Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 30 of 91 FirstFirst ... 52025282930313235405580 ... LastLast
Results 291 to 300 of 902

Thread: Chat i pergjithshem-respektoni temat egsistuese-vetem pyetje te veçanta ketu

Contributing Member kapia's Avatar
    Uploads
    1

Re: Antari i ri (Ndihme)

Quote Originally Posted by SkinArt View Post
    mirdita,
    nuk e di ku e ka marre deformimin, por nqs e ka marre ne aksin e mesit dmth ne mes fare mbase ndikon, por nqs eshte deformuar ansore lart ose poshte mendoj se nuk prish pune.
    tasi madh te shpeton nga shume e shume peripeci kokash diseqc etj.., une kam tre tasa dhe njerin e kam 1.30cm nga ato te viteve 90 qe eshte fantastik, kam dhe 2 te tjere 90cm qe me cau koken njeri aty ke AB1 15w frekuenca e Overon 11179 V22400 2/3 qe e kam gjithsej 45 %, po te arrije ta nxjer kete 60% te paktem jam i nderuar, por nuk besoj se do e coj ke 50% kjo frekuence eshte e dobet per tasin tim 90cm, FOX serb une e kam okay fare, biles eshte 68% ketu ne tirane, pa ngrirje dhe pa probleme. Fox nuk jep sport, kur ka qene tek HOTBIRD me duket se kam pare nje here champions, por mendoj harroje per sport kete kanal po te jesh ne rregull me sport italia dhe 24 je okay fare pasi japin ndeshje te ndryshme.

sa per ato qe skapen ske ca ben, te presim kur te leshojne ne orbite satelita te rinj per zonat tona e keshtu do kena shanc me pa nai gjo.
    un jam i kenaqur me nje parabole 120 cm.se pervec sateliteve qe kam zene arta te zija dhe te tjere psh. bdar 26.e jsc sport 1 dubai etj qe ka kanale per sport edhe pse jo me nje sinjal te mir por gjithsesi e kam kapur. edhe astra 23.5 gati kam nja 23 satelite qe kam zene gjithmon me motor..
    un mendoja se mos vinte si rezultat i paraboles te deformuar..pak me vone do postoj fotot...

2. Advertise Here
    5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

fotot postoi Tek kjo tema ketu pasi kemi nje teme interesante me tasat tone. Do isha kurjoz ta shifja nje here tasin tend.
    Une kam kete rrangullinen e luftes se dyte boterore
    i cike rrumpall ne tarrac, po ecmo se skom kohe me u marr shume, vjet mendova ta bej me nja 8 koka... iku viti e sbona gjo, kismet per kete vere te boj nai gjo se lash nom me tre koka me tas 1.30cm

Uploads
    1

fotot postoi Tek kjo tema ketu pasi kemi nje teme interesante me tasat tone. Do isha kurjoz ta shifja nje here tasin tend.
    i cike rrumpall ne tarrac, po ecmo se skom kohe me u marr shume, vjet mendova ta bej me nja 8 koka... iku viti e sbona gjo, kismet per kete vere te boj nai gjo se lash nom me tre koka me tas 1.30cm
    mos kujto se ai imi eshte me i mir por me ka nxjere nga situata kjo prabole.dhe ekam shpetuar

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

atje tek tema e fotove ju lutem vetem fotot jo komente, llafet i bejme ketej.

me 130 tend 8 koka do rrinin pa problem fare dhe do te te knaqnin se un i kam provu dhe me motor por te merzit pritja sa te xhiroje motori...

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

ke te drejte per temen e fotove te tasave tone, dhe per komentet e pa nevojshme atje.
    Ate mendoj dhe une, 1.30cm eshte mese okay per kokat 8 cope, tre qe kam vendos i gjeta per 30 sek te treja, po te bej shufren e gjate dhe me hark sme mbetet vec me vene kokat dhe te nxjerr pozicionet.

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Quote Originally Posted by kapia View Post
    mos kujto se ai imi eshte me i mir por me ka nxjere nga situata kjo prabole.dhe ekam shpetuar
    per kurjozitet, po se kam me e me vjen keq qe se kam ruajtur nje tas, nje shoku im ka patur nje tas si site (rrjete) qe shifet tej per teje sic jane tasat e medhenj dhe atije i pati rene nga kati 3 poshte "mire qe si ka ra ne njonit kokes" dhe ky me tha po e hedh, e ndalova dhe i thash e paske qe e paske heq fare ma jep mu nje here ta boj prove a kap gjo, ai ishte deformu nga nje krah sa ishte bo si banane :), ke pa ti qe punote ke HB mire fare ! ky muhabet ka nja 15 vjet te shkuara po e hoqa fare kur vendosa me bo cas pastrime ne tarrace.

Uploads
    1

per kurjozitet, po se kam me e me vjen keq qe se kam ruajtur nje tas, nje shoku im ka patur nje tas si site (rrjete) qe shifet tej per teje sic jane tasat e medhenj dhe atije i pati rene nga kati 3 poshte "mire qe si ka ra ne njonit kokes" dhe ky me tha po e hedh, e ndalova dhe i thash e paske qe e paske heq fare ma jep mu nje here ta boj prove a kap gjo, ai ishte deformu nga nje krah sa ishte bo si banane :), ke pa ti qe punote ke HB mire fare ! ky muhabet ka nja 15 vjet te shkuara po e hoqa fare kur vendosa me bo cas pastrime ne tarrace.
    fototo e parabole i kam postuar dhe shikoji dhe em jep mendimin tend
    kam edhe disa foto te tjera por nuk jane parabolat e mia por i kam nxjer diku tjeter ,por duek mos qene te mita perferova me mir mos i postoja.....

→→→Admin←←← Fiku75's Avatar
    Uploads
    40

kam edhe disa foto te tjera por nuk jane parabolat e mia por i kam nxjer diku tjeter ,por duek mos qene te mita perferova me mir mos i postoja.....
    bere mire sepse atje duhen vetem tonat se kshu tek google ka sa te duash :)))

ajo qe pashe une se ke keq megjithese e paska nje shtremberim jo te vogel, por gjithsesi mmjafton te punoje, ajo ka rendesi.

Uploads
    1

Quote Originally Posted by fiku75 View Post
    bere mire sepse atje duhen vetem tonat se kshu tek google ka sa te duash :)))

ajo qe pashe une se ke keq megjithese e paska nje shtremberim jo te vogel, por gjithsesi mmjafton te punoje, ajo ka rendesi.
    po ore punon por kam disa mangesi e shikoj dhe vete...
    26e badr dubai sport 1 jsc 1 etj ne ky satelit nuk i kam pare njeher pa ngrirje figure dmth mi ze shum keq dhe un ja ve fajin asaj shtremebrimit

5000k SkinArt's Avatar
    Uploads
    2

Fotot i pashe, paske model Sharp nga ato te viteve 93/94 kam patur nje te tas tille, jane sharpa qe u kan pas shit me aparate vector ose protec.
    Deformimi nuk eshte shume problem ne ate pjese qe e ka marre, po te ishte deformuar ne mes mbase mund te kishte ndonje problem, fle i qete nga kjo ane :)

Per koken ke bere mire qe se ke mbuluar te gjithe, dhe aq me teper nuk ke perdor qese, megjithate nuk e di per ca arsye e ke vene ate mbrojtese ? me idene se po te laget koka prishet sinjali dhe duke vendosur ate strehe do e ruash nga shiu per mos prishje figure? Nje shoku im e ka tasin brenda fare ne ballkon ku se kap kurre shiu, dhe prap i prishet sinjali kur fillon shiu, do te thote problemi nuk eshte tek koka por tek atmosfera. Ate mbajtese edhe mund ta heqesh se nuk kryen asnje rol, a te prishet figura kur fillon shiu ke ndonje kanal? besoj se po.
    kurse ai 90cm qenka si nje qe kam une qe ka fillu me e zon ndryshku, edhe keto 90cm jane te lashte te kohes se qepes :)
    me i fjale qeke qefli i hershem i tasave.
    Atije Sharpit vendosi dhe nja 2 koka te tjera e je ne rregull.

Advertise Here