
παρατήρηση 1η
αντικαθιστώντας την γραμμή στο αρχείο του τεστ που μας έδωσε το τάδε f? τοποθετώντας το στην 11 την κάνει με βάση το μητώο f11
2η πρέπει να φορτωθεί το αρχείο γίγας γιaτι εχει πρίεργη συμπεριφορά, μετα το πρώτο f (δεν το φόρτωσα όλο λόγω χρόνου) στο replay fro card μου βγάζει το πρώτο περίεργο νούμερο (30line ΑΥΤΟ 68 B7 75 78 A7 22 7B 7.............................. 4B και οχι το 02 01 00 7C 00 0B.........) (δεν το γράφω ολόκληρο) και παιρνώτας το ηρθε το γνωστό prov.
όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω ας το κοιτάξει καλύτερα.
Μια ερωτηση και απο μένα.
Γνωρίζωντας οτι ενα φαγακι παιζι πχ στην F4.
Αν εγω που εχω την Φ17 πάρω την 4η γραμμή απο το φαγακι αυτο και την στείλω στην Φ17 κάρτα λογικά θα αλάξει ο ΧΑΣΑΝ
και στελνωντας αναλογα την γραμμη Prov00 αλάζω και Prov.
Θα δω φώς? ή ο Χασαν θα ειναι διαφορετικός λόγω διαφορετικής κάρτας?
επιτελους .μωλις τελείωσα 52 σελίδες.
αισθάνομαι δυνατος και ετοιμος.
Vamos
Φευγω απο τη δουλειά και παω σπίτι για δοκιμές
Nai file mou auto mporei na simvei, exalou to exei idi anaferei o filos G_C_d post #69 !!
Distixos o tropos omodopiisis twn kartwn pou mathenoume edo pera me ena mikro fagaki opos to 2008_5 den einai 100% !
Alla se ena megalo pososto omos mporei na ginei . Isos simera o daskalos Ampeliotis protinei kati kalitero....
YG: Isos einai ena apo ta kalitera themata edo mesa gia atoma pou den gnorizoun ta basika gia tis gates
Sinxaritiria ston Ampelioti gia tin prospatheia tou auti!!!!!Einai poli kalitero na mathenoume kati esto kai arga apo to na zitame sinexeia fagito !!!!
f7 1.4
Ισχυει και για μενα οτι για f11 ?
Για να ξερω αν μπορω να παρακολουθήσω τα μαθήματα
του Δάσκαλου.
Καλημέρα και από μένα. Δηλώνω και εγώ συντονισμένος και έτοιμος για δοκιμές. Η δική μου gata μετά από check είναι F17.
Έχω και εγώ μια ερώτηση για τους ειδικούς.
Αν έχουμε ένα ενεργό hsn και prov από μια γνήσια συνδρομητική κάρτα, με ποιο τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε ένα string ώστε να το στείλουμε ακολούθως με το EMK στην gata και να αλλάξουμε το hsn και το prov της στα συγκεκριμένα ?