Kalimera Kai apo emena.exw ena dm 800 clono Kai to provlima mou einai oti to zapping kanalion I oti allo Kane me to tilecontrol einai Poli Argo.alaksa bataries mipos ftegane alla tpt.mipos kseri kapios na apantish; Thanks
Καλησπέρα σε όλη την κοινότητα.
Εχω ένα dreambox 500s και προσπαθώ να το κάνω να διαβάσει από εξωτερικό reader.Χρησιμοποίησα το CCcam 2.0.9 και το 2.0.11 για γάτα με τις γνωστές γραμμές που αναφέρονται στο topic οδηγοί ρυθμίσεις τις οποίες τις πρόσθεσα στο var/etc/cccam.cfg.
Το καλώδιο που χρησιμοποιώ είναι το serial cable που έρχεται με το reader και είναι point to point(1---->1,2---->2,κτλ).Επίσης χρησιμοποιώ τροφοδοτικό USB για την τροφοδοσία του reader.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι η κάρτα ανοίγει για μισό λέπτό τα κανάλια και μετά κλείνει.
Την κάρτα την έχω δοκιμάσει σε άλλο δέκτη και δουλεύει(Nokia 9902s me irdeto smit μωβ v2.26).
Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος??????
Yπάρχει περίπτωση να φταίει το reader???????
pigene sto menu advanced settings kai allakse to status sto " disable com port " . 100 % einai i lisi sto problima sou .
Καλημερα φίλοι μου... φίλος αδελφός εχει 500αρακι κλώνο.. και ψαχνει σταθερό και γρήγορο image ποιο προτείνεται να βαλει...
Καλημέρα σε όλη την κοινότητα
Επειδή το ξέχασα χθες το βράδυ να συμπληρώσω ότι το reader είναι ρυθμισμένο στα 6MHz.Για να βρω την σύχνοτητα σύνδεσα το reader στον υπολογιστή ,άνοιξα τον EMK LOADER και του ζήτησα να διαβάσει την κάρτα.Όταν το baud rate είναι 5720 η συχνότητα είναι 3,579MHz(θέση διακόπτη Υ2) ενώ αν το baud rate είναι 9600 η σύχνοτητα είναι 6MHz(Θέση διακόπτη Υ1).
Φίλε nickman9271 έχω βρει μενού Expert setup στο οποίο υπάρχει don't open serial port.Αυτό εννοείς???
nai auto ennoo , an einai tsekarismeno ksetsekare to , kai vise versa .
gia as paides exo ena 500s dm mporo na kano kati na to sindeso gia na doulevi meso tou internet;
Καλημέρα και πάλι
Για τον φίλο DeathKernel εγώ χρησιμοποιώ το GEMINI 4.20 και φαινεται να είναι σταθερό και αρκετά γρήγορο.Γενικά δεν πρέπει σε κλώνο να χρησιμοποιήσεις κάτι παραπάνω από GEMINI 4.20.Αυτά τα γράφω με κάθε επιφύλαξη γιατί είμαι νέος στον χώρο και δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλο image.Εργαλεία και image θα βρεις στο [url][email protected]