paizei kati gia f2. thanks
Από μερικές δοκιμές:
Το 12.4.2010 from fe παίζει σε f9,f11
Το For Lucky Ones_2 σε f14
Το mchellas_05.01.2008 σε f16
Και μια βοήθεια... για f2 ... δεν έχω προλάβει το τραίνο λόγο ώρας... υπάρχει κάτι;
ευχαριστώ.
Φίλε apodem καθάρισε το inbox να στείλω pm
Άμα είναι f 17 βάλε το τελευταίο του ferrari
Yparxh tipota neotero gia F2..gnorizi kapoios kati?
Επανέρχομαι μετά από αρκετές ημέρες λόγω κάποιων ατυχών περιστατικών, για να συμπληρώσω κι εγώ κάποια επιπλέον στοιχεία στο συγκεκριμένο θέμα. Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με κάποια παιδιά από εδώ μέσα για να βγάλουμε άκρη με την F.12, οπότε τώρα που μπόρεσα να τεστάρω την κάρτα με τα νέα αρχεία ευρέσεως μητρώου, καταθέτω τα αποτελέσματα:
Σημειώνω ότι η συγκεκριμένη κάρτα έπαιζε GR + CY ταυτόχρονα (είχα ενώσει εντολές από δύο διαφορετικά αρχεία σε ένα) και πιο συγκεκριμένα έπαιζε τα Κυπριακά με το κλασικό αρχείο του Φοίνικα μέχρι και πριν 1 βδομάδα περίπου και τα Ελληνικά με το αρχείο "for lucky ones 2" μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί. Έκτοτε είναι στα σκοτάδια, αλλά δεν έχω προλάβει να την ξεψαχνίσω εκ νέου. Αν υπάρχει κάτι, ας με ενημερώσει όποιος του είναι εύκολο.OS 1.6 (F.12)
22.12.2008_5 = F.12
3072007 = F.12
17.01.2007 = F.28
29.07.2008 = F.93
Από εκεί και πέρα, μου έδωσε σήμερα ένας φίλος μου τη δική του κάρτα που την έχει παρατημένη εδώ και καιρό για να κάνω πειράματα και πρόσεξα ότι είναι F.2 με OS 1.6, αλλά όμως δεν είναι ακριβώς ίδια κάρτα με όσες παρόμοιες έχουν αναφερθεί εδώ μέσα. Μέχρι στιγμής έχει γίνει αναφορά 2-3 φορές για την συγκεκριμένη:
Όμως η κάρτα του φίλου μου έχει τα εξής δεδομένα:
Παρατηρούμε λοιπόν ότι στο τελευταίο αρχείο που είναι και το πιο μεγάλο σε μέγεθος υπάρχει διαφορά, εφόσον το Χασάν το παίρνει από την 67η γραμμή και όχι από την 3η. Έτσι τελικά το συσσίτιο των 4 γραμμών δίνει απάντηση 7C σε όλες τις γραμμές με αποτέλεσμα να μην χωνεύεται από τη συγκεκριμένη κάρτα και να παραμένει στο σκοτάδι.OS 1.6 (F.2)
22.12.2008_5 = F.2
3072007 = F.2
17.01.2007 = F.2
29.07.2008 = F.67
συσσίτιο = καμία γραμμή (FFFFFF)
Άρα φίλε Ampeliotis, να υποθέσω ότι έχουμε κι άλλη επιπλέον υποκατηγορία της F.2; Επιπλέον, τι γίνεται με τη συγκεκριμένη κάρτα; Έχει καθόλου προοπτική;