Kapoaug--nuk e morem vesh vlen apo jo ky aparat .Pra me linjen qe te dergoi Fiku u be gje nqs nuk perben sekret shteteror na shruaj ndonje te re.
me fal per vonesen, se kisha pare njoftimin tend. ben, dhe lidhet menjehere, po puna eshte se ka shume frezze, cdo 5 sek., fiku me tha qe dicka ne lidhje me kete po sta them dot sepse i takon atij ta thote. Tani sipas mendimit tim, po te kesh nje linje neti te mire mbi 512 mb. dhe nje server te fuqishem, balil kanalet HD i shikon per qejf, dhe cline e vendos kollaj fare. Uroj te jem shprehur i qarte. klm.
sme ke kuptuar, un se them dot sepse se kam ate aparat por thjesht po mendoja mos ka ndonje protokoll te pa programuar si duhet meqe nuk eshte linux dhe mos ndoshta jep dhe ngecje, megjithate ky ishte vetem nje dyshim i imi sepse kur me the ti qe ke ngecje, ishe i vetmi sepse te tjeret ishin ok, ngaqe i pyeta per kuriozitet, meqe ishte server vetem per diten kur u trasmetua ndeshja inter barcelona, dhe te gjithe mu pergjigjen qe e pane shkelqyer.
por per te qene i sigurte mund te bejme dhe nje test tjeter me nje linje nga nje server tjeter dhe po te kesh akoma ngecje atehere ose ke linje te keqe ose dekoderi ska protokoll cccam stabel sepse si punon mire dhe shkakton ngecje.
se kam akoma te qarte se si cccami eshte ambjentuar ne nje dekoder qe nuk eshte linux prandaj kam dyshimet e mia.
me kontakto prap per nje linje tjeter testi sa per te heq merakun e ngecjeve.
si cccam ka :CCcam 2.0.1 2.0.11 2.1.2 te instaluar. po qe pastaj me dergo nje cline tjeter,dhe ta provoj me ate pastaj.
Fiku i testova qe te dy cline qe me dergove. dhe mesa kuptova, DM500 ne krahasim me Antideram MX800hd tregoi pak me stabilitet, por dhe kjo ne orare te ndryshme, sepse tani ne ora 21, filloi dhe DM me frezze kurse AntiDM slidhet fare. Mesa kuptoj me duhet te rris shpejtesine e netit, ne rast se dua te shikoj tv ne kete forem. Flm shume fiku, per suportin, dhe per cline qe me dergove. Kur te jem gati do te njoftoj.
perpara se te vendosesh te keshilloj dhe nje prove te fundit qe ti vesh vulen si duhet.
merri aparatet qe te dy, dhe vendosi tek ndonje shok qe ka linje me te mire sa per prove nese atje punojne atehere duhet te fuqizosh linjen tende, keshtu kjo eshte nje prove me shume qe te jesh mese i sigurte per ato qe te shpjegova ne mp.
vetem me thuaj nese do e besh kte prove ne menyre qe ti mbaj akoma aktive dhe neser.
po skam ku ta gjej o fiku nje te tiille, po qe duket qe eshte problemi i tille, psh. tani tek dga me DM eshte ne rregull, sky it. nuk punon, fare kurse paketat ne astra punojne me ndonje frezze te vogel, kurse ne hotbird ca po ca jo. Ajo qe eshte per tu habitur eshte se 10-15 min e para nga momenti qe lidhem punojne mire , kurse me pas fillojne me frezze duke shtuar edhe me shume. Fiku ti i ke idene nga se mund te ndodhe kjo. Me tha nje shok qe kishte marre net nga nje kompani ketu, 2 Mbits me 2 gb limit per 1.500 lek ne muaj. Tani do interesohem qe te lidhem dhe une , se tek albtelekomin, kjo shpejtesi te vete sarandafiuuuuuuuuu ne kosto.