Καλησπέρα σε όλους,
Tο απόγευμα θα πάρω να πάρω το πακέτο της forthnet με το nova.
Έχω διαβάσει ότι η kappa μπορεί να παίξει και στον 500άρι με το scam. Tο έχω κάνει εγκατάσταση, αλλά αυτό που δεν βρήκα είναι έαν η κάρτα θα παίξει από το card slot του dreambox ή θα πρέπει να την βάλω σε εξωτερικό card reader.
Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;
Φίλε μου για το 500άρι θα χρειαστείς εξωτερικό reader και οι γραμμές που θα βάλεις στο config βρίσκονται εδώ
Πιστεύω όμως ότι θα σου δώσουν τη κάρτα παντρεμένη με το πατατασάτ που έχουν οπότε δε θα μπορεί να παίξει κάπου αλλού
Μακάρι να γίνει αλλιώς.........μόλις πάρεις το πακέτο κάνε ένα feed back να μας πεις τι παίχτηκε
paidia mporei kapios na me voithisei pos mporo na valo elinikos ipotitlous se tenies(px film1) ston dm800 me pio plugin kai pos to kano egkatastasi.eyxaristo.
Η κάρτα μου όντως είναι παντρεμένη, αλλά δεν παίζει στο εξωτερικό reader ούτε με το scam (χωρίς κάποιο config) ή με το cccam (οποιασδήποτε έκδοση από την 2.0.11 και μετά και με οποιοδήποτε 'πείραγμα' του config από αυτά που κυκλοφορούν στο net).
Όσον αφορά αυτό που λες για το ότι οι γνήσιες παίζουν στο εσωτερικό slot του 500, το έχεις δει με τα μάτια σου;
Σ' εμένα το μόνο που έκανε ήταν να γράψει στην τηλεόραση: Irdeto card inserted (ή κάτι τέτοιο), άναψε πράσινο το σύμβολο του Irdeto, αλλά από εικόνα μαυρίλα.
Για πες, γιατί δεν θέλω να αποχωριστώ τον dreambox μου.
Mporei kapios apo esas na mou ftiaksei ena log me newcs kai tin pantremeni karta tou?
Psaxno gia debug log - internal, all.
Thelo toulaxiston na exei 10 ecm mesa mazi me ta replies.
An to kanei kapios as to kanei upload se kapio apo ta gnosta site - rapidshare kai tetia - kai na dosei to link se ena mod na mou to dosei.
Min to kanete post edo ..Thanxx