Καλημερα για os 1.6 - f11 υπαρχει κατι?Ευχαριστω
Καλημερα για os 1.6 - f11 υπαρχει κατι?Ευχαριστω
Για F11 βαλτε αυτο στο ποστ 102 με tnnt loader και ψαξτε για 02 γραμμη.
Για οσους επιθυμουν PM να αδειασουν τα posts.
geia sas paidia.exo mia f11 os 1.4 enos filou kai kleidose extes.paizoun auto to f kai ti?
euxaristo.
Επειδή το θέμα έχει μείνει στάσιμο το τελευταίο διάστημα κι επειδή παράλληλα έχει εξελιχτεί σε θέμα γενικότερης εκμάθησης, πέρα από το μητρώο της γάτας, θέλω να κάνω μια ερώτηση που μου γεννήθηκε τις τελευταίες 2 μέρες περίπου με τα νησιώτικα κανάλια που έκλεισαν για πολλές από τις γάτες.
Όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, όταν το Date είναι FF FF, τότε επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Στα νησιώτικα που έκλεισαν προχθές, το date δεν είναι FF FF, αλλά 0E 9A. Όμως υπάρχει σκοτάδι. Βέβαια, έκτοτε δεν πήρε άλλο date και έτσι δεν έγινε 0E 9B ή 0E 9C (που είναι το σημερινό). Η απορία μου λοιπόν είναι η εξής. Εφόσον συνεχίζουν κανονικά να περνούν εκατοντάδες γραμμούλες για το συγκεκριμένο prov10 group της μορφής 82403F**09**00001038....... που σημαίνει ότι το group είναι ακόμα ενεργό, γιατί υπάρχει σκοτάδι; Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός ότι όλες οι γραμμές έχουν το 103 μέσα και άρα είναι πλέον "νεκρές"? Κι αν συμβαίνει αυτό, τότε σε τι εξυπηρετεί να συνεχίζουν να περνούν τόσες εκατοντάδες "νεκρές" γραμμές 2 μέρες τώρα; Λογικά κάπου χρειάζονται κι αυτές και δεν περνούν τυχαία, ενώ αν το prov10 group είχε κλείσει, δεν θα εμφανιζόταν καθόλου στα logs.
Ελπίζω να γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει, έστω και με p.m. για να μου φύγει η περιέργεια. Αν το post είναι offtopic, να το μεταφέρω στο θέμα για τις "gammacard".
douros se euxaristo poli.anoixe ta gr.den xero ti piraylos grammi
mou esteiles alla anoixe amesos.
Καλησπερα στην παρεα εχω μια καρτα os 1.4 - F17 αλλα δεν ανοιγει με τιποτα η συγκεκριμενη.Αλλη F17 που εχω παιζει κανονικα!Αν μπορει καποιος ας μας δωσει τα φωτα του.Ευχαριστω