Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 946 of 1075 FirstFirst ... 4466968468969219369419449459469479489519569719961046 ... LastLast
Results 9,451 to 9,460 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Senior Member
    Uploads
    0

Re: GammaCard

Quote Originally Posted by andros82 View Post
    Paidia mia eidisi pros olous na to exoun ipopsi.
    Den einai dika mou ta parakatw alla apo allo site.

PROSOXI

MHN KATEVASETE KAI MHN TREXETE TO EMK_LOADER_6

To arxeio einai password sniffer kai skanarei:

A. To topiko PC sas kai vriskei OLA ta username kai password gia OLOUS tous logariasmous email, network shares, klp
    B. Ola ta PC tou topikou diktiou sas kai vriskei ta analoga.

Meta syndeetai me to "ftp.t35.com" me username "tehbiggreek.t35.com" kai password "greece12" (ta steixeia auta einai mesa sto arxeio kai ta eida me ena hex-editor)
    kai anevazei ena txt arxeio me ola ta parapano stoixeia.
    Exw anaferei kai exei proeidopoieithei olos o kosmos polles fores edw mesa gia to sygekrimeno thema...... kathws eimoun apo tous prwtous pou to anedeixe kai to edwse pros ta exw

Episis ta ex xwsei ouk oliges fores ston mlka pou to eftiaxe... pou an mh ti allo exei kanei kali douleia kai polla antivirus den to pianoun..

Seira exei twra na enhmerwsw kai ton koutoponhro lammer tou kakou kairou pou molis eide ta logins nomize oti epiase ton papa apo ta @rxidi@ kai tha hackeve olon ton kosmo, oti h allagh password pou ekane to mono pou tou epiferei einai ena keno ftp kai tipota allo... kathws ta logins einai sygekekrimena kai sindeoun to sniffing me to servertou t35 kai thn aposimpiesi toy arxeioy dedomenwn me to prwtolio password...

An thelei loipon na mazpsei arxeia na valei to palio pass "greece12" kai oxi afto pou exei twra...

Ante giati exoume gemisei hacker tou kolou edw mesa....

2. Advertise Here
    Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by tonino31 View Post
    kalimera paidia...kali anastasi na exoume....se gataki me os 1.4 me fileto apo 30/3 mou vgazei hasan 0***5C alla logs aftou exw vrei mono stis 26/3 kai den uparxei fws...kaneis kammia idea?me allo fileto pairnw allo hasan?kai an nai....kamia idea?ta exw valei sxedon ola apo dw ta fileta...
    oxi file mou distixws den iparxei lusi me autin tin karta!

Member
    Uploads
    0

einai apo aftes pou exoun kaei?giati mexri 26/3 epaize me allo arxeio kai malista xwris log....an theleis apantise mou...

Banned
    Uploads
    0

Thumbs up Re: GammaCard

Quote Originally Posted by DeathKernel View Post
    Exw anaferei kai exei proeidopoieithei olos o kosmos polles fores edw mesa gia to sygekrimeno thema...... kathws eimoun apo tous prwtous pou to anedeixe kai to edwse pros ta exw

Episis ta ex xwsei ouk oliges fores ston mlka pou to eftiaxe... pou an mh ti allo exei kanei kali douleia kai polla antivirus den to pianoun..

Seira exei twra na enhmerwsw kai ton koutoponhro lammer tou kakou kairou pou molis eide ta logins nomize oti epiase ton papa apo ta @rxidi@ kai tha hackeve olon ton kosmo, oti h allagh password pou ekane to mono pou tou epiferei einai ena keno ftp kai tipota allo... kathws ta logins einai sygekekrimena kai sindeoun to sniffing me to servertou t35 kai thn aposimpiesi toy arxeioy dedomenwn me to prwtolio password...

An thelei loipon na mazpsei arxeia na valei to palio pass "greece12" kai oxi afto pou exei twra...

Ante giati exoume gemisei hacker tou kolou edw mesa....
    +100000000000000000000000000000000000000 000000000000000

Απο εμενα ενα μπραβο φιλε που μπηκες και προειδοποιησες ολο τον κοσμο εδω μεσα.
    Ηδη με οσα γινονται πολλοι φιλοι εχουν πανικοβληθει και κατεβαζουν οτι ναναι ,οποτε δεν παιζει που δεν παιζει η καρτα τους,ειναι αμαρτια να παθουν και αλλη ζημια.
    Εγω την αξιολογω σαν θετικη κινηση και αλλη μια φορα μπραβο σου!!!

Φιλικα Τζιμακος

ΥΓ Σορυ ξεχασα να αναφερω και το αρχικο ποστ του andros82 στο οποιο απαντας.Μπραβο και σε αυτον!!!

Senior Member
    Uploads
    0

einai apo aftes pou exoun kaei?giati mexri 26/3 epaize me allo arxeio kai malista xwris log....an theleis apantise mou...
    e den exei brethei kanena arxeio mexri twra kanena aexeio den logaretai mexri kai simera!!
    twra an iparxei np_fileto pou tin anoigei den xerw!

Member
    Uploads
    0

mia xaroula dld....afto giati sumvainei?logw tou os tis kartas?mou kanei entypwsi pou osa kainouria fileta vazw dinei to idio hsn kai fysika logs den uparxoun gia afto...energa toulaxisto...

Senior Member
    Uploads
    0

mia xaroula dld....afto giati sumvainei?logw tou os tis kartas?mou kanei entypwsi pou osa kainouria fileta vazw dinei to idio hsn kai fysika logs den uparxoun gia afto...energa toulaxisto...
    den einai oti den iparxoun logs gi auto gia alla 200 fileta den iparxoun logs den iparxei tpt apla kapoia stigmi exthes to provider to teleutaio pou epeze arxise na xanalogarete piran update i kartes alla tzifos gt den exoume tin akolouthia twn 02 pou prepei!!emena mou pire update allo xthes olo to brady pou tin afisa ston dekti alla pali tzifos!

Junior Member
    Uploads
    0

File mou kai ego tin idia appria exo me esena! To ekana post Kai sto agliko section moas Kai mas pei kapios ti egine me auto to arxeio. An to exei kapios re paidia as to steilei Kai se emas h as to ksanaanevasete esto edo sto elliniko.
    Euxaristo!

Pantos mou exei ksanatixi na prolavo na katevaso arxeio pou na dinei fos Kai ligo meta na to vgalei apo to foroum. Den Leo sigoura tha exoun to skopo toys ta paidia edo kseroun kalitera apla enimeroste Kai emas!

Euxaristo!

Member
    Uploads
    0

twra gia na min kourazoume ton kosmo kai an thes se ena pm se parakalw pes mou ti einai afti i akolouthia twn 02 pou diavazw kai den katalavainw katholoy...einai mesa se ena log?exw mperdeftei me afto...i as poume ta cb pou xreiazontai?an theleis asxoleisai mazi mou 5 leptakia..eimai kalos mathitis...

Senior Member
    Uploads
    0

kalimera kai kali anastash se olous .ithela na rotiso gia ena programmataki pou psaxnei to hasan sta logs .to eixa alla ekana format kai xathikan ola eyxaristo

Advertise Here

Tags for this Thread