Μηπως η προσφατη c3 ΔΕΝ ειναι και τοσο προσφατη?
Γιατι απ'οτι εχω διαβασει (εδω μεσα) πρεπει να ειναι ΠΟΛΥ φρεσκια για να ...δουλεψει η γατα!
Φιλικα
ontos den xreiazetai reset afou perasoume thn 02 grammi.na rwthsw kai kati allo exw mia f6 exoume kanena neo?
den exei 1030
einai 0030
kai prosexe ayto pou grafoun
oxi reset prin tin 02 metaaa den 8elei
h karta logika eprepe n anoixei afoson edwse EMMsuccefull
ti ston ANT1(ap opoy ta logs) ti sto MGM tin afinw
TIPOTEEEE
--------------------------
QUIZ ΤΕΛΟΣ
Φταιει ο δεκτης μου μαλλον
Sorry k thnxs σε οσους βοηθησαν
μετρούσα τις γραμμές την ώρα που τις έβγαζε το EMK με το _5 οπότε μπορεί να μου ξέφυγε καμία στο μέτρημα και να είναι F11.
Δεν την έχω στο σπίτι τη γάτα οπότε δεν μπορώ να δώσω πληροφορίες για OS, ούτε να ελέγξω ξανά το μητρώο της.
Γιατί όμως το EMK να δίνει FFFFFF και το gammaloader να παίζει κανονικά;
Μου έχει συμβεί και εμένα το ΕΜΚ να δίνει FFFFFF και το gammaloader να δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω γιατί.
Όχι σε όλα τα αρχεία (δυστυχώς δεν σημείωνα σε ποια).
ΕΜΚ χρησιμοποιώ αποκλειστικά με USB Infinity Unlimited (που έχει μονο USB σύνδεση και χρησιμοποιεί μια virtual COM3 από το software -
όσο και αν προσπάθησα το gammaloader θέλει COM1). Σε άλλο PC με Infinity USB (με USB και RS) το ΕΜΚ και το gammaloader παίζουν
πάντα σωστά. Άρα στην περίπτωσή μου τουλάχιστον, όταν (όχι πάντα) το ΕΜΚ έχει πρόβλημα, είναι πάντα με το Infinity USB Unlimited με
virtual COM port. Κατά τα άλλα, τα δυο PC είναι ίδια όσον αφορά το λειτουργικό (XP SP3).
Kalispera.
Pistevo pos pleon imaste etimoi na proxorisoume stin ergasia kai na epektathoume ligo stis ipokatigories ton f kai na milisoume ligo gia ta spania f
Episis tha kanoume kai ligi praktiki ftiaxnontas to diko mas mini arxiaki me 3 grames pou tha tsimpisoume apo diafora fagita kai tha analisoume ligo to pos ginete afto.
An iparxi endiaferon tha anikso ena thema kenourio me titlo Orion Express an vriskonte filoi stin parea mas apo tin Elliniki Gonia (NF) isos tous thimizi kati o titlos.
Otan iste etimoi ksekiname.