Πείτε ένα, αιωνία του η μνήμη για τον ΑΜ1 ...![]()
Λόγω αναστρέψιμης βλάβης που υπέστη
Ο ρωσικός τηλεπικοινωνιακός δορυφόρος "Express-AM1" από τις 24 απριλίου παρουσίασε μη αναστρέψιμη βλάβη.Συγκεκριμένα ,λόγω ελαττώματος υπέστη κλίση με αποτέλεσμα να μην μπορεί να διορθωθεί.Ο παραπάνω δορυφόρος αναπτύχθηκε από το ρωσικό όμιλο 'Reschetnew' , σε συνεργασία με την ιαπωνική επιχείρηση NEC/TOSHIBA ,τροχιοδρομήθηκε στις 40 μοίρες ανατολικά στις 30 οκτωβρίου του 2004, εξοπλισμένος με 9 C-,18 ku- αναμεταδότες και έναν L-μπάντας αναμεταδότη .
Ο "Express-AM1" προσφέρει πακέτο πολλαπλών υπηρεσιών,όπως:ψηφιακή τηλεόραση,τηλεφωνία,οπτικά κυκλώματα,μετάδοση δεδομένων, πρόσβαση στο διαδίκτυο, συνδέσεις κινητής τηλεφωνίας ,βασισμένες σε δίκτυα τύπου VSAT.
Το φάσμα του δορυφόρου καλύπτει το ευρωπαϊκό τμήμα της Ρωσίας,χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης (Κοινοπολιτεία Ανεξαρτήτων Κρατών (CIS) ,Ευρώπης,Β.Αφρικής ,Εγγύς Ανατολής και Ινδίας.
Πηγή sdtv/spacenews.com
Re paides ti lete??????
Exi 6 xronia pou eimai korfomenos se avton ton doriforo me c band kai oudepote sinevi kati.
Eixe aplos ena texniko provlima pou lithike, episis o doriforos prosferete mono gia rossous logo tou periexomenou ton kanalion tou.
Prin ligo kairo ipirxe i fimologia oti tha efevge to paketo RSCC to february allo telika exi mini gia agnosto akomi xrono.
Eleos re pedia min rixnoume tous doriforous kato apo pliksi logo gatas kai titas!!!!
Filika!
"Exi 6 xronia pou eimai korfomenos se avton ton doriforo me c band kai oudepote sinevi kati."
Το ότι δεν είχε συνέβη κάτι ,δε σημαίνει ότι δε θα συμβεί ποτέ.
"Eixe aplos ena texniko provlima pou lithike"
Που το διάβασες ότι λύθηκε;
Οι δορυφόροι δεν είναι κάτι που τους δίνεις μία και πάνε και κάθονται στη θέση τους.Η θέση τους διορθώνεται τακτικότατα (περίπου κάθε 10 μέρες).
Τον πιάνεις ακόμα επειδή ακόμα είναι μέσα στο "παράθυρο" του.Από τη στιγμή που βγει από το παράθυρο λειτουργίας ,τότε θα αντιληφθείς το πρόβλημα,επειδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διόρθωσης της τροχιάς του.Προς το παρόν παρεκλίνει.Και αν δεν καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα μέχρι να μετακινηθεί αρκετά ,τότε αναποφεύκτα θα το αντιληφθεί και ο δέκτης σου.
Φίλε μου ούτε από το μυαλό μου τα έβγαλα, ούτε παραπληροφόρηση κάνω
Έγραψα αυτό που διάβασα σε έγκυρα φόρουμ....από υπεύθηνα άτομα και με αναφορές στις πηγές που λένε για αυτό το θέμα.....εδώ και εδώ και εδώ
Και αυτά τα περί πλήξης λόγω γάτας και τίτας ΟΧΙ σε μένα......αλλού να τα λες.....με όλο το σεβασμό που σου έχω
Για να τελειώνουμε μια και καλή με το αν είναι φήμες ή όχι σου παραθέτω την ανακοίνωση από το site της διαχειρίστριας εταιρείας του δορυφόρου.
http://eng.rscc.ru/100/177/280.html
Το ότι το πρόβλημα "λύθηκε" είναι παραπληροφόρηση....
Είμαι πάντως πέριεργος να μου πεις που το διάβασες ότι λύθηκε.
Επίσης δεν έχω καμία πλήξη από γάτα ή σκύλο
Μία μόνο συνδρομή έχω στην κατοχή μου κι αυτή δεν είναι nova![]()
Re paidia me exete paraksigisi.
Den einai gia na prosvalo kanena, oute gia tis plirofories pou eipate, aplos ontos i 40E sto c band einai o doriforos pou vlepo ego kai i gineka mou.
Ontos den exo proseksi apo to dekti toulaxiston na miothi to sima, kai oute kamia diakopi.
An ton xaso afto to doriforo tha pesi krevatomourmoura tou allou kosmou.
Kai afti ti stigmi pou grafo to eteron imisi parakoloutha ena sirial apo eki.
Alla filoi ontos tha to psakso leptomeros na do ti ginete, apla se ena rosiko site eixan mia mikri anafora gia pareklisi kai miosisis tou simatos sto ku band european beam.
Paidia xoris pareksigisi den ithela na prosvalo kanenan apla eimoun sokarismenos apo tin eidisi!!!
Filika pros olous.