Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 4 of 100 FirstFirst ... 234569142954 ... LastLast
Results 31 to 40 of 992

Thread: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Banned
    Uploads
    4

Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

MIA DOKIMH THA SE PISEI ,
    den nomizo na exeis thema me th legamenh .

2. Advertise Here
    Banned
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by armoch45 View Post
    Καλησπέρα σ’όλους σας, Χρόνια Πολλά στους Εορτάζοντες.
    Χρειάζομαι τη γνώμη σας από την εμπειρία σας.
    Ένας έμπορος μου πρότεινε για CS δύο δέκτες όπου επικοινωνούν μέσω
    RS-232 καλωδιακά, διαθέτουν θύρα σμαρτκαρντ με ενσωματωμένο ucas για συνδρομητικές κάρτες viacces, Irdeto2……..
    Επιμένει να τους δοκιμάσω πριν την αγορά τους χρησιμοποιώντας κάρτα που είναι εν ενεργεία (από την ακατανόμαστη δηλ. εργάζεται με τον παντρεμένο της, πατ……….τ).
    Φυσικά θα περάσει κατάλληλο λογισμικό στους δέκτες για την 232.
    Ως εδώ όλα καλά…… νομίζω,
    Α) πιστεύεται ότι γίνεται ???
    Β) Υπάρχει περίπτωση ν’ ανοιχτή καμιά ακατάλληλη ιστορία με τη λεγάμενη?? αφου δεν θα είναι η κάρτα της μέσα στον δικό της.
    Ευχαριστώ για οποιαδήποτε γνώμη.
    Ουτε εγω νομιζω να εχεις θεμα.

Γνωριζω για τι λες ( ετσι νομιζω τουλαχιστον ) και ξερω οτι δουλευει μια χαρα.

Senior Member Valanths's Avatar
    Uploads
    0

δηλαδή για να καταλάβω... ι κάρτα παντρεμένη μέσα στην πατάτα και η πατάτα με rs232 με τον dm για να κάνεις share?

αν κάνω λάθος , sorry :P

kamia sxesi

Member
    Uploads
    0

Πέρνωντας ευκαιρία και γω από το πιο πάνω θέμα και επειδή πρέπει να απαντήσω σε ένα σοβαρό πρόβλημα που με απασχολεί, που όμως δεν έχω την δυνατότητα από μόνος μου να το απαντήσω, το κάνω... πάσα σε σας με την ελπίδα να με οδηγήσετε σωστά.
    Από την αρχή του ξεκινήματός της, ήμουν συνδρομητής στην κυρία μέχι περιπου πριν ενάμισυ χρόνο, όταν ΄΄ βολεύτηκα ΄΄ με μια γατούλα και στην συνέχεια με μία τίτα.
    Εν τω μεταξύ στο σπίτι μου που έχω πάει εδώ και χρόνια έγω εγκαταστήσει στα δωμάτια δίκτυο με DREAMBOX μέσω του οποίου έκανα sharing σέ όλο το σπιτι.
    Μετά όμως από τα τελευταία γεγονότα αναγκάστηκα να απευθυνώ εκ νέου στην '' μεγαλειωτάτη '' μέσω της σελίδας της στο διαδίκτυο, πλήρωσα τα τέλη επανασύνδεσης που μου καθόριζε, περιμένοντας να ενεργοποιηθεί η κάρτα μου ( Ver 2 ) .
    Επειδή αυτό δεν γινόνταν τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα πρέπει να προμηθευτώ τον νέο αποκωδικοποιητή τους, δεδομένου ότι η νέα κάρτα παντρεύεται με αυτόν.
    Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη εμένα σε καμία περίπτωση δεν με εξυπηρετεί ....
    Ρωτάω όμως, σαν τελευταία ελπίδα, είναι δυνατόν ο panasat tους, να συνδεθεί με κάποιο τρόπο με τον σερβερ dreambox, προκειμένου στην σύνεχεια να έχω τις προηγούμενες υπηρεσίες στα δωμάτια του σπιτιού?

Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντησή σας...

Μανώλης

Member
    Uploads
    0

paidia ,oi pantremenes pezoun se dream ,an perastoun kapoia stoixeia mesa ston dekth .
    alla xerete oti mporei na mplexete???
    apo oso exo akousei ,oi kenourgies kartes dinoun stoixeia piso kai etsi h kyria vlepei se posous moirazete h karta.
    vevaia otan oi dektes einai syndedemenoi me to internet mporei na ginei auto (logika).

Banned
    Uploads
    0

Cool Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Quote Originally Posted by msan View Post
    Πέρνωντας ευκαιρία και γω από το πιο πάνω θέμα και επειδή πρέπει να απαντήσω σε ένα σοβαρό πρόβλημα που με απασχολεί, που όμως δεν έχω την δυνατότητα από μόνος μου να το απαντήσω, το κάνω... πάσα σε σας με την ελπίδα να με οδηγήσετε σωστά.
    Από την αρχή του ξεκινήματός της, ήμουν συνδρομητής στην κυρία μέχι περιπου πριν ενάμισυ χρόνο, όταν ΄΄ βολεύτηκα ΄΄ με μια γατούλα και στην συνέχεια με μία τίτα.
    Εν τω μεταξύ στο σπίτι μου που έχω πάει εδώ και χρόνια έγω εγκαταστήσει στα δωμάτια δίκτυο με DREAMBOX μέσω του οποίου έκανα sharing σέ όλο το σπιτι.
    Μετά όμως από τα τελευταία γεγονότα αναγκάστηκα να απευθυνώ εκ νέου στην '' μεγαλειωτάτη '' μέσω της σελίδας της στο διαδίκτυο, πλήρωσα τα τέλη επανασύνδεσης που μου καθόριζε, περιμένοντας να ενεργοποιηθεί η κάρτα μου ( Ver 2 ) .
    Επειδή αυτό δεν γινόνταν τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι θα πρέπει να προμηθευτώ τον νέο αποκωδικοποιητή τους, δεδομένου ότι η νέα κάρτα παντρεύεται με αυτόν.
    Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη εμένα σε καμία περίπτωση δεν με εξυπηρετεί ....
    Ρωτάω όμως, σαν τελευταία ελπίδα, είναι δυνατόν ο panasat tους, να συνδεθεί με κάποιο τρόπο με τον σερβερ dreambox, προκειμένου στην σύνεχεια να έχω τις προηγούμενες υπηρεσίες στα δωμάτια του σπιτιού?

Ευχαριστώ πολύ για την όποια απάντησή σας...

Μανώλης
    Ακου Μανωλη.

Το ερωτημα σου εχει απαντηθει πολλες φορες.

Αν το ψαξεις θα βρεις την απαντηση.

Αν δεν την βρεις ξαναπεστο αλλα ψαχτο πρωτα λιγο.

Τζιμακος

Banned
    Uploads
    0

Cool Re: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ !

Quote Originally Posted by nik View Post
    paidia ,oi pantremenes pezoun se dream ,an perastoun kapoia stoixeia mesa ston dekth .
    alla xerete oti mporei na mplexete???
    apo oso exo akousei ,oi kenourgies kartes dinoun stoixeia piso kai etsi h kyria vlepei se posous moirazete h karta.
    vevaia otan oi dektes einai syndedemenoi me to internet mporei na ginei auto (logika).
    Δεν ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες φιλε μου.

Καμια καρτα δεν επιστρεφει στοιχεια στον παροχο.

Αλλο πραγμα γινεται αν ενεργοποιηθει η λειτουργια στις νεες καρτες και εχει συζητηθει.

Τζιμακος

Junior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by Valanths View Post
    δηλαδή για να καταλάβω... ι κάρτα παντρεμένη μέσα στην πατάτα και η πατάτα με rs232 με τον dm για να κάνεις share?

αν κάνω λάθος , sorry :P

kamia sxesi
    Η πατατα παύει να λειτουργεί -δηλαδή δεν χρεισημοποιήται. Εξ άλλου η πατατα δεν εχει RS-232.
    το σύστημα το είδα, αλλα δεν το τεσταρισα. Εχω ραντεβου για Τρίτη, μετά θα τα ξαναπούμε με αποτελέσματα.
    Ενα μικρο προβλημα υπάρχει με τη συνδεση (από RS-232 se hub me RJ-11- kai apo hub του RJ-11 se rs-232 toy kathe δέκτη) -εως 8 δεκτες.
    Ξαναδιάβασε το προηγουμενο ποστ γιατι μάλλον δεν το κατάλαβες, μιλάει για δυο ειδικούς δέκτες.

Senior Member jon-pac's Avatar
    Uploads
    0

paidia blepo kati paraxena log sto modem
    05/22/2010 18:50:41 ports scan UDP 10.215.255.33:55665 62.1.103.181:44457 ATTACK
    21 05/22/2010 18:50:40 ports scan UDP 10.215.255.33:55665 62.1.103.181:44456 ATTACK
    22 05/22/2010 18:50:39 ports scan UDP 10.215.255.33:55665 62.1.103.181:44455 ATTACK
    23 05/22/2010 18:50:38 ports scan UDP 10.215.255.33:55665 62.1.103.181:44454 ATTACK
    24 05/22/2010 18:50:37 ports scan UDP 10.215.255.33:55665 62.1.103.181:44453 ATTACK
    128 05/22/2010 18:44:55 ports scan UDP 10.215.255.33:43218 62.1.103.181:44453 ATTACK
    alla apo idia ip kai me nslookup leei oti einai apo fo....et na to kleiso h den bobame giati den bgaino net
    bebaia exo ena sikomeno vpn gia alli douleia omos

Banned
    Uploads
    4

gia kane ena reconect , an fysika exeis dynamic dsl , etsi gia na doume an synexisoun na se scannaroun .

Page 4 of 100 FirstFirst ... 234569142954 ... LastLast
Advertise Here