Υπάρχει τρόπος να κλειδώσει αυτόματα ένα κανάλι σε dreambox 500άρι, όταν αυτό το κανάλι δείχνει τσόντα μεταμεσονύκτια?
παιδιά βοήθεια!!! Έπαιζα ψες με το 500αράκι μου, πείρα τον /root , πρόσθεσα κάτι εφαρμογές στο /bin και όταν πήγα να το βάλω πίσω:"eraseall /dev/mtd/5 && cp mtd5.img /dev/mtd/5 && reboot" μετά το reboot δεν ξανα άνοιξε..
Δοκίμασα μετά με dreamup να το επαναφέρω, μου βγάζει το box type: DM500 , αλλά λέει πως ακόμα περιμένει να ανάψω το dreambox, και το κουμπι του flash δεν ενεργοποιήτε...
Και τώρα που έβλεπα (κυπριακα) μετα απο ενα μήνα ανομβρίας... HELP!!
Στον 500s κάνω streaming και βλέπω στον Η/Υ μέσω του προγράμματος VLC. Μπορεί να γίνει το αντίστροφο ; δηλαδή ένα video που έχω στον Η/Υ να το στείλω στο 500s και να το δώ στη τηλεόραση στην οποία είναι συνδεδεμένος ;
παιδιά βοήθεια!!! Έπαιζα ψες με το 500αράκι μου, πείρα τον /root , πρόσθεσα κάτι εφαρμογές στο /bin και όταν πήγα να το βάλω πίσω:"eraseall /dev/mtd/5 && cp mtd5.img /dev/mtd/5 && reboot" μετά το reboot δεν ξανα άνοιξε..
Δοκίμασα μετά με dreamup να το επαναφέρω, μου βγάζει το box type: DM500 , αλλά λέει πως ακόμα περιμένει να ανάψω το dreambox, και το κουμπι του flash δεν ενεργοποιήτε...
Και τώρα που έβλεπα (κυπριακα) μετα απο ενα μήνα ανομβρίας... HELP!!
Prepei na baleis to dreamup ena image stin flash . Epeidi opos katalaveno den paizei katholou to 500ari prepei na to peraseis me null modem cable. Anoigeis to dreamup . Syndeeis to pc me to dream me to kalodio. Anoigeis to dream , to briskei to dreamup sto opoio energopoihte to flash. Patas flash kai fortoneis to image.
D.