ΚΑΛΙΜΕΡΑ blepis kapoios apo esas cy me thn titanogatatoy?
ΚΑΛΙΜΕΡΑ blepis kapoios apo esas cy me thn titanogatatoy?
re ti axortagos laos eimaste eleos re paidia........
Βολευουν και τα cy αφου εκει υπαρχει το γερμανικο και το ισπανικο πρωταθλημα
@dyndhs: σβησε αυτο το ποστ αν μπορεις φιλε μου, αχρηστο ειναι ουσιαστικα
Και κατι ακομα γιατι εχει καταντησει κουραστικο πλεον. Υπαρχει πουθενα κανονας στο φορουμ οτι πριν κανουμε το πρωτο ποστ πρεπει να λεμε γεια σε ενα θεμα, τι καιρο κανει στο αλλο και μετα να μπουμε στο ψητο? Αντε και καταλαβαινω μερικους "παλιους" που κανουν αυτη την υποδειξη στους "νεους" και καλα. Αλλα πλεον αυτο γινεται και αν ο αλλος ειναι μελος 2-3 μηνες, ακομα δεν μπηκε δινει και οδηγιες. Τα περισσοτερα ποστ ειναι γεματο υποδειξεις ο ενας στον αλλο και ιδιως απο ατομα που δεν πρεπει.
Σαν στρατοπεδο μοιαζει εδω μεσα ολο και περισσοτερο. Οτι φαινεται ωραιο και απο μεσα χαλια.
Κρατηστε τα θεματα καθαρα
Kalispera pedais!! Oi tita 2 me os 3.01 taisontai me tita 3 fileta?
Mia dokimi 8a soy to pei...
Και εσύ Γιώργη απο ότι βλέπω....τα ίδια παντελάκι μου τα ίδια παντελή μου.......
Έτσι είναι... απο ότι βλέπω στην γωνία με περιμένες για να με πικάρεις έτσι; Πως όλως τυχαίως το post μου και των άλλων δύο παιδιών μεταφέρθηκε, και το δικό σου αντί να το πετάξεις και αυτό στον Κουβά και να πείς ότι θες, έμεινε εκεί...
Δεν πειράζει όμως φίλε μου... να είσαι καλά και ευχαριστούμε για το καθάρισμα που κάνεις στο forum... Είναι αρκετά καλό...
Δυστυχώς όμως απο ότι φαίνεται, εξακολουθείς με τον τρόπο σου να "επιτρέπεις" να μένουν αυτά που θες εσύ να μένουν... Θα σεβασστώ την αποφαση σου γιατί εγώ ξέρω οτι "οι αποφάσεις των mods/smods και admins είναι οριστικές και αμετάκλητες" και θα καθίσω πάλι στα αυγά μου. Αφού θέλετε πάλι ένα thread που "πουλάει", να γίνει μπάχαλο...δικαίωμα σας.
Καλώς να ορίζετε....
P.S.: Αν πάλι ο "δάκτυλος" δεν ήταν απο εσένα, τότε μου μυρίζει συνομοταξία/συνωμοσία...![]()
ta post ta esteila ego sto kouba giati den aforousan tis tita .
kai tha omoios tha prato sto eksis .