autos einai file doulapa, to lathos mou einai oti den piga se trapeze alla se antalaktirio, western union, tous enimerosa milisan me tin peiraios pou ekane tin kinisi kai eidan oti ta pire ta xrimata, tora ti ginetai den ksero. sas efxaristo kai tous dio gia tis apantiseis sas
Geia se olous
File mou tou esteila money stis 17/2 gia mia titan3 kai akomh perimenw. Tou exw steilei kamia 5-6 email, rwtwntas panta eugenika ti ginetai me to delivery. Zhthsa full refund. Telika mou apantise na tou steilw bank-transfer statement. Tipota allo. Oute oti 8a sou steilw thn karta soon, oute ta lefta. Tipota. O typos h ta exei xamena, eite exei tsibisi to paradaki apo olous mas kai kanei diakopes!![]()
Καλησπερα,Παιδια!
Για τον φιλο λουπη,προς ενημερωση εγω εχω παραγγειλει απο αυτον τον κλεφτη.....smartc@rdst@re απο τις 12-01-10 ,του εχω στειλει αρκετα e mails στην προτελευταια απαντηση του ηταν οτι ειναι ενταξει και στην τελευταια του να του στειλω αποκομμα αποστολης χρηματων απο την τραπεζα!
Ακομα περιμενω (του εγραψα οτι θα τον σχολιαζω αρνητικα).γενικα την γνωμη μου για τους πολωνους.......ΕΞΩ...........ΟΥΣΤ!!!
Psaxnw gia TITA 3A...apo ellada me yposthri3h...
opoios exei pm..
cheers
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.
Για τον φίλο loupis ,έχω στείλει και εγώ χρήματα στις 8/2 για δύο κάρτες και μου απάντησε ότι τα έλαβε στις 9/2.Στις 22/2 μου είπε ότι τα έστειλε αλλά από τότε καμμία απάντηση.Δεν έστειλα ακόμα κανένα mail.Εκείνο που με στεναχώρησε περισσότερο είναι η αναμόνη και όχι ότι έχασα(αν τα έχασα) τα χρήματα.
Ακόμα θα ήθελα να προσθέσω ότι κατά την αποψή μου δεν πρέπει να στειλεις το απόκομα αποστολής χρημάτων,γιατί μετά δεν θα μπορείς να πάρεις τα χρήματα σου πίσω με τίποτα.Αν γίνεται στείλε ένα αντίγραφο.
Για να σας προλάβω εγώ δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι θα κάνω με αυτό το θέμα.
Η ιστορία με αυτό το smα.......re είναι επικίνδυνη παραγγείλαμε μερικοί φίλοι στα τέλη Γενάρη 5 κάρτες απο μία ο καθένας , ο κλήρος της παραγγελίας έπεσε σε εμένα επειδή σαν γνώστης του Ιντερνετ και έχοντας λογαριασμό στην winbank θα στέλναμε άμεσα τα χρήματα με έμβασμα...Είχα προτείνει στους φίλους μου τον s@tbroooker(αλλά τα 39,90 μεταφορικά ήταν πολλά) είχα παραγγείλει πριν απο 2 χρόνια μία G@mm@@ και ακόμη παίζει και δεν πολυγούσταρα να παραγγείλω την τιτ@ννν γιατί και που την είχα την παλιά δεν πολυ έβλεπα.
Μετά την κατάθεση άρχισα να στέλνω mails άν λάβανε τα χρήματα μου απαντησανε μετά απο μία εβδομάδα ότι τα λάβανε και θα τα στείλουνε σε 2-3 ημέρες.
Μετά πάλι σιγή στα επανειλημένα mails τίποτα..... Τότε σκέφθηκα να "παραγγείλω μέσω e-mail άλλες 30 σαν "χονδρέμπορας" υποτίθεται και ΩΠ την άλλη μέρα ήρθε η απάντηση της προσφοράς. Κάνοντας παιχνιδι διαπραγματευσεων για μία εβδομαδα ξανά σιγή, για δύο εβδομάδες εγω συνεχιζα να τους στέλνω mails για να μου πούνε την πορεία της παραγγελίας μου αλλά τίποτα.....
Μετά άρχιζα να τούς στέλνω "επιθετικά" mails και στο τέλος τους ζήτησα την επιστροφή των χρήματων πίσω (στην Τράπεζα Πειραιώς που πήγα μού είπαν ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ δεν μπορώ να τα απαιτήσω πίσω).
Μου απάντησε τελικά την άλλη ημέρα μετα τις απειλές μου ζητώντας συγνώμη για την καθυστέρηση ότι τις στέλνει την επόμενη ημέρα. Τελικά τις παρέλαβα στις 10 Μαρτίου όλες.
Μετα απο 40 ημέρες. Ο Φάκελος είχε σφραγίδα Βερολίνου.. Τι ειρωνεία την δικιά μου την έδωσα σε κάποιον να μου την γεμίση (γιατί ήταν άδεια ) και την έχασα στον δρόμο...
Σορρυ αν σας κούρασα αλλά ηθελα να είμαι συγκεκριμένος.
Παίδες ένα Pm με κάποιο shop για να αγοράσω tita? θα ήμουν ευγνώμον !!
διαβασα για τροφες και δεν μου ειναι ξεκαθαρο αν οι tita ή g ειναι καλυτερη επιλογη, καμια συμβουλη?
hackmarket και satbroker είναι αξιόπιστα?
thnx