Eisai apolytws sigouros pws energopoiisi syndromis horis karta den ginetai???
Prin 5-10 imeres energopoiise gnwstos mou mia syndromi pou eihe diakopsei, horis kanena provlima.
Tin ekdosi tis kartas tou den tin gnorizo alla ypotheto V4.
Pire tilefono, tin evale se 720 kai se merika lepta eihe sima. ( mallon to update egine "on the air" )
Epomeni kinisi, tin karta se Dreambox kai mehri simera den akousa kati.
Auto pou den dehontai pleon einai energopoiisi + metavivasi symvolaiou alla auto pou anafereis
isos einai "kainourgio frouto" stin politiki tous.
Να καταθέσω και εγώ την εμπειρία μου .
Χθές πήρα στα χέρια μου νέο δέκτη και κάρτα με νεα συνδρομή.
Στο τηλέφωνο ,για την ενεργοποίηση,βγήκε μια πολύ εξυπηρετική κοπελιά και είπα να το 'εκμετελευτώ' προσπάθησα να την ενεργοποιήσω βάζοντάς την σε εναν
samsung με irdeto ci.
αλλά δέν γίνετε τπτ 'παίδεψα' την κοπελιά ένα μισάωρο αφου έκανα τον ανίδεο,αλλά δεν είχα αποτέλεσμα.
Απόλυτα σίγουρος είμαι μόνο ως προς το τι συνέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου υπήρξε συνομιλία με 2 διαφορετικούς υπαλλήλους σε 2 συνεχόμενες μέρες και ο διάλογος (τα απολύτως απαραίτητα για να μην μακρυγορώ) είχε ως εξής:
Αν λοιπόν συνέβη αυτό που περιγράφεις στο γνωστό σου, υποθέτω λοιπόν ότι ήταν πολύ τυχερός και έχει να κάνει με ποιον υπάλληλο θα μιλήσεις, γιατί προφανώς δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο, εκτός κι αν τα πάντα έχουν αλλάξει οριστικά τις τελευταίες μέρες και είναι "καινούριο φρούτο" στην πολιτική τους, όπως το χαρακτήρισες κι εσύ.- Καλησπέρα σας. Είμαι πολύ παλιός συνδρομητής σας, που όμως έχω διακόψει τη συνδρομή μου το τελευταίο διάστημα και θα ήθελα να κάνω επανενεργοποίηση.
- Βεβαίως, μπορείτε να μου δώσετε τον κωδικό συνδρομητή για να ελέγξουμε κάποιο τεχνικό θέμα;
- Αν αυτό που θέλετε να δείτε είναι το οικονομικό, να ξέρετε ότι δεν έχω καμία οφειλή από προηγούμενο λογαριασμό.
- Όχι είναι καθαρά τεχνικής φύσης το θέμα.
- Καλώς λοιπόν, ο κωδικός είναι...
- Χμμ... βλέπω ότι πράγματι είστε πολύ παλιός συνδρομητής και δεν έχετε αλλάξει τον εξοπλισμό σας από τότε, οπότε θα πρέπει να πάρετε νέο εξοπλισμό που κοστίζει 49.90€, αλλά μέχρι το τέλος του μήνα είναι δωρεάν λόγω των προσφορών.
- Δηλαδή δεν μπορώ να δω και πάλι με τον εξοπλισμό που έχω στα χέρια μου;
- Όχι, θα πρέπει υποχρεωτικά να τον αλλάξετε.
- Δεν γίνεται τουλάχιστον να πάρω μόνο την κάρτα, όπως έχω ακούσει ότι γίνεται εδώ και κάποιους μήνες σε άλλους συνδρομητές σας, και να την ενεργοποιήσω στον παλιό μου panasat, για να μην μπω στη διαδικασία να αλλάζω εξοπλισμό, συνδεσμολογίες κτλ.?
- Πλέον έχουμε αλλάξει πολιτική και υποχρεωτικά όλοι παίρνουν ολόκληρο το νέο εξοπλισμό και η νέα κάρτα δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί στον παλιό σας panasat.
μπλα, μπλα, μπλα...
Ηθελα να ήξερα πως δέχεστε και κάνετε συνδρομές με κλειδωμένες κάρτες σε ένα δέκτη.
Σε ένα τυπικό Ελληνικό σπίτι, άλλα ενδιαφέροντα έχει η γυναίκα, άλλα τα παιδιά και άλλα εμείς.
Πως δέχεστε να πληρώνετε τόσα λεφτά για συνδρομή και να μην μπορείτε να δείτε ανεξάρτητα τουλάχιστον σε τρείς τηλεοράσεις ότι θέλετε και χωρίς να πάρετε το κ@λ@pvr!!!
Πάρτε τηλέφωνο και απαιτήστε να ανοίξουν τις κάρτες. Αλλιώς διακόψτε το ρε παιδιά.
tin idia aporia exw kai egw se ayta pou grafeis? exw kai egw enan panasat 720i opoios filos kserei kati as mas pei an exei energopoiisi karta me ayton to dekti, kai afou exw dekti giati na ksanaparw? gia na kanoun aytoi ti douleia tous kai emena na adeiasi h tsepi mou? giati sigoura tha zitisoun xrimata.
yg
tin version 5 pantws tin paizei mia xara