Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Advertise Here
Page 6 of 16 FirstFirst ... 4567811 ... LastLast
Results 51 to 60 of 152

Thread: CardServProxy CSP - Συζητήσεις - Ρυθμίσεις

New Member
    Uploads
    0

Re: CardServProxy CSP - Συζητήσεις - Ρυθμίσεις

Quote Originally Posted by zaharias View Post
    den ksero an se katalava sosta... pantos ean rhelis na doulepsis diafora connectors me diafora sids tha to kanis meso profiles:

to "sketo" <mapper> tha ine global... diladi ti tha ginete gia ola ta profile

eno ean valis <mapper profile="profile"> to o global tha akironente gia to sinkekrimeno profile

to <auto-map-services>false</auto-map-services> tha sou diasfalizi na min prospathi to csp na vri mono tou, pou tha apokodikopisi. eno ean to exis true to csp tha dokimazi olles tis kartes na vri pia tha apantai sto sinkekrimeno ecm

paradigma:
    Code:
    <service-map>
          <mapper>   aftes i rithmisis ine global- diladi gia ola ta profile      
            <auto-map-services>false</auto-map-services>
            <reset-services></reset-services> 
            <allow-services></allow-services>
            <auto-reset-threshold>1</auto-reset-threshold> 
            <hide-disabled-connectors>true</hide-disabled-connectors>
          </mapper>

<mapper profile="profile1">
           <reset-services>aaa bbb ccc ddd</reset-services> 
            <allow-services>aaa bbb ccc ddd</allow-services>
          </mapper>

<mapper profile="profile2">
           <reset-services>eee fff ggg hhh</reset-services> 
            <allow-services>eee fff ggg hhh</allow-services>
          </mapper>
        </service-map>
                 :
                 :
                 :
    <cws-connectors>
         <newcamd-connector name="reader1" profile="profile1" enabled="true">
            <host>127.0.0.1</host>
            <port>11111</port>
            <user>csp</user>
            <password>server</password>
            <asynchronous>true</asynchronous>
          </newcamd-connector>

<newcamd-connector name="reader2" profile="profile2" enabled="false">
            <host>127.0.0.1</host>
            <port>22222</port>
            <user>csp</user>
            <password>server</password>
            <asynchronous>true</asynchronous>
          </newcamd-connector>
    to <allow-services> gia ton kathe connector ekserei olla ta ipolipa sid ta opia den tha grapsis...i karta den tha epivarinete me ecm gia alla sid....

ean proseksis sto webinterface tha dis meta oti o userx tha perni BE
    opou:
    B = Blocked by exceeded limits or by filters (plugins)
    E = Client got an empty reply (cannot-decode received from CWS, or from the proxy itself with situation N)

o user tha lamvani mono apantisis gia ta profile pou tou exis prosdiorisi
    Kalispera,

Proti fora grafo se avto to forum kai ofilo na omologiso oti einai G****O kai exei para polles plirofories.

Anyway, an kai kainourgios sto CSP katafera na stiso me ena filo ton CSP server kai doulevi mia xara. TO stisimo einai to eksis:
    Pano se VM mixani me Ubuntu server kai CSP 9 kai o CCcam server mou enonnete sto CSP me N line

Ola fainontai na doulevoun mia xara. To mono provlima einai oti gia kapio logo kani to CCcam disconnect kai ksana connect. Avto ginete kathe 10, 20 i 40 lepta kai to mono error pou vlepo einai to BE. Diavasa olo to documentation alla gia na eimai eilikrinis den katalava ti mpori na einai to provlima.

Mipos mpori na me voithisi kapios pou gnorizi kati parapano apo mena.

Evxaristo

ca336

An pernouses prota apo do ke den edixnes prota tis prothesis sou tha eisouna akoma pio oreossssssssss!!!

http://www.satsupreme.com/showthread...9;ΚΑ!

2. Advertise Here
    Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by ca336 View Post
    Kalispera,

Proti fora grafo se avto to forum kai ofilo na omologiso oti einai G****O kai exei para polles plirofories.

Anyway, an kai kainourgios sto CSP katafera na stiso me ena filo ton CSP server kai doulevi mia xara. TO stisimo einai to eksis:
    Pano se VM mixani me Ubuntu server kai CSP 9 kai o CCcam server mou enonnete sto CSP me N line

Ola fainontai na doulevoun mia xara. To mono provlima einai oti gia kapio logo kani to CCcam disconnect kai ksana connect. Avto ginete kathe 10, 20 i 40 lepta kai to mono error pou vlepo einai to BE. Diavasa olo to documentation alla gia na eimai eilikrinis den katalava ti mpori na einai to provlima.

