Twra ksekinaw se f4 ta matia moy eginan san tis koykoyvagias xaxaxaxa 8a doyme ti 8a gini
se f6 me mou bgazei hsn gnwsto se 49 alla prov fffff kai log simerino alla den allazei ton prov.
kata arxas kalispera se oloys,tora mia erotisi otan perasoyme to c3 log to opoio fysika einai energo prepei na kanoyme reset h oxi?exo mia f7 pernao kapoio palio arxeio apo ta np kai brisko c3 gramh sta log tis 21.4.2010,to pernao ki otan kano reset alazei o prov00 ala log 02 den brisko.
Αυτό το γνωστό Χασάν σε 49 όπως γράφεις είναι για τους "Κουμπάρους", κοινώς τα Κυπριακά κανάλια. Οπότε οι C3 αλλάζουν μόνο το prov10 και όχι το prov00. Όπως όμως έγραψα και στο προηγούμενό μου post, το συγκεκριμένο Χασάν, παρόλο που συνεχίζει να λογκάρεται κανονικά, δεν δίνει φως από την 1η Απριλίου και μετά, γιατί οι γραμμές είναι 1030 και όχι 0030. Επομένως στη συγκεκριμένη περίπτωση οι C3 γραμμές πλέον δεν αλλάζουν ούτε και το prov10 και θα σου βγάζει μήνυμα στο EMK "EMM NOT SUCCESFUL".
Όταν περνάς C3 μπορείς να κάνεις reset ή ακόμα καλύτερα, επιβάλλεται να κάνεις reset για να δεις τα επιμέρους στοιχεία που σου έδωσε το συγκεκριμένο αρχείο στη γάτα σου. Πολλοί όμως έχουν γράψει κατά καιρούς (εγώ δεν το έχω διασταυρώσει ακόμα) ότι δεν πρέπει να κάνεις reset μετά από γραμμές 02, γιατί μπορεί να χάσεις το date που πιθανόν να σου δώσει η 02 γραμμή.
Oti grafete den ksegrafete me to reset.
Osa reset kai na kaneis den tha xaseis otidipote graftike idi stin karta.
Ego xekardistika me to post toy filoy xaniara.... nase kala re file....
πρωτα απ ολα μην γραφεις με κεφαλαια γιατι ειναι σαν να φωναζεις.
τωρα για το ξεσπασμα οπως αποκαλεις του xaniaras, και εσυ στην θεση του καπως ετσι θα αντιδρουσες αν γνωριζες καποια πραγματακια παρα πανω και εβλεπες ολους τους ποιητες να γραφουν οτιδηποτε αρλουμπα τους ελθει στο κεφαλη