Δείτε [url=αυτό[/url] και θα καταλάβετε
Δείτε [url=αυτό[/url] και θα καταλάβετε
les?????????
kai poios dokimazei to 100 stariko kai se 1 mina afoy paradw8ei na mas to pei??????
ante na dw genneoys
ego pira servietacard.
Σιγα μην δωσουμε και αλλο κατοσταρικο για κατι παλι νεο και οχι σιγουρο.
Βρε δεν παν να κουρευονται λεω εγω βρηκανε μ@@@κες και μας δουλευουνε.
Εδω εχω δυο γατες και δυο τιταν στον οικογενειακο μου κυκλο,ψοφιες ολες,και ετοιμος ειμαι να ανοιξω τον σκουπιδοντενεκε να τις πεταξω,να δωσω 10 ευρω τον μηνα και να παρω μια γραμμουλα και να βλεπω καμια τριανταρια πακετα.
Αντε μπραβο βαρεθηκα τις κ@λ@καρτες του.
Mods παρακαλω το ποστ μου στον κουβα.Ευχαριστω.
Ποιά νέα ελπίδα ρε φίλε?
Να ανοίξουμε ένα θέμα για μιά κάρτα που δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο software(loader)....ούτε κάποιο αρχείο..... και να είναι καμιά απάτη και να το διαβάσουν και μερικά παιδιά και να χάσουν τα λεφτά τους?
Αν κυκλοφορήσει σε κάποια έμπιστα online μαγαζιά και υπάρχει υποστήριξη να το συζητήσουμε.....αλλά τώρα με το ότι η κάρτα έρχεται άδεια....σου δίνουν κωδικό να μπεις σε ειδικό φόρουμ για αρχεία....εμένα μου φένεται λίγο απάτη
ypomoni loipon , an kai opote bgei kati edo tha eimaste na to dokimasoume - sxoliasoume .
mporei h kinigitiki periodos na teleiose,alla to kinigi tis gatas sinexizetai.mipos kserei kaneis pos na ftiakso to humax5400 na vlepei astra19?Ksafnika den exei sima to rimadi kai vlepei mono hotbird
Αυτο σημαινει για μενα υπευθυνη σταση και σωστος χειρισμος για ενα θεμα ασαφες σαν αυτο.
Εγω προσωπικα ευχαριστω και τον douros και τον nickman9271 για τον αψογο τροπο που το αντιμετωπισαν ,και συγγνωμη απο εμενα σε ολους για το δικο μου εντονο υφος στο ποστ που εκανα.
Φιλικα Τζιμακος![]()