τιποτα ουσιωδες εχεται να γραψεται;;; αν ναι γραφται αλοιως αφηστε τα γκαλοπ και τις ειρωνειες μερικοι
pos vlepoume ti f eimaste?
mpes edw kai des to thema tou ampelioti:
http://www.satsupreme.com/showthread...F-Tis-Gata-Mou!
anoigontas simera na do ta nea blepo kai den symetexoyn poly.giati re paidia brikate oloi arxeia kai den milate?exo mia f12 mia f10 kai mia f15 poy den lene na anoixoyn oyte me string oyte me arxeio. eimai etoimos na tis petaxo h exei kapios kamia lysi?edo thelo na po oti se mia karta brisko log me energo hsn alla tipota.exei moylarosei.
Μα νομιζω οτι οσοι εχουν βρει φως, καλα κανουν και δε συμμετεχουν εαν δεν μπορουν να βοηθησουν αυτους που ακομα δεν εχουν δει. Εγω ας πουμε, ειδα φως σε μια f17 μονος μου και σε μια f6 με την πολυτιμη βοηθεια ενος φιλου. Δεν μπορω να βοηθησω καποιον που εχει f10 ή f12, λογικο δεν ειναι; Γαιτι να γεμιζω το φορουμ με πληροφοριες που, ενω στη δικη μου κατηγορια ειναι χρησιμες, στη δικια σου περιπτωση ειναι αχρηστες; Εγω μπορω δυστυχως να βοηθησω μονο οσους εχουν τα δικα μου f, κι εσυ να βοηθησεις ή να βοηθηθεις απ'οσους εχουν τα δικα σου. Ευχομαι παντως καλη επιτυχια σε ολους οσους εχουμε συμμετασχει σε αυτη τη χρησιμοτατη, οπως αποδειχτηκε, διαδικασια.
fws ipirxe iparxei kai tha iparxei alla aytoi poy to exoyn tha to dinoyn otan thane etimo na sbeisei