Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 15 of 61 FirstFirst ... 5101314151617202540 ... LastLast
Results 141 to 150 of 607

Thread: Pantrema & Ksepantrema Nova Kartas & Se Pious Dektes Pezi!

VIP Member snakie's Avatar
    Uploads
    0

Re: Pantrema Nova Kartas & Me pious Dektes.

Tin ksepantreveis , mou tin stelneis doro , tin exo kai doulevei kai ftiaxno blockers.
    Otan tha tin pantrepsoun ksana vlepoume ... :)

p.s: mm to 300o post mou

2. Advertise Here
    VIP Member dyndns's Avatar
    Uploads
    7

Quote Originally Posted by BEN19 View Post
    re palikaria ego thelo na rotiso kati //exo mia plroforia oti kapios ksepatreyi kartes(ante kai tin stelno) mipos kseri kapios an ginoun oles aytes i alages poy lene yparxi periptosi na ksana pantrefti i ama ksepantrefti telos (sothikame diladi)
    file mou autoi pou tis ksepantrevoun ehoun ton tropo tous
    den hreiazetai kan na tou steileis tin karta sou
    to pos ginetai to egrapsa sto #127 alla eggyisi min perimeneis

VIP Member snakie's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by skywalker1960 View Post
    και τι να τις κανεις τις φωτο ρε Χρηστο? παω εγω μια βολτα τον αγοραζω και στον στελνω για μελετη
    Psaxno edo kai kairo ton siggekrimeno blocker gia na do kati stin leitourgia tou alla edo pou vriskome papala.
    Exeis ipopsin sou poso paei?

Junior Member
    Uploads
    0

δεν ξερω ποσο κανει, αυτο ομως μπορει να μας το πει ο tomcsf, εκεινο που μπορω να κανω εγω ειναι να παω να το παρω και να στο στειλω η να το στειλω στον Ηρακλη

VIP Member HOBSAT's Avatar
    Uploads
    4

Quote Originally Posted by skywalker1960 View Post
    δεν ξερω ποσο κανει, αυτο ομως μπορει να μας το πει ο tomcsf, εκεινο που μπορω να κανω εγω ειναι να παω να το παρω και να στο στειλω η να το στειλω στον Ηρακλη
    Τελικά πώς μπορούμε να τον βρούμε και εμείς (more info plz έστω και με pm).

γιατί επιβεβαιωμένο και από εμένα ότι με την καινούργια προσφορά 24αρα 2play + sport pack η κάρτα παντρεύται ΜΟΝΟ με τον πατατασάτ που σου δίνουν

Η μόνη ημιπαράνομη λύση είναι για εμάς που έχωμε ή θα πάρωμε HD recevers
    να βρούμε κανένα φίλο με απάντρευτη κάρτα και να τις ανταλλάξωμε ή blocker

Junior Member
    Uploads
    0

lipon tin estila kai perimeno na erthi kai o// theos voithos \\ kai tha sas enimeroso na doyme tha doume to fos to alithino

kai file snakie poli eyxaristos na sti stilo ala meta otan klidosi mi mou zitas kai ta resta :):):):)

Banned
    Uploads
    0

Smile Re: Pantrema Nova Kartas & Me pious Dektes.

Βρε παιδια βρε παιδια τα ξαναπαμε αυτα.

Οι λυσεις ειναι δυο οι παρακατω.

1...Πιανουμε φιλιες με το κοριτσακι που απανταει στα τηλεφωνα και μας την ξεπαντρευει.

2...Βαζουμε μια φωνη στον κυριο κουκουρουκου και αναλαμβανει αυτος.(ολο το πακετο)

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι που μάλλον είναι εκ προοιμίου ηλίθιο, αλλά δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα παντρέματος (ακούω για γάμους στην προσωπική μου ζωή και βγάζω μπιμπίκια ), οπότε μεταφέρω αυτούσια την απορία φίλου μου.

Είναι παλιός συνδρομητής (με κάρτα version 4) που έχει διακόψει τη συνδρομή του εδώ και κάποιους μήνες, οπότε δεν πρόλαβε την αλλαγή της κάρτας. Τώρα θέλει να υποκύψει στον πειρασμό της προσφοράς με τα 18,36€ για το αθλητικό πακέτο και του λένε ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να πάρει το νέο εξοπλισμό, παρόλο που έχει ήδη τον panasat 720iM γιατί έχουν σταματήσει πλέον να αντικαθιστούν μόνο την κάρτα (κάτι που έτσι κι αλλιώς το ήξερα κι εγώ και τον είχα ενημερώσει, εφόσον το είχα διαβάσει εδώ και κάποιες μέρες μέσα στο forum).

Έτσι πλέον, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την κάρτα σε κάποιο δέκτη του εμπορίου. Το ζήτημα όμως είναι το εξής. Αν κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης βάλει την κάρτα, αντί για τον 1110, στον panasat 720iM και δώσει τον κωδικό αυτού του δέκτη στον υπάλληλο θα ενεργοποιηθεί κανονικά η κάρτα; Κι αν ναι, θα παντρευτεί τον panasat 720iM ή εφόσον αυτός ο δέκτης δεν έχει Secure Silicon, θα παραμείνει απάντρευτη;

Το ζητούμενο προφανώς είναι να παραμείνει απάντρευτη η κάρτα για να μπορέσει να εκμεταλλευθεί το πολύ απλό οικιακό card sharing που έχει στήσει για μόλις 2 τηλεοράσεις και όχι απλά να παντρευτεί έναν άλλο πατάτασατ, γιατί πατάτα με πατάτα, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά!

Υποθέτω ότι δεν θα μπορέσει καν να ενεργοποιηθεί, αλλά σκέφτηκα να το σιγουρέψω πρώτα ρωτώντας εδώ μέσα, πριν τον απογοητεύσω εντελώς το φίλο μου με τα νέα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά για όποια πληροφορία.

Senior Member giannikos's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by foufoutos7 View Post
    Αν κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης βάλει την κάρτα, αντί για τον 1110, στον panasat 720im και δώσει τον κωδικό αυτού του δέκτη στον υπάλληλο θα ενεργοποιηθεί κανονικά η κάρτα; Κι αν ναι, θα παντρευτεί τον panasat 720im ή εφόσον αυτός ο δέκτης δεν έχει secure silicon, θα παραμείνει απάντρευτη;
    Με το που θα ακουσει κατι αλλο εκτος του u40.... που αρχιζουν οι 1110, θα σταματησει την ενεργοποιηση....οποτε τζιφος!

Senior Member foufoutos7's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by giannikos View Post
    Με το που θα ακουσει κατι αλλο εκτος του u40.... που αρχιζουν οι 1110, θα σταματησει την ενεργοποιηση....οποτε τζιφος!
    Δίκιο έχεις σ' αυτό και δεν το είχα σκεφτεί. Δεν έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου τέτοιου είδους δέκτης για να ξέρω ακριβώς τι γίνεται με τους σειριακούς αριθμούς.

Θα το αναφέρω στο φίλο μου και ό,τι βρέξει ας κατεβάσει...

Πάντως, αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση πάνω σ' αυτό το θέμα και αν γίνεται με κάποιο τρόπο να ενεργοποιηθεί η κάρτα στον παλιό πατάτασατ χωρίς παντρέματα, είναι ευπρόσδεκτος να την καταθέσει

Advertise Here