Originally Posted by
SkinArt
mirdita,
nuk e di ku e ka marre deformimin, por nqs e ka marre ne aksin e mesit dmth ne mes fare mbase ndikon, por nqs eshte deformuar ansore lart ose poshte mendoj se nuk prish pune.
tasi madh te shpeton nga shume e shume peripeci kokash diseqc etj.., une kam tre tasa dhe njerin e kam 1.30cm nga ato te viteve 90 qe eshte fantastik, kam dhe 2 te tjere 90cm qe me cau koken njeri aty ke AB1 15w frekuenca e Overon 11179 V22400 2/3 qe e kam gjithsej 45 %, po te arrije ta nxjer kete 60% te paktem jam i nderuar, por nuk besoj se do e coj ke 50% kjo frekuence eshte e dobet per tasin tim 90cm, FOX serb une e kam okay fare, biles eshte 68% ketu ne tirane, pa ngrirje dhe pa probleme. Fox nuk jep sport, kur ka qene tek HOTBIRD me duket se kam pare nje here champions, por mendoj harroje per sport kete kanal po te jesh ne rregull me sport italia dhe 24 je okay fare pasi japin ndeshje te ndryshme.
sa per ato qe skapen ske ca ben, te presim kur te leshojne ne orbite satelita te rinj per zonat tona e keshtu do kena shanc me pa nai gjo.