ennow ean blepeis aposerver cccam toy ekswterikoy kai paroti exeis ola ta mpoyketa esy blepeis p.x sky italia h premiere h to galiko .tote stelnontai paketa ths avon sto royter soy?giati h ccam soy parexeikai avon anastrofo
ennow ean blepeis aposerver cccam toy ekswterikoy kai paroti exeis ola ta mpoyketa esy blepeis p.x sky italia h premiere h to galiko .tote stelnontai paketa ths avon sto royter soy?giati h ccam soy parexeikai avon anastrofo
Το πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει ακόμη και όταν δεν χρησιμοποιείται CCcam αλλά mgcamd και έχουν γίνει ρυθμίσεις να κόβει GA & C0. Τότε χωρίς κρασάρει μια χαλάει (και γεμίζει ο κόσμος ΝΟΤ ΟΚ) και μια φτιάχνει ακόμη κι αν δεν του κάνεις τίποτα. Δεν φαίνεται να έχει σχέση επίσης με τα ECM που ζητιούνται ταυτόχρονα χωρίς όμως να είμαι σίγουρος.
Γενικά ένα ρεσταρτ στο newcs φτιαχνει πιο γρήγορα την κατάσταση αλλά όχι πάντα.
Μήπως κάνουν δοκιμές και είναι πρόβλημα στα συστήματα τους;
cache εχει και ο newcs στα ECM, χρειάζεται κι άλλος;
κοκοκο7 αν και πα@@ρα (παντα κατα την δικη μου γνωμη ετσι ? ) ηταν αυτο που ειπες δεν χρειαζεται να πιασουμε συζητηση τωρα για το ποιο πρωτοκολο δουλευει καλα και πιο οχι.
Δοκιμαζει κανεις και βγαζει τα συμπερασματα του ναι ?
Μην ξεχνατε οτι τα λαμογια διαβαζουν οτι γραφουμε πολυ προσεκτικα και σερνονται αναμεσα μας.
Τζιμακος![]()
ti les re file?? to pios sernete anamesa mas fenete apo to pios grafei me ANSII......
forum gia antalagi pliroforion den einai afto???? gia na voithaei o enas ton allon?
ektos kai an einai forum gia na mpainei o kathenas kai na kanei ton eksypno kai na to trivi sti mapa ton allon....
ta exeis mperdepsei arketa....
και μένα με κουράζει , στο κάθε topic να κράζει και να την λέει , αν το κάνουμε όλοι χάνετε η αξία , και το forum είναι ανταλλαγή απόψεων μέσα από στα όρια των κανόνων
Εσενα παλι σε χαλαει που γραφω Ελληνικα ?
Ετσι γουσταρω και σε οποιον αρεσω ακους ?
Εγω ειμαι περηφανος που ειμαι Ελληνας αλλα εσυ φαινεται οχι !!!
Τελος παντων και που σου απαντησα πολυ σου παει ακους ?
Οσο για το ποιος ειμαι πολλοι ξερουν πιοιος ειμαι ρε βλακα οποτε χεσμενο σε εχω.
Τζιμακος και σε οποιον αρεσω.Τα λαμογια στο κλουβι τους γρηγορα![]()
kati asxeto gia na pesei kai i entasei...re file esi o apo pano mouexeis kai tous 6 autous dreambox?kai malista original????
PS to cccam mia xara leitourgei...
Ρε χαλαρωστε λιγο,κατανταει γραφικο πια οι τσακωμοι,νατι να βρησκουμε καμμια λυση για τα προβληματα μας τσακωνωμαστε σαν μικρα παιδια.