Kapoioi ta legane apo kairo...kai malista 3ana k 3ana...Kai na pou telika hr8e auth h mera gia na epibebaiw8oun 100 %...maura skotadia plakwsan...Kai thn Aggelikh na feroume...fws sto tounel de briskei...![]()
Kapoioi ta legane apo kairo...kai malista 3ana k 3ana...Kai na pou telika hr8e auth h mera gia na epibebaiw8oun 100 %...maura skotadia plakwsan...Kai thn Aggelikh na feroume...fws sto tounel de briskei...![]()
eklase i tita, sxolase o gamos!!!!
afoy legate oti pezei me karfota probata giati xekinise simera i kideia den to katalabeno kai den xekinise apo tis 28 aprilioy? k afoy esis poy to grafete xerete oti to telos akoma den irthe kai oti mexri arga to bradi tha exete file gia pia kidia milate ewtiseis kano
EKTELESH Tita 3a
Anakatevoume thn baking soda ston ximo kai to afinoume sto plai
Se mixer xtipame mia tita 3a me to ladi gia mish wra.
kathws xtipame akoma prosthetoume 1 Kb CryptKey.hex to cognac, rixnoume mesa ton ximo me thn soda kai 1Kb EEprom.eep ta anakatevoume kala.
Prosthetoume 72Kb Flash.hex to alevri kai me to xeri ta anakatevoume wste na ftiaksoume ena oute skliro oute malako migma.
Me koutali ths soupas vgazoume migma se megethos pou protimame, kai to sximatizoume opos to kseroume wste na einai plake apo katw.
Ean theloume piezoume me ena pirouni sthn panw meria wste na exei xarakies.
Egw epidi eimai ligo paraksenos vazw ladoxarto sto trapezi kai tin straggizw panw se mia sxara wste na mhn xasw poly syropi kai meta tin tita tin vazw se piatela.
Oleeeeeeee!!! Kalo priksimo!!
-------------------------------------------------------------------------
ww ree glentia...egw pu perimena pws ke pws na kleisei meta thn alagh toy 1030 ime mazoxas?
mhn klegeste pedia mia xara ine ke ta ala paketakia...twra osoi 8eloun thn kiria as pane kata <<internet meria>> ke pio oikonomika 8a tous er8ei ke ligotero ponokefalo 8a exoun.
logika 8a baloun ke ta ala paketakia (opws sth gamma) an 8eloun na sprwksoun oses exoun apomeinei...
Popo poso pikroxoli eisaste kurii ntropi, prepi aplos na lene sillipitiria!!!!
I "banana card" fenotan oti den itan aksiopisti, eftixos den ixa agorasi!!
Tora asxoloume me tin kideia tou gatiou mou..................... theos makarisi tin.