Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση που μου δωσατε.ολα οκ!!!μην μαλωνεται!!
Καλο καλοκαιρι
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση που μου δωσατε.ολα οκ!!!μην μαλωνεται!!
Καλο καλοκαιρι
παιδια εχω μια απορια και θα ηθελα εαν μπορουσατε να με βοηθησετε.πως γινεται να βλεπω cline των αλλων και εκεινοι να μην με βλεπουν?θα σκασω πια.ανοιξα στο router μια πορτα για τον dm800 και αυτη εδωσα με την cline μου ομως δεν με βλεπουν τι μπορει να φταιει?
το πιθανοτερο ειναι να μην εχεισ κανει σωστα το πορτ forwarding .
Παιδια καλησπερα και παλι.Πηρα στα χερια μου ενα 500αρη dreambox του περασα το nabilo darkstar2 κατεβασα το newcam 6.10b αλλα δεν μπορω να παιξω την καρτα της κυριας!θελει μηπως καποια ρυθμιση το config?υπαρχει περιπτωση να παιξει με το συγκεκριμενο cam?Δεν θελω να βαλω scam h cccam h magik μπορει να παιξει η καρτα με το newcam 6.10b?Ευχαριστω
Παιδιά γείά σας,θέλω να πάρω Dreambox 800 s με ss75,πόσο πάνε περίπου οι δέκτες αυτόι,ξέρει κανείς?
Να ζητήσω και εγώ την βοήθεια σας. Μόλις απέκτησα έναν DM 500S και προσπαθώ να περάσω τον Hotbird και τον Astra, αλλά δεν μου κατεβάζει όλα τα κανάλια από τους δορυφόρους.
Η υπόλοιπη εγκατάσταση λειτουργεί κανονικά μιας που είχα έναν tecview και έπαιζε και τους 2 δορυφόρους. Το θέμα είναι ότι έχω διπλό LNB και είναι monoblock. Δηλαδή είναι μονό το LNB και έχει 2 μάτια.
Στις ρυθμίσεις μου βγάζει για 2 LNB να βάλω diseqc, αλλά στον Tecview έπαιζε χωρίς diseqc.
Μήπως γνωρίζει κανένας πως πρέπει να ρυθμίσω τον Dreambox?