Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 172 of 187 FirstFirst ... 72122147162167170171172173174177182 ... LastLast
Results 1,711 to 1,720 of 1868

Thread: Mbyllur-Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

VIP Member
    Uploads
    3

Re: cccam 1000 user

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    nuk jam dakort se ka persona qe kalojne dhe kohen dhe bejne provat e tyre dhe pse durojne pak ore, te pakten ato linja japin idene se si punon dreamboxi.
    pasi japin vetem iden si punon dreambox-ksi pse i lejoni te genjejn ne shumicen e postimeve shkrun aty 24/24 7/7 kete nuk e kuptoj

2. Advertise Here
    →→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

Quote Originally Posted by trimi606 View Post
    pasi japin vetem iden si punon dreambox-ksi pse i lejoni te genjejn ne shumicen e postimeve shkrun aty 24/24 7/7 kete nuk e kuptoj
    nuk e di per cilin postim ke lexuar 24/24 7/7 dhe mund te japesh ndonje link? qe te japesh nje dore te na ndihmosh, dhe jo te kerkosh llogari se sjemi te punesuar ketu. bejme sa kemi mundesi.

ndoshta mos te kane derguar ty ne pm dhe te ka genjyer eshte pune tjeter. publikisht nuk kam pare linja te tilla.

VIP Member missoervin's Avatar
    Uploads
    226

Ketu eshte nje teme e lire ku mund te postohen linja falas dhe ku mund te behen oferta per shkembime, per sa i perket linjave falas nje gje eshte e qarte qe ato jane per prova dhe testime qe nuk zgjasin shume dhe sherbejne per ata qe duan te bejne prova e te lozin. Ata qe duan te rrine ne kolltuk rehat e mos te lodhen me keto gjera por te lodhen me telekomanden duhet ta mesojne qe po s'pagove skane per te pare gje.

Senior Member
    Uploads
    0

Une nuk pajtohem as minimalisht me juve.
    Personalisht jam duke perdor "Cline" falas afersisht nje muaj dhe nuk ndalen fare 24/7 (vetem se ne Hops 1 nuk kam gjete asnje, por Hops 2,3,4), por hapen shum shum mire, si te ishin FREE.
    Edhe ate jo vetem ndonje buqete por te gjitha, (njesoj sikur qe e kam paguar 10€ deri para nje muaji), vetem se duhet me hulumtu neper forume tjera se ka sa te duash.
    Betohem se une perdori linja falas qe i kam marr neper forume tjera, dhe jo 1 apo 2 ore por afersisht nje muaj ka qe perdori keto Linja.
    Qka do te behet me vone nuk e di.

Contributing Member pleshina's Avatar
    Uploads
    13

Quote Originally Posted by trimi606 View Post
    O trimi606 ktu eshte teme per ate arsye dmth dikush te jep per nje dite dikush tejep per 1 apo 6 muaj,mvaret se kush te jep at c line qe ti nuk paske pas fat me shiku me shume,edhe une po foli per vete qe ka 9 muaj qe nuk kame pagu as edhe ni lek edhe vazhdoj ta shikoj akoma, po e rendesishme ktu eshte qe jep e merr ose ndihmesa ne menyra tjera,mua shume me pelqen kjo teme sepse sa here qe njeriu kerkon diqka e gjen ktu,sa here qe kam kerku naj c line (te gjitha pa pages kuptohet) me jane pergjigjur pozitivisht e dhe perse te mos ket postime te ketij lloji,une ju kisha falemderu te gjitheve qe pa hezitim japin mundesi edhe pa lek te shikohen te gjitha kanalet,Gazi eshte njeri qe vertet ja vlen me permend,gogoli poashtu Fikun,afrimin e te gjithe te cilet na japin ket mundesi falimderit te gjithve

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by rotnemh View Post
    Une nuk pajtohem as minimalisht me juve.
    Personalisht jam duke perdor "Cline" falas afersisht nje muaj dhe nuk ndalen fare 24/7 (vetem se ne Hops 1 nuk kam gjete asnje, por Hops 2,3,4), por hapen shum shum mire, si te ishin FREE.
    Edhe ate jo vetem ndonje buqete por te gjitha, (njesoj sikur qe e kam paguar 10€ deri para nje muaji), vetem se duhet me hulumtu neper forume tjera se ka sa te duash.
    Betohem se une perdori linja falas qe i kam marr neper forume tjera, dhe jo 1 apo 2 ore por afersisht nje muaj ka qe perdori keto Linja.
    Qka do te behet me vone nuk e di.
    Jam dakort me ty.Kam 4 muaj qe perdor linja falas dhe jam i kenaqur sepse hapin shume paketa dhe duke kerkuar kam gjetur linja te tjera qe i mbaj rezerve pa paguar lek !!!Kush kerkon gjen.Pershendetje!!!!

Member
    Uploads
    0
    sa mire.edhe une do filloj te perdori linja falas
    mire e keni ju,por serevri eshte i sigurte
    nuk ta le ndeshjen ne mes

Senior Member
    Uploads
    0

Re: Cardsharing - Vetëm Shkëmbime ose Linja Falas

Nuk jan te gjitha linjat falas te njejta, nese ndokush ta jep linjen falas nga serveri i vet atehere aty e ke te sigurt shikimin e kanaleve ndersa nese merr ndonje linje nga ndonje forum ku eshte postuar publikish atehere nga ajo linje mos pritni se do te punoj kohe te gjat.

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by dedea View Post
    Nuk jan te gjitha linjat falas te njejta, nese ndokush ta jep linjen falas nga serveri i vet atehere aty e ke te sigurt shikimin e kanaleve ndersa nese merr ndonje linje nga ndonje forum ku eshte postuar publikish atehere nga ajo linje mos pritni se do te punoj kohe te gjat.
    JO dedea,
    Edhe si te ishte nje dite ja vlen ta shohish pa pagese se lere mo qe une e perdori qe nje muaj dhe ende nuk me ka ndodhe me mu ndal ndonje sekond. Po e perseris hapen sikur te ishin FREEEEE. NO FREEZE, NO FREEZE, NO FREEZE.
    Nje shok i imi perdor keto linja qe nje vite.
    Por njerzit nuk tregojn se ka shum qe perdorin linja falas qe jan perfekt.
    As vete nuk e kuptoj pse jan falas, qfare vullneti kane keta njerez qe i postojne keto linja aq te mira.

Contributing Member endrithoxha's Avatar
    Uploads
    8

jane shume zemre gjere prandaj ketu ne forum jemi per te ndihmuar njeri tjetrin jo per te bere para dhe mos e harroni nje gje qe jane te pa ligjshme keto qe ne po bejme bejme mire ta ndihmojme njeri tjetrin ndryshe nuk mund ti mundim dga se na ka cmendur me keto cmime prandaj njerez eshte mire te besh mire bej mire se gjen mire theemi ne shkodranet prandaj te ndihmojme njeri tjetrin sa me shume flm ate qe me kuptojne ..

Advertise Here