sas ta esteila paidia...
elpizw na voh8isei...
filika.
Ευχαριστω φιλε sottos καλο θα ειναι δοκιμαστει η εαν υπαρχει καποιος που το εχει και ειναι σιγουρο οτι δουλευει ας μας δωσει μια δευτερη γνωμη.Ειναι κριμα να πεταμε χρηματα για δοκιμες,εγω εχω δωσει 50ε και δουλεια δεν εκανα.Δεν γνωριζω μηπως πρεπει να γινουνε ρυθμισεις στα εργαλεια συστηματος - διαχειριση συσκευων - θυρες com. Μετα απο αλαγες που εκανα εκει,ενω στο laptop εβγαζε μυνημα unable to open port (win error code 2) και δεν εκανε τιποτα,τωρα διαβαζει την ΤΙΤΑ και γραφει no atr κ.λ.π . Θελει ψαξιμο.
Τελικα εγινε δουλεια με την equip express card οριζοντας την ως com1 και την ρυθμιση bit/sec απο 9800 σε 14400. Με το usb σε rs232 digitus δεν καταφερα κατι. Οπωσδηποτε μετα τις ρυθμισεις επανεκινηση με τον ανταπτορα (RS232) συνδεδεμενο παντα πανω στη θυρα (πριν ανοιξουνε τα windows). Ευχαριστω για την βοηθεια που μου δωσατε.
Μπραβο ρε συ φιλε,πολυ χαιρομαι που σου δουλεψε και επισης που την ξεκινησες την συζητηση,στην συνεχεια δοκιμασες σου δουλεψε και εγραψες και τις σημαντικες λεπτομερειες.Αυτο το λεω γιατι θα το διαβασουν και αλλοι που εχουν η θα εχουν στο μελλον το ιδιο προβλημα,και τα σχολια σου θα τους βοηθησει να βρουν λυση.
Φιλικα Τζιμακος![]()
i equip 111829 rs232 serial port express card/34 kanei doulia se laptop...
exei dokimasei kapoios kai tis parakato ean kanoun to idio me tin anotero?
delock express card 1 X serial
nod express card 1 port rs 232
pira gia ton kouniado mou ton packard bell me ta 444 pou eixe se prosfora to saturn molis anikse ke piga na tou egatastiso ton driver gia to cas,ton telefteo ke sto telos mou vgaze pws den ine dinaton na to egatastisei se 64.Mipos ekana tipota allo la8os i mipos ksexasa tipota?Pantos update ton ekana ton ipologisti tou prin tin egatastasi.