αυτα ολα φιλαρακη που γραφωνται εδω μεσα ειναι παραμυθια της χαλημας. και ποιος σου ειπε οτι οι νοβεοι δεν εχουν αρχεια της τιτα, η αν θελουν δεν βρησκουν;;; οπως τα βρησκουμε εμεις, ετσι και ποιο ευκωλα μπορουν να τα βρουν και αυτοι. ενα δυο ατομα να ρειξουν στην αγορα σαν μεταπωλητες, εχουν οσα αρχεια θελουν. για αυτο ας σταματησουμε την καραμελα μην το βγαλεις αυτο γιατι θα το καψεις και τετοιες τριχες. αυτα ολα αποσκοπουν αλλου.
..Afto einai kainourgio, i ego to vlepo tora.?
Τι ηταν αυτο ρε παιδια , δεν το προφτασα , πεταχτηκε ο τροχονομος !!!
Καλησπερα.αλλαξα σημερα τα xp με vista και δεν μπορω να τρεξω πλεον το ΕΜΚ.Τα αρχεια τα εχω βαλει κανονικα στο system32.Αν μπορει καποιος ας βοηθησει παρακαλω.
kane run as administrator-εκτελεση ως διαχειριστης τι εννοω δεξι κλικ πανω στο emk kai ektelesi ws diaxeirisths kai pes moy an lythike to provlima sou
Ναι φιλε μου ολα οκ.Ευχαριστω πολυ και τους δυο.
το τι θα κανω εγω για τα αρχεια που ΙΣΩΣ εχω ειναι καθαρα δικο μου θεμα, και να εισαι σιγουρος φιλε μου οτι δεν χρειαζωμαι υποδηξεις.
αλλα δεν εχει κανεις το δικαιωμα να βαζει χερη σε οποιον γουσταρη να αναιβση ενα αρχειο η ενα στριγκακι η οτιδηποτε αλλο θελωντας να βοηθειση καποιους αλλους.