Mipos mpori na me voithisi kapios pou gnorizi kati parapano apo mena.

Evxaristo

ca336
    gia sou, kalos irthes

sto posting 17 se afto to threat, exo anevasi ena config me merikes eksigisis.

des ligo tin teleftea paragrafos:

<max-cache-wait>9</max-cache-wait> posi ora mpori na perimeni o client.... edo ean o arithmos ine pano apo 3-4 ta cccam tha reconnect diarkos
    kai dokimase na to xamilosis

New Member
    Uploads
    0

Bale

<max-cw-wait>4</max-cw-wait>
    <max-cache-wait>4</max-cache-wait>

kai dokimase

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

diavasa me prosoxi afto to treand ....kai 1 exo na po ....kanate ta eukola diskola...pos to kataferate afto ..eine aksion aporias ..!!!
    afto to CSP eine epieikos gia klotses ...mhn po kamia varia kouveDA... tora to newcs me to cccam ktlp
    den exi aksiopistia ...newcam na dinei se cccam ne doulevi ....sketo cccam doulevi kalitera apo ola.
    enoeite etsi omos
    SMARTCARD SID ASSIGN : <device> <maxnumberofsids> { <sid1>, <sid2>, ... <sidn> }

Senior Member
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by xaniaras View Post
    diavasa me prosoxi afto to treand ....kai 1 exo na po ....kanate ta eukola diskola...pos to kataferate afto ..eine aksion aporias ..!!!
    afto to CSP eine epieikos gia klotses ...mhn po kamia varia kouveDA... tora to newcs me to cccam ktlp
    den exi aksiopistia ...newcam na dinei se cccam ne doulevi ....sketo cccam doulevi kalitera apo ola.
    enoeite etsi omos
    SMARTCARD SID ASSIGN : <device> <maxnumberofsids> { <sid1>, <sid2>, ... <sidn> }
    oraios ... kai ego afti tin aporia eixa sinexos.. afou to csp to sindeeis me cccam.. den kaneis tipote allo para na diavazes tin karta apo csp kai na tin dineis se cccam opote tzampa kopos..
    gia ekpedeftikous logous kalo fainete

New Member
    Uploads
    0

kalispera kai apo mena.. mia dieukrinisi... pio einai to ofelos na stiso csp? den exei anaferei kaneis pio einai to pragmatiko ofelos!! apla tha kerdiso taxythta stin enallagi ton kanalion?
    tha mporeso na blepo pano apo 4 kanalia sumfona me ta torina metra an to stiso? apothikeuontai ta kleidia kai ta dinei auto aneksartita posa sid zitane oi clients?
    to idio den einai na dino 4 kanalia meso tou cccam??

Senior Member bluechri's Avatar
    Uploads
    0

Quote Originally Posted by clouca View Post
    oraios ... kai ego afti tin aporia eixa sinexos.. afou to csp to sindeeis me cccam.. den kaneis tipote allo para na diavazes tin karta apo csp kai na tin dineis se cccam opote tzampa kopos..
    gia ekpedeftikous logous kalo fainete
    Quote Originally Posted by gRooV View Post
    kalispera kai apo mena.. mia dieukrinisi... pio einai to ofelos na stiso csp? den exei anaferei kaneis pio einai to pragmatiko ofelos!! apla tha kerdiso taxythta stin enallagi ton kanalion?
    tha mporeso na blepo pano apo 4 kanalia sumfona me ta torina metra an to stiso? apothikeuontai ta kleidia kai ta dinei auto aneksartita posa sid zitane oi clients?
    to idio den einai na dino 4 kanalia meso tou cccam??
    Ti ta mperdevete re paidia ola mazi kai ta kanete axtarma? an diavazate apo tin arxi tha katalavenate pos ton CSP den ton vazoume gia na diavasoume mia karta mono.. fisika kai einai vlakia mias kai ola ta cam reading programmata me commands antistixa tou smartcard sid assign an exoume pano apo 4 client klidonoume 4 kanalakia kai pezoun mia xara.
    O CSP einai ena software pou ennonei peers pou exoun kartes me newcs h oscam h otidipote allo dinei N lines kai dinei piso oles tis kartes mazi.
    Sti mia periptosi exoume px 6 kartes na sindeontai ston CSP kai opoios sindeete pano tou vlepei mia karta alla me polla kanalia eno stin alli periptosi me cccam klp gia na enothoun 6 atoma pou exoun kartes tha prepei o enas na dinei direct grammi ston allo kai entelei kapoios pou exei enothi me allous 5 tha exei tin karta kai 5 C: grammes gia tis alles 5 kartes... koukouroukou diladi.

Min to katigorate an den to katalavenete. Doulevei mia xara.. sigoura exei ta provlimata tou alla kanei ti doulia tou roloi sin oti cachari tou kerata kai kanena allo cam reading software den mporei na cacharei etsi. Milame pos mexri kai load balance exei.

CCCAM GURU xaniaras's Avatar
    Uploads
    10

Quote Originally Posted by bluechri View Post
    Ti ta mperdevete re paidia ola mazi kai ta kanete axtarma? an diavazate apo tin arxi tha katalavenate pos ton CSP den ton vazoume gia na diavasoume mia karta mono.. fisika kai einai vlakia mias kai ola ta cam reading programmata me commands antistixa tou smartcard sid assign an exoume pano apo 4 client klidonoume 4 kanalakia kai pezoun mia xara.
    O CSP einai ena software pou ennonei peers pou exoun kartes me newcs h oscam h otidipote allo dinei N lines kai dinei piso oles tis kartes mazi.
    Sti mia periptosi exoume px 6 kartes na sindeontai ston CSP kai opoios sindeete pano tou vlepei mia karta alla me polla kanalia eno stin alli periptosi me cccam klp gia na enothoun 6 atoma pou exoun kartes tha prepei o enas na dinei direct grammi ston allo kai entelei kapoios pou exei enothi me allous 5 tha exei tin karta kai 5 C: grammes gia tis alles 5 kartes... koukouroukou diladi.

Min to katigorate an den to katalavenete. Doulevei mia xara.. sigoura exei ta provlimata tou alla kanei ti doulia tou roloi sin oti cachari tou kerata kai kanena allo cam reading software den mporei na cacharei etsi. Milame pos mexri kai load balance exei.
    malistA APO 8EORIA kala pame ...vale esy to CSP na dinei 6 kartes 24 ch diladi se 6 servitorous me 80 90 pelates o ka8enas
    na dis pos klani medes ....to exis kanei?? profanos oxi ...kado kai ta leme edo 8a eimaste...na dis ti aksiopisto eine..
    ena deutero den mas eipes to update ton 6 karton pos 8a ginete sosta ..kai ti reader 8a exis? 6 px smargo?
    to caid 0604 eine diskolo caid ...den eine opos to viacsses pou vazis 10 tsodokartes mazi kai pane sfera.
    meta les gia to cccam ...na sou po kai gia afto....6 server loipon kanoun to eksis
    fkiaxnoun apo 5 c line kai tis dinun stous allous kai adistixa vazoun 5 f line sta confg tous etsi exoun ta
    4 dika tous hop 1 kai ta alla 20 hop 2...kai o ka8enas kani kai update ta emms tis karta tou ..afto pezi mia xara
    kai me para polous clients ... to csp to mono pou kani einei na sou spaei ta neura ...giati mporei na peksi
    10 lepta apsoga kai meta na arxisi ta perierga pou eine analoga tou traffic ton server pou dinei ...fusika den milao
    gia 15 clients milao gia kamia 500 peripou se 6 server.

kai gia na min pareksigi8ume epidi eise gnostis ...milao to csp na exi reader kai kartes ...0XI na pernei 6 N line kai na dinei 1 se ka8e server
    giati afto eine efikto....an enoeis etsi ...allazei to 8ema ..to an kerdizeis se taxitita h se aksiopistia apo to aplo ftoxo cccam ...den ksero.

New Member
    Uploads
    0

Piadia ego ena tha po megaloi providers me varvata paketa doulevoun(Skyuk-Skyit...)
    kai to diko mas epeidi einai tou kolou den douleuei diladi na katalavo oi alloi xazoi einai
    perimenete kai otan tha to xreiastoun ta alania tha paizei sfaira oute CSP oute tipota
    adika asxoliste me to paketo tou kolou....

Banned
    Uploads
    0

Thumbs up Re: CardServProxy CSP - Συζητήσεις - Ρυθμίσεις

Quote Originally Posted by kloubios View Post
    Piadia ego ena tha po megaloi providers me varvata paketa doulevoun(Skyuk-Skyit...)
    kai to diko mas epeidi einai tou kolou den douleuei diladi na katalavo oi alloi xazoi einai
    perimenete kai otan tha to xreiastoun ta alania tha paizei sfaira oute CSP oute tipota
    adika asxoliste me to paketo tou kolou....
    +100000000000000

Page 6 of 16 FirstFirst ... 4567811 ... LastLast
Advertise Here