Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 882 of 1075 FirstFirst ... 382632782832857872877880881882883884887892907932982 ... LastLast
Results 8,811 to 8,820 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Member
    Uploads
    0

Re: 13._ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ δεν ταιριάζει αλλού...

Καλησπέρα σας...
    θέλω να σας ρωτήσω το εξής.....Ένας γείτονας έχει κανονική συνδρομή και με ρώτησε αν θέλω να μοιραστούμε το κόστος της συνδρομής βλέποντας όμως ο καθένας το κανάλι που θέλει και όχι και οι δυο το ίδιο(δηλαδή ότι βλέπει αυτός να το βλέπω και εγώ)....εδώ θέλω να σας ρωτήσω αν μπορεί να γίνει αυτό και με ποιο τρόπο?Υπάρχει κάποιος διαχωριστής δορυφορικού σήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί?Γενικώς πιστεύεται πως αξίζει να κάνω μια τέτοια κίνηση?
    Ευχαριστω

2. Advertise Here
    CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by vorias View Post
    Καλησπέρα σας...
    θέλω να σας ρωτήσω το εξής.....Ένας γείτονας έχει κανονική συνδρομή και με ρώτησε αν θέλω να μοιραστούμε το κόστος της συνδρομής βλέποντας όμως ο καθένας το κανάλι που θέλει και όχι και οι δυο το ίδιο(δηλαδή ότι βλέπει αυτός να το βλέπω και εγώ)....εδώ θέλω να σας ρωτήσω αν μπορεί να γίνει αυτό και με ποιο τρόπο?Υπάρχει κάποιος διαχωριστής δορυφορικού σήματος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί?Γενικώς πιστεύεται πως αξίζει να κάνω μια τέτοια κίνηση?
    Ευχαριστω
    nai file NOVA PVR legete ...kai kani afto pou 8es

Member
    Uploads
    0

Σαν το pvr ...στο εμπόριο θα βρω κάτι? Ρωτάω γιατί αν κατάλαβα καλά για το nova pvr πρέπει να κάνω συνδρομή....σωστά?
    Εδώ υπάρχει ήδη μια σύνδεση και θέλουμε να την μοιραστούμε 2-3 σπίτια....
    Ασύρματοι διαχωριστές υπάρχουνε και αν ναι....είναι ασφαλές?(ρωτάω και για την ποιότητα του σήματος αλλά και να μην μας τσακώσουν και έχουμε άλλα?

Uploads
    10

Quote Originally Posted by vorias View Post
    Σαν το pvr ...στο εμπόριο θα βρω κάτι? Ρωτάω γιατί αν κατάλαβα καλά για το nova pvr πρέπει να κάνω συνδρομή....σωστά?
    Εδώ υπάρχει ήδη μια σύνδεση και θέλουμε να την μοιραστούμε 2-3 σπίτια....
    Ασύρματοι διαχωριστές υπάρχουνε και αν ναι....είναι ασφαλές?(ρωτάω και για την ποιότητα του σήματος αλλά και να μην μας τσακώσουν και έχουμε άλλα?
    Den kanis kati me asyrmato ...8a vlepis oti exi epileksi o allos xristis...opote kanete to eksis ...pes sto filo na kani to aplo
    nova pou exi pvr..diladi na allaksi eksoplismo...ta ypolipa pane mona tous...mporis na episkeftis to site tou paroxou
    na dis leptomeries...aftos eine o nominos tropos..o allos legete cardsharing ...kai pezi na miv doulevi 100% otan
    ginei to systhma ka8ara acs 5.7 kai exei risko..o tropos pvr einai o kaliteros

sto proto post les esy kai o gitonas...sto deutero 2 ,3 spitia !!! siga siga mas megalonis to plano!!! to pvr eine mono gia 2 xrhstes.

Senior Member
    Uploads
    0

H gnisia douleyei m' ayta ta card splitters pou poulane sto ebay?

Member
    Uploads
    0

Καλησπέρα μια ερώτηση : δύο κάρτες με ίδιο αρχείο , ίδιο χασάν κτλ , η μία δουλεύει ασταμάτητα η άλλη από την προηγούμενη Κυριακή χάνει κανάλια καθημερινά , τι φταίει ;

Uploads
    10

Quote Originally Posted by Woorman View Post
    Καλησπέρα μια ερώτηση : δύο κάρτες με ίδιο αρχείο , ίδιο χασάν κτλ , η μία δουλεύει ασταμάτητα η άλλη από την προηγούμενη Κυριακή χάνει κανάλια καθημερινά , τι φταίει ;
    ti enoeis <<<xani kanalia>>>?? h pezi ola ta kanalia h den pezi tipote...to <<xani>> kanalia psakse ton dekth sou h svise kai ksanafortose ta kanalia

Member
    Uploads
    0

Ναι είμαστε 2 για την ώρα και ίσως γίνουμε 3...θα δείξει
    Το pvr αν είναι για 2 άτομα μόνο,ίσως και να μην μας κάνει στο τέλος....όπως και να έχει ευχαριστώ :)
    Το σκέφτομαι πάντως γιατί με τα γατιά το μέλλον δεν φαίνεται και πολύ αισιόδοξο

Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    ti enoeis <<<xani kanalia>>>?? h pezi ola ta kanalia h den pezi tipote...to <<xani>> kanalia psakse ton dekth sou h svise kai ksanafortose ta kanalia
    Δεν είναι δικιά μου , αύριο θα την έχω και θα την ψάξω ( έχει κάνει ρεσέτ το δέκτη του αλλά αυτά που του κλείσανε δεν ξανάνοιξαν)

VIP Member Roulitsas's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by g_c_d View Post
    H gnisia douleyei m' ayta ta card splitters pou poulane sto ebay?
    Ναι δουλευει... Ενα δε απο αυτά, είναι απο την μαμα dream με FireCrypt και ξεσκίζει.... Για ενδοοικιακή και προφανώς νόμιμη χρήση, είναι the best....

Εξόσον γνωρίζω, παίζει και με kappa γεροντοκόρη (απάντρευτη).

Advertise Here

Tags for this Thread