QBoxHD qe kemi marre jane blere ne sitin online satshop.tv.I kam blere ne kete site me karte krediti pasi kam pasur siguri se do te vinin ne Shqiperi sepse dhe me perpara se te bleja keta 2 QBox kam blere aparate apo pjese te tjera dhe me kane ardhur ne Shqiperi.Te dy QBox nuk jane version beta po versioni final qe kishte nxjerre Duolabsi per deri ne muajin shtator.Kjo dallohet mjaft mire tek usb e kuqe qe kane mbrapa se versionet beta nuk e kane, por dakort nje aparat mund te jete me difekt ose eshte perdorur keq (se oer kater jave cfare do ti perdoresh nje aparati) por nuk ka mundesi qe edhe aparati tjeter te digjet po brenda 4-5 javeve.Une kam kontaktuar me duolabs support dhe me thane dergoje tek siti ku e ke blere, ata te satshop thone kontakto me duolabsin.Kjo behet vetem se jemi ne Shqiperi se po te jesh ne EU ata flasin ndryshe.Keshilla ime eshte per ata qe jetojne ne Shqiperi qe te bejne kujdes kur blejne produkte.Sa per produktet e Duolabsin pervec modulit diablo qe eshte modul i mire, aparati qbox one edhe sot e kesaj dite nuk punon akoma normalisht dhe nuk mund te krahasohet me nje dreambox 500 se kam pare nje te tille dhe ajo qe me ka bere pershtypje eshte se pulti i qbox one nuk e komandon aparatin me te gjitha komandat , kurse pulti i dreambox 500 e komandon qbox me te gjitha komandat me mire se pulti i vet.Ndersa Radar i qboxhd qe perdoret per cccam ka pasur freez te shumta, dhe kkurre nuk ka punuar stabel me linje me pagese kurse nje dreambox 500 po me te njejten linje ka punuar normal fare.

Reply With Quote