Originally Posted by
fhillip_morris
θα σου απαντησω εγω φιλε μου και ισως σε καλυψω. οπως ελπιζω να προφυλαξω καποια παιδεια απο την κινηση της αγορας τιτας.
κατ αρχας θα ηθελα να ευχαρηστησω και εγω τα παιδεια που βοηθησαν ανεβαζοντας τα δυο αρχεια αυτα, να δωσουν φως στους υπολοιπους. αλλα υπαρχη και κατι που ισως δεν το ξερετε,
τα αρχεια αυτα εχουν διαρκεια ζωης για δυο μερες το πολυ. αν κανεις κατεβασε λογκ σημερα, θα ειδε οτι και τα c3 αλλα και τα cb απο σημερα ολες οι γραμες τους ειναι με 1030. αυτο δυστυχως σημαινει οτι αρχεια ΤΕΛΟΣ. ηταν τα δυο τελευταια που βγηκαν χθες και προχθες και τα δυο με καρφοτο προβαιντερ. η ομαδα που φτιαχνει τα αρχεια σηκωσε τα χερια ψηλα και δεν μπορει να βγαλει αλλα.
Τωρα γιατι εδωσαν αυτα τα δυο στο ΝΕΤ;;;;; ο λογος ειναι πολυ απλος φιλοι μου. ολοι αυτοι οι μεγαλοεμποροι και απο εδω ελλαδα αλλα και απο γερμανια μερια (και ιδιος κατι μaμouvια) εχουν πολυ πραμα απουλητο, και για αυτο τον λογο τα ανεβασαν για να δειξουν οτι υπαρχη ταχα υποστηρηξει και να πουλησουν οσες καρτες προλαβουν ακομα.
Για αυτο λοιπον παλικαρια μην κανετε καμια κινηση και αγορασετε την τιτα. δεν εχει ζωη η καρτουλα ουτε για βδομαδα, εκτος λεω εκτος και αν γινει το θαυμα και βγαλουν αρχεια απο 1030 αλλα αυτοι οι ιδιοι ειπαν οτι δεν μπορουν να το καταφερουν. γνωρηζω πολυ καλα οτι θα βγουν καποιοι εμποροι η καποιοι βαλτοι απο εμπορους και θα μου τα χωσουν με τον εναν η τον αλλον τροπο. εγω ομως θεωρησα σωστο να ενημερωσω ολους εσας για το ποια ειναι η αληθεια με την τιτα και για ποιον λογο βγηκαν αυτα τα δυο τελευταια αρχεια στο ΝΕΤ.
θα το ηθελα πολυ να βγω ψευτης και να μου πειτε τι μαμακιες ειναι αυτες που λες ρε fhillip αλλα δυστυχως αυτη ειναι η αληθεια
ΤΙΤΑ ΤΕΛΟΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