Παιδά,συγνώμη για την άγνοιά μου,μέχρι πρότινως ασχολούμουν με την gammacard και επειδή δεν βλέπω φώς θέλω να αγοράσω έναν dreambox και να ανοίξω με αυτών των τρόπο διάφορα πακέτα,όπως NOVA,PREMIERE κτλ.
Η ερώτησή μου είναι ποιόν να αγοράσω και που θα βρώ οδηγώ για να το φτιάξω?
Αξίζει τον κόπο?
Δεν με νοιάζει αν πρέπει να αφιερώσω χρόνο,υπάρχει βοήθεια γι΄αυτό?
Ευχαριστώ.
Καλημερα σε οολους.
Το μεταφερω εδω για να μην ειμαστε εκτος θεματος.Μου γραφεις.
File @Tzimakos, an kai off-topic
den theoro aparaitito na epimeneis gia kati pou einai kathara proairetiko.
Merikoi theloun na poun ena geia, na systithoun, na grapsoun apo pou einai...
kai alloi mpainoun kateutheian sto zoumi eite giati apla den synithizoun tin kalimera eite
giati kaigontai me kapoio provlima.
Palia eihame mia syzitisi.., an thymamai kala me ton @satgeo, gia ena ellinofono
forum, pou an tolmages na kaneis mia erotisi horis na systitheis, mono pou karpazies
den varagane.
Prosopika, den enohloumai katholou an ena kainourgio melos den thelei na pei auto to "geia"
Και το σχολιαζω.
Ζουμε σε μια κοινωνια που υπαρχει μεθοδευμενα και οργανωμενα η προσπαθεια να μηδενιστουν τα ηθη τα εθιμα και οι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας.
Το να πεις ενα γεια για μενα ειναι στοιχειωδης ευγενεια.
Αυτη ειναι παντα η προσωπικη μου αποψη.
Φιλικα Τζιμακος
Ρε παιδια ο Σηφης ηταν - ειναι τελικα κομμωτης??? η ειναι ο επιπλοποιος που φιγουραρει στα σημερινα πρωτοσελιδα???
Που στε (Σηφη και Λιακο) να μας δωσετε καμια γραμουλα.....![]()
Ευχαριστώ παντώς για την πιο πάνω ερώτησή μου...σκοτωθήκατε να με βοηθήσετε...να ΄στε καλά!!
Ποιός να σε βοηθήση παλικάρι μου
.--- να αγοράσω έναν dreambox και να ανοίξω με αυτών των τρόπο διάφορα πακέτα,όπως NOVA,PREMIERE κτλ.---
Ζητάς να ''δείς'' avon και premiere '' με τον dreambox
Η μόνη λύση για αυτό είναι το c/s που σε αυτό το forum δεν επιτρέπεται οτιδήποτε σχετικά με αυτό..
εδω φιλε μου θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω. υπαρχη το Thread: Μοίρασμα κάρτας [cs] - ΜΟΝΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ οπου εκει θα βρει καποιος τα παντα οτι χρειαζεται για να ασχοληθει με το CS. πως φτιαχμουμαι γραμμες Cline, Nline, Fline κ.λ.π. αυτο που απαγορευετε ρητα και ειναι φυσιολογικο ειναι οι διαφημισεις σε pay servers, ποστ για ανταλλαγη γραμμων και οτι εχει σεση με αυτα.
οποιος λοιπον θελει να ασχοληθει μπορει να παει εκει, να διαβαση και αν εχει ακομα καποιες αποριες ποσταρη εκει και σιγουρα θα παρει τις απαντησεις που θελει