kala plaka kaneis ??? kserw file tha me krakseis opws kai opois allos den einai filos sou kai leei kati antitheto apo sena h tous filous sou , aytoi eimaste oi ellhnes i kathenas yposthrhzei to synafi toy , gia deikse moy post pou krazeis ton snake poy exei apeires fores kraksei kai eirwneytei kosmo ???? den exeis .......... telos pantwn den bgazei pou thena ayto...... egw den eipa pws tha pw se kanenan ton tropo pou tha thn kseklidwsei oute me lefta oute xwris giati aploustata den einai dhmiourguma diko mou.... telos
diladi den to wgazis epeidi2 atoma wgazoun merokamato me to kseklidoma ton karton?
auto thelis na mas peis ??
ke alloi wgazan merokamato me tis tites alla ta arxeia ta anewazane!
an file mou alloi wgazoun merokamato eis waros alonon nomizo den exoun kamia thesi edo mesa ,ke nomizo ke si kalitera eine na min postaris giati etsi kanis mono diafimisi sautous pou wgazoun merokamato edo mesa!!!
kala kala ///telika o @snakie exei dikio pou sas krazei ...an eixate stixeiodis gnosis pos doulevi to secure silikon
den 8a legate oti sas er8ei sto kranio...to script kai ta prasina aloga...afta na ta peite se kanena allon
oxi edo.........to emms energopoisis erxete se puplic morfi ...fenete sta logs 0rea...0rea...to emms diazeigiou
fenete sta logs ...kai afto ...MONO pou eine kodikopoimeno me AES...edaksi ??
ti nomizete oti to secure silikon to eutiakse o mparmpamitsos tis gitonias??? thn thn perasate thn irdeto
periptero???akou pernoun ton dekti kai thn karta kai .........DINUN diazigeio ....siga min skisoun kana kaltson
pes tous...8a vroun sumetriko algori8mo aes 256bit.??//..e re gelia...ade pes tous na diavasoun
prota gia DVB-CSA ..kai ta leme me ta lefta pou 8a paroun apo ta diazygia.
file ok epeidh eisai master of the code ktl ktl.. kai tha sou kanw egw o mathiths mathima steile pm na kanonisoume na to kanw mprosta sou fere kartoules esy alla mexri 2 oxi parapanw.... mhn bgaleis kai merokamato...( tha deis oti den exei na kanei me symetriko algorithmo) filakia
........ krima otan den mporeis na kaneis kati esy h den to ksereis les........ krima
xaxaxa
loipon sou ferno prosexe : panasat 1100 me kappa /// to tonizo me DEKTH 1100 MODELO
an thn kseklidosis feygo gia australia metalorixos ///...odos mia fournia kappa
kseklidone akomi kai apo log ,,,to idio kleidi pou th klidone tin kseklidone..
alla prosexe ti sou grafo ...panasat 1100+kappa sto idio kouti /
ti na thn kano ego file m thn kseklidoti .? na kano kati san ti?? kai krima giati :)
a kai min mou pis auto pou arxizei apo 01 02 ** ** ** **me ta 64 midenika kai CRC checksum meso emk...!!!!
den pianei pleon ///to ksero afto
Originally Posted by satgeo
diladi den to wgazis epeidi2 atoma wgazoun merokamato me to kseklidoma ton karton?
auto thelis na mas peis ??
ke alloi wgazan merokamato me tis tites alla ta arxeia ta anewazane!
an file mou alloi wgazoun merokamato eis waros alonon nomizo den exoun kamia thesi edo mesa ,ke nomizo ke si kalitera eine na min postaris giati etsi kanis mono diafimisi sautous pou wgazoun merokamato edo mesa!!!
kala kala ///telika o @snakie exei dikio pou sas krazei ...an eixate stixeiodis gnosis pos doulevi to secure silikon
den 8a legate oti sas er8ei sto kranio...to script kai ta prasina aloga...afta na ta peite se kanena allon
oxi edo.........to emms energopoisis erxete se puplic morfi ...fenete sta logs 0rea...0rea...to emms diazeigiou
fenete sta logs ...kai afto ...MONO pou eine kodikopoimeno me AES...edaksi ??
ti nomizete oti to secure silikon to eutiakse o mparmpamitsos tis gitonias??? thn thn perasate thn irdeto
periptero???akou pernoun ton dekti kai thn karta kai .........DINUN diazigeio ....siga min skisoun kana kaltson
pes tous...8a vroun sumetriko algori8mo aes 256bit.??//..e re gelia...ade pes tous na diavasoun
???????????????????????????????mipos mperdeftikes leo go tora??
koita gia na teleiwnei edw , file mou thes den thes anoigei dystixos mallon gia sena (epidh den exeis na bgaleis $$) .... kai akoma isxyei to ranteboy ...
patatasat 1100 kai kappa perimenw na kanonisoume alla mhn kryfteis meta....
einai makria telika o master...
exis pm //den krivome mhn fovase