Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 1026 of 1075 FirstFirst ... 2652677692697610011016102110241025102610271028103110361051 ... LastLast
Results 10,251 to 10,260 of 10750

Thread: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ 01

Junior Member
    Uploads
    0

Re: GammaCard

Malwn esei den katalabes poios prosbalh synexeia edw mesa re diabazeis kala o flight ayto8ysiastike gia ola ta paidia poy to boylonoyn ti eipe gia diabasai kalytera ante bgale to ban apo ekei pera kai ma8e na diabazeis diabasetai ola prwta kai meta mhla ...

Kati paizei me esena den 8a mas trelanetai edw mesa den blephs poy einai h adikia pas kala pote ebrise gia anafere sygkekrimena epeidh eipe 8a ton spash sto ksylo kala eipe o allos arxhse ta malaka kai boylgare ayton poios 8a ton kanei BAN re .... An den kanetai BAN ton xaniara kai bgaletai to BAN apo ton ctflight 8a ginei xamos eilikrina soy milaw ... Ksekola kai ma8e na diabazeis kai des poios ebrise kai poios eironebetai edw kai kairo meli edw mesa ... KSYPNA polteri !

2. Advertise Here
    VIP Member Fhillip_Morris's Avatar
    Uploads
    1

Quote Originally Posted by Xrhsto View Post
    Malwn esei den katalabes poios prosbalh synexeia edw mesa re diabazeis kala o flight ayto8ysiastike gia ola ta paidia poy to boylonoyn ti eipe gia diabasai kalytera ante bgale to ban apo ekei pera kai ma8e na diabazeis diabasetai ola prwta kai meta mhla ...

Kati paizei me esena den 8a mas trelanetai edw mesa den blephs poy einai h adikia pas kala pote ebrise gia anafere sygkekrimena epeidh eipe 8a ton spash sto ksylo kala eipe o allos arxhse ta malaka kai boylgare ayton poios 8a ton kanei BAN re .... An den kanetai BAN ton xaniara kai bgaletai to BAN apo ton ctflight 8a ginei xamos eilikrina soy milaw ... Ksekola kai ma8e na diabazeis kai des poios ebrise kai poios eironebetai edw kai kairo meli edw mesa ... KSYPNA polteri !
    μαλλον δεν διαβασες απο την αρχη το επεισοδιο. για ξεκινα το απο την αρχη και θα δεις ποιος εβρισε πρωτος και ποιος το επαιξε νταης. και μην βιαστης να πεις οτι περνω το μερος του mod.απλα σου λεω να διαβασης απο την αρχη.

Banned
    Uploads
    4

kati mou thimizeis esy ... ena typako pou den eixe ti na kanei kai empene edo na ksespasei ta esvpsyxa tou .
    newcs itan nomizo to nickname tou kai eixe ena megalo servitoro , kai epeidh edo tou xalousame tin piatsa empene mas ekane ano kato , kai apo pano me tous pollaplous logariasmous pou eixe roufianeve psemata sto mainframe . alla epeidh o theos agapaei to klefth alla kai to noikokyrh piase na mazeuteis giati kai esy den exeis pei ligotera kai ase tis paparies peri ethikis yperifanias .

VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Thelo na grapso ki ego 2 lekseis...
    Katadikazo opoiodipote paromoio synthima kai i ekseliksi pou piran ta pragmata
    me afise anaudo kai me ekane na ntrepomai, na lypamai kai na stenohoriemai tautohrona

Mia mikri koinotita eimaste edo mesa, kanoume tis plakitses mas, syzitame kai sovara,
    prospathoume na lysoume kapoia koina provlimata 'h na mathoume 5 pragmatakia
    apo gnostous kai agnostous filous me to idio hobby.

To na ftanoume se auto to simeio den timaei kanena mas!
    Kathe Kyriaki sto gipedo akouo ta gnosta "gavre, hanoumisa, vazele" klp
    kai ota vlepo ta paidakia tis GateX anarotiemai an autos einai o sostos tropos ektonosis...
    Elpizo kapoia mera na allaksoume oloi mas autin tin arrosti nootropia

Member
    Uploads
    0

φιλε μου καλε
    εδω ειναι ο καυγας

http://www.satsupreme.com/showthread...Kouvas/page130

κοιτα προσεκτικα ο αλλος φιλος το αρχησε και οχι ο @χανιαρας μην εισε αδικος
    αλωστε ειπε βουλγαρε παρακατω και οχι βουλγαροι στον ενικο αφου ο αλλος ελεγε κατι για τα παιδια
    του και την οικογενια του νομιζω οποιος τα διαβασει προσεκτικα ο φιλος με το βαν ηταν πολυ
    προκλιτικος .

Junior Member
    Uploads
    0

2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

Loipwn opws fenetai edw oi moderators kanoyn oti 8eloyn pros symferonton toys einai adiko to BAN toy ctflight prepei na mazeytoymai oloi kai na ginei epaneksetash moderators apo ton administrator toy SatSupreme. to exoyn paraksilosh oloi toys edw mesa eidika aytos o xaniaras me thn proklitikh symperifora ola 8a metafer8oyn ston administrator telos eixe dikaio o ctflight gia poly ksylo o xaniaras alla apo oti fenetai exoyn kai allh seira kai oloi tyxanh na einai moderators kai pano ante re koma to kanate edw mesa....

Born to be... child polteris's Avatar
    Uploads
    2

Loipwn opws fenetai edw oi moderators kanoyn oti 8eloyn pros symferonton toys einai adiko to BAN toy ctflight prepei na mazeytoymai oloi kai na ginei epaneksetash moderators apo ton administrator toy SatSupreme. to exoyn paraksilosh oloi toys edw mesa eidika aytos o xaniaras me thn proklitikh symperifora ola 8a metafer8oyn ston administrator telos eixe dikaio o ctflight gia poly ksylo o xaniaras alla apo oti fenetai exoyn kai allh seira kai oloi tyxanh na einai moderators kai pano ante re koma to kanate edw mesa....
    File mou min kaneis ki esi san ki afton pou me rotise mia mera poso me plironoun pou eimai moderator!!!!!
    To thema metaferetai stis sizitiseis!!!

Junior Member
    Uploads
    0

Gia diabase kala megale ksepeta o flight eipai oti sebetai ta paidia toy kai thn oikogeneia toy kai malwn den blephs to pneyma toy xaniara edw kai toso kairo alla glypste na parate kokalakia kala lene polly o flight exei megala @@ kai bravo toy !!! Den exw kamia sxesh me ton newcs ton glyodi ayton typo poy anafer8hke poio pano .......... Psakstai kalytera gia na deite poioi krybontai piso apo ton NewCS kai kata kairoys kapoia onomata kai 8a katalabetai oti pefth xontro doylema edw mesa .... Den to pistebo na blepetai thn adikia kai na kanetai ta straba ta matia gia to symfewron...

Akoy eipai Ellhnas - Ellhna (boylgaro)

Quote Originally Posted by ksepetas View Post
    φιλε μου καλε
    εδω ειναι ο καυγας

http://www.satsupreme.com/showthread...Kouvas/page130

κοιτα προσεκτικα ο αλλος φιλος το αρχησε και οχι ο @χανιαρας μην εισε αδικος
    αλωστε ειπε βουλγαρε παρακατω και οχι βουλγαροι στον ενικο αφου ο αλλος ελεγε κατι για τα παιδια
    του και την οικογενια του νομιζω οποιος τα διαβασει προσεκτικα ο φιλος με το βαν ηταν πολυ
    προκλιτικος .

Junior Member
    Uploads
    0

O ctflight efage adiko BAN enw xaniaras tipota poy ton apokalesai "BOYLGARO"

Loipwn oses fores kai na to sbhsetai egw 8a to anebazo...

Oloi h xrhstes edw na sthloyme mynhma ston administrator giath aytoi oi MOD kanoyn oti 8eloyn edw o allos ti exei kalypsh san toys boyleytes ante to exetai parakanei edw mesa.. Bgalte to BAN apo ton ctflight kai diagrapste to xaniara ...

Member
    Uploads
    0

Re: 2._ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ

εχεις αδικο σου εγραψα και στο αλλο θεμα, κοιτα τα ποστ 1 προς 1 ειναι στον κουβα
    ο χανιαρας ειπε μην ασχολιστε πλεον με την γατα τελειωσε δεν εχει μελλον ,και μετα
    ο αλλος φιλος ελεγε περι προκλητικα ποστ περι ειρωνειας και αλλα,ο αλλος ειπε
    την αληθεια δεν εβρισε κανεναν ,και ειπαμε το βουλγαροι δεν υπαρχει
    βουλγαρε ειπε στο ενικο μην τα λετε οπως τα θελετε εσεις,αφου πρωτα ο αλλος
    φιλος εκανε προκλητικοτατο κατ εμε ποστ .

Advertise Here

Tags for this Thread